yiah Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 παιδια ειδα το σαιτ surfjunky το οποιο λεει σου δινει λεφτα για να βλεπεις καποιες σελιδες η δουλεια σου πληρωνετε με την ωρα. βλεπεις καποια συγκεκριμενα χ σαιτ για οσες ωρες θες και παιρνεις χ επι το αναλογο ποσο ($0.45-075 την ωρα) θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει αναλογα σαιτ. Αν ειναι αληθεια νομιζω ειναι μια καλη λυση για οσους εχουν dsl και αφηνουν τα μηχανηματα τους ανοιχτα πολλες ωρες ετσι και αλλιως. δε νομιζω οτι γινεσαι πλουσιος αλλα με λιγες ωρες καθε μερα μπορεις να βγαλεις τα εξοδα της dsl! το παραδειγμα ειναι ενδεικτικο και μαλλον ατυχες δειτε εδω το γιατι thnx@giannisk1 υγ1 αν καποιος ξερει και αλλες παρομοιες και νομιμες δουλειες περαν του surfing ας τις γραψει
2arkoudi Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Paliotera eixa asxolithi k katelixa oti 99.9% einai moufes k apates. pantos ean telika plirothis enimerose mas eos tote as elpisoume oti den einai scam Ean thes gia affiliates sites pou na plironoun rixe mia matia edo http://www.1make-money.tz4.com
capthookb Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Άμα πάω στο http://surfjunky.com/ και όχι στο http://surfjunky.com/?r=xxxx θα είναι το ίδιο πράγμα;
yiah Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Άμα πάω στο h**p://surfjunky.com/ και όχι στο h**p://surfjunky.com/?r=user θα είναι το ίδιο πράγμα; το ιδιο ειναι, μονο που αν πας και γραφτεις μεσω του yiah12,ο χρηστης yiah12, (εγω δηλαδη) παιρνει κατι σαν bonus οκ το εβαλα απο συνηθεια θα κανω ενα edit
giannisk1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Το Surf junky einai λένε οτι είναι απάτη.Περισσότερα εδώ.
capthookb Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 το ιδιο ειναι' date=' μονο που αν πας και γραφτεις μεσω του yiah12,ο χρηστης yiah12, (εγω δηλαδη) παιρνει κατι σαν bonus οκ το εβαλα απο συνηθεια θα κανω ενα edit[/quote'] Αχχχ, αυτή η συνήθεια............
NiTroGen Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Κάποιος νομίζει πως θα βγάλει λεφτά κοροϊδεύοντας άλλους Insomniacs. :evil: :evil: :evil:
msnhulk Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ti exoun mesa autes oi selidas kai prepei na plirosoume ???
yiah Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 αμα ειχα σκοπο να κοροιδεψω δε θα ανοιγα το τοπικ για να ρωτησω σκοπο ειχα να θεσω το θεμα εδω για να ακουσω τις αποψεις αλλων και πολλες φορες πιο εμπειρων δεν εχω βγαλει λεφτα, για να παρεις λεφτα πρεπει να εχεις πιστωτικη ή paypal που δεν εχω. αν ηξερα οτι ολα ηταν οκ δε θα ρωταγα μαλλον το εχω κακο διατυπωσει, μου φανηκε ωραια ιδεα και ειπα να την πω και εδω. τωρα αν δουλευει που μαλλον δε δουλευει τι να κανω αν ακομα πιστευει καποιος πως προκυται για κοροιδια παρακαλω να κανει αναφορα σε καποιον moderator για να κλειδωθει το θεμα αμεσα!! επιπλεον θα παρακαλουσα τον χρηστη capthookb να βγαλει το direct link με τη προεκταση yiah12
capthookb Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Απλά φάνηκε να προσπάθησες να πιάσεις στον ύπνο μερικούς ανυποψίαστους, γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι και δη οι Έλληνες είμαστε αρκετά περίεργα όντα. Εντάξει αφού τα έσβησες δεν υπάρχει θέμα. Κι εγώ θυμάμαι είχα πέσει θύμα μερικών τέτοιων "ιδεων" τον πρώτο καιρό ενασχόλησής μου με το Ίντερνετ. Η δουλειά φέρνει τα χρήματα και όχι ένα απλό κλίκ ή ένα email ή 100 και 1000 ίδια emails (αναφέρομαι σε πυραμίδες και τα σχετικά)
yiah Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Απλά φάνηκε να προσπάθησες να πιάσεις στον ύπνο μερικούς ανυποψίαστους' date=' γιατί ως γνωστόν οι άνθρωποι και δη οι Έλληνες είμαστε αρκετά περίεργα όντα. Εντάξει αφού τα έσβησες δεν υπάρχει θέμα. Κι εγώ θυμάμαι είχα πέσει θύμα μερικών τέτοιων "ιδεων" τον πρώτο καιρό ενασχόλησής μου με το Ίντερνετ. Η δουλειά φέρνει τα χρήματα και όχι ένα απλό κλίκ ή ένα email ή 100 και 1000 ίδια emails (αναφέρομαι σε πυραμίδες και τα σχετικά)[/quote'] ενταξει εχετε δικιο δεν σκεφτηκα οτι μπορει να ηταν και μουφα! ο πρωτος που τη πατησε ειμαι εγω!! ευχαριστω που εβγαλες και το λινκ! ενας λογως που το ανεφερα ηταν επειδη το εκανες μονος σου χωρις να παιρνεις στο λαιμο σου και αλλους (πυραμιδες κλπ)
GIANNISPATRA Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 eixa petuxei mia fora puramida pou edine kinhta to apotelesma stous 300 ena kinhto kai molis ta mazepsane thn kanane grhgora grhgora ara mono 3-4 na phrane to kinhto .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.