fads Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ Site Tou Ote Oti ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ. ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ Forthnet, ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ 4-3-06 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ Ο ΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ. 40 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ?
antvip Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ναι, ακριβώς το ίδιο έπαθα και εγώ.΄ Αίτηση στις 15/3, περιοχή Μαρούσι και ακόμα τίποτα Μήπως επειδή θέλουμε ForthNet ADSL και όχι OTEnet ?
fads Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΤΕΝΕΤ Η Connex
antonl Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Πάντως από ό,τι έμαθα (εκ των υστέρων) οι πληροφοριές που αναφέρουν τα sites (oteshop,forthnet κλπ) δεν είναι και τόσο realtime, οπότε πιθανόν όταν έκανες την αίτηση να μην υπήρχαν διαθέσιμες ports. Για σιγουριά καλύτερα να επικοινωνείς με το 134 σχετικά με το θέμα της διαθεσιμότητας.
ni_kuho Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΤΕΝΕΤ Η Connex Για να σου λύσω την απορία, είχα πάρει το ONDSLkit και είχα κάνει αίτηση ενεργοποίησης από 23 Φεβρ. Επειδή όπως αποδείχθηκε πόρτες δεν υπήρχαν(αν και τους είχα ρωτήσει όταν πήγα για την αίτηση και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα) αναγκάστηκα χθες να κάνω αίτηση ακύρωσης τη διαδικασίας..
deathlok Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 enamisi xrono prin piga ston ote tis gitonias mou gia aitisi adsl (OXI paketo) kai leo ida pos exete portes stin perioxi mou kai thelo mia. kala mou leei ase ti ides den einai online tha kanoume aitisi kai an exei porta exei kalos allios tha perimenis. opote min eiste TOSO kaxipotpoi.
schumacher_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 paidia, sta perissotera magazia, enimerwnontai akrivws me ton idio tropo pou mporoume ki emeis na "doume" an yparxoun portes stin perioxi mas... apo ta sites!! opote de vgainei akri... file fads, den kserw an to gnwrizeis, alla genikotera to 2006 den exei paei kai toso kala gia emas tous "thelw dsl"... giati exei ginei xamos na paroun oloi dsl kai mallon o ote kai oi ypoloipes etaireies den to perimenan ayto, opote den yparxei ypodomi...
fads Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΑΠΟ ΤΗ Forthnet ΜΟΘ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟ ΑΙΤΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΘ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟy Η Vivodi ΑΠ' ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ Adsl ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΔΥΟ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΘΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ ΤΟΥ ΟΤΕ.
MariaTs. Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Συγγνώμη βρε παιδιά για την ενόχληση κιόλας! Αλλά όταν μαθαίνετε κάτι από κάποια ιστοσελίδα έτσι πάτε πάντα ντουγρού να αγοράσετε γουρούνι στο σακί χωρίς να ρωτήσετε προηγουμένως; Κι εμένα με ενδιέφερε κάποτε η Vivodi αλλά τηλεφώνησα να μάθω πρώτα τι γίνεται με τις γραμμές πριν αγοράσω κάποιο πακέτο της. Κι ευτυχώς δηλαδή, γιατί δεν είχαν τελικά παρά μόνο γραμμές ΜΟΝΟ για τον ΟΤΕ και πήρα πακέτο του ΟΤΕ!
geoastrix Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Συγγνώμη βρε παιδιά για την ενόχληση κιόλας! Ελα καλε τι είναι αυτα που λές...ενόχληση ....πες τι γνωμη σου ελέυθερα και κάποιος θα σε λογοκρίνει εδω μέσα....ακου ενόχληση
danaos Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Κι εγώ ondslkit μετά από 46 ημέρες αναμονής... Είναι πολύ γρήγορα τα παλικάρια...
geoastrix Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 CONN-X 384/128 σε 8 μέρες!!!!....και 340/116 real ,...... μαλλον είμαι ο μόνος στο χωριό
danaos Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Σίγουρα ο μόνος είσαι... Τσέκαρε πάντως τις μετρήσεις σου κι αλλού, διότι κάποια sites μετρήσεων δίνουν άλλα αντί άλλων...
dimpouz Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Πόρτες θα υπάρχουν διαθέσιμες στο τέλος απριλίου....ως τότε... δεν ξερεις τη χάνεις....
Crosstalk Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 To πιο αξιοπιστο εινια τηλεφωνακι στο 134 για να δειτε αν υπαρχοθν πορτες! Και ειναι πασιγνωστο οτι τα requests των παροχων (χονδρικης) μπαινοθν σε δευετερη μοιρα εναντι εκεινων του ConnX ή ΟΤΕ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.