georgepre10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Κάνω την αναβάθμιση στο 1.5.0.2 και μου λέει κάνε ρεστάρτ τον firefox για να γίνουν οι αλλαγές. Κλείνω το firefox και το ξανανοίγω. Από τότε και μετά δεν ανοίγει καμία ιστοσελίδα. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
Steven1985 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Αν δεν υπάρχει πρόβλημα στην σύνδεσή σου κοίτα το: Tools>Options<General>Connection Settings
georgepre10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ήταν στο "απευθείας σύνδεση με το διαδίκτυο" και το έβαλα στο "αυτόματος εντοπισμός ρυθμίσεων διαμεσολαβητή για αυτό το δίκτυο". Να πω ότι συνδέομαι με ένα microcom έχοντας ένα hub καθώς αυτός είναι ο δεύτερος υπολογιστής στο δίκτυο. Ο πρώτος έχει πάνω το router και το hub. Αλλά δεν παίζει σημασία γιατί πιο πριν δεν είχα πρόβλημα. Μήπως πρέπει να ανοίξω καμία πόρτα?
KenZone Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 mipws prepei na peis sto firewall sou na ton afinei ? mporei na alla3e to arxeio tou kai na min to anagnwrizei san to palio firefox.. emena etsi mou egine ..
georgepre10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 αυτό ήταν kenzone. ευχαριστώ! δεν ξέρω γιατί αλλά το kaspersky anti hacker μπλόκαρε το firefox και το έκανα allow εγώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.