TeoNOKIA Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Πριν κάνω φορμάτ είχα βάλει δικαιώματα σε έναν ntfs δισκό να μπορώ να τον βλέπω μόνο εγώ. Τα δικαιώματα τα έδωσα από την καρτέλα security. Υπήρχε και ένας δεύτερος δίσκος όπου είχε το λειτουργικό. Κάνοντας φορμάτ στον 2ο και περνόντας ξανά τα windows βλέπω ότι δεν μπορώ να ανοίξω καθόλου τον κλειδωμένο δίσκο. Μιλάμε για 200GB data. Recovery στον δίσκο με το λειτουργικό δεν μπορώ να κάνω γιατί έχουν γραφεί δεδομένα πάνω. Υπάρχει τρόπος να δω ξανά το δίσκο μου;
djgenesis Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Apo o,ti mporw na fantastw exoun ginei encrypt ta dedomena me to username kai password pou eixes sto palio sou systhma. Duo tropous mporw na skeftw. 1) Kane create ena username sto kainourio sou systhma me to idio password pou eixes kai sto palio sou systhma kai dokimase na deis ta dedomena sou. 2) Katebase ena collection apo apps pou kykloforei kai legetai "passware". Exei mesa ena NTFS decrypt feature kai eimai sigouros oti tha to ftia3eis mono pou tha xreiasteis wra kai deytero sklhro parodika. Kalh tyxh
alkisg Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δεν έχεις δικαιώματα πρόσβασης επειδή το SID των χρηστών είναι διαφορετικό μετά από κάθε φορμάρισμα. Αρκεί να πας στο security, μετά advanced και τέλος take ownership.
TeoNOKIA Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δεν έχεις δικαιώματα πρόσβασης επειδή το SID των χρηστών είναι διαφορετικό μετά από κάθε φορμάρισμα. Αρκεί να πας στο security' date=' μετά advanced και τέλος take ownership.[/quote'] Φίλε με έσωσες! Χίλια ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TeoNOKIA Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Tο μόνο μικρο-προβλημα μου είναι ότι δεν πιάνει σε subfolders και χρειάζεται χειροκίνητα να μπαίνω σε κάθε φάκελο και να το κάνω.
alkisg Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Έχει επιλογή αλλά δε θυμάμαι πως είναι στα αγγλικά... κάτι για replace in all child-containers...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.