spectrum_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Θα ήθελα πολυ τη βοήθειά σας. Αγόρασε ένας φίλος μου έναν Η/Υ με Windows εγκατεστημένα. Το ανοίγουμε και μολις μπήκε Windows έκανε restart. Είπαμε πως έτυχε. Πού τέτοια τύχη. Ο υπολογιστής είτε με το που θα μπεί Windows, είτε πριν ακόμη μπει και αν είμαστε τυχεροί μετά από 10 λεπτά κάνει restart. Θερμοκρασίες έχουμε τσεκάρει και είναι άψογες, έχω αλλάξει μνήμες, κάρτα γραφικών. Βγάλαμε μητρική μήπως βραχυχκυκλώνει πουθενά αλλά τίποτα.Δοκιμάσαμε με άλλη μητρικη και πάλι τα ίδια. Θέλω να το παλέψω λίγο πριν το κουβαλήσουμε πίσω.Καμμιά πρόταση???
pasyvr6 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Βασικά κάνε πρώτα μιά μαγκιά που ίσως σε βοηθήσει(και εμάς επίσης). Δεξί κλίκ στο "my computer" και διάλεξε properties. Μετά πήγαινε στο "advanced" και πάτα το settings στο "start up and recovery". Στο system failure που λέει,άσε ΜΟΝΟ τσεκαρισμένο το "write an event to the system log". Με αυτό τον τρόπο δεν θα κάνει restart αλλά θα σου βγάλει την γνωστή μλέ οθόνη. Έτσι όμως,παίζει να καταλάβουμε κι από τί μπορεί να είναι το σφάλμα.
S2Katana Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Αυτα συνθως τα κανει η RAM, αλλα αφου μου λες οτι την αλλαξες...
reflexes.d Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Σκληρό δίσκο έχεις δοκιμάσει? Μπορείς να μας πείς κάποια στοιχεία του υπολογιστή?
pasyvr6 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Αυτα συνθως τα κανει η RAM, αλλα αφου μου λες οτι την αλλαξες... Άκου πλάκα....εμένα τελικά ξέρεις απο τί είχε φρικάρει?Την μνήμη την διάβαζε μισή,restart κλπ.Το problem ήταν στα slots. Πιάσ τ'αυγό και κούρευτο.
spectrum_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δοκιμασα αλλο σκληρό και πάλι τα ίδια. Κάνει restart πάνω στην εγκατάσταση στο νέο σκληρό. Αλλά μόλις βγάλω στον αέρα σκληρό και μητρική συνεχίζει κανονικά την εγκατάσταση και δεν κάνει restart
Dklearhos Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Τι εννοεις Αλλά μόλις βγάλω στον αέρα σκληρό και μητρική συνεχίζει κανονικά την εγκατάσταση και δεν κάνει restart .Μηπως η μητρικη σου γειωνεται με το κουτι σου?Αν ειναι τσι δεν εχεις παρα να παρεμβαλεις χαρτινες ροδελες στις βιδες που κρατανε την μητρικη σου.
reflexes.d Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Είπες πρίν ότι έβγαλες τη μητρική εκτός αλλά και πάλι εκανε επανεκίνηση. Δοκίμασε να βιδώσεις το σκληρό σου δίσκο μία θέση πιο έξω από ότι είναι τώρα μήπως ακουμπάει στα buttons της θήκης αν είναι στο ίδο ύψος και πές μου
spectrum_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Πήρα και χάρτινες ροδέλες και τσέκαρα και τα slot της μνήμης.Άντε να δουμε...
deathlok Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ti trofodotiko exeis?mipos einai poli mirko kai marka mekapses?
spectrum_7 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Λοιπον με τον δισκο εκτος λειτουργησε κανονικα. Τον εβαλα μια θεση πιο κατω και λειτουργει κανονικα. Ειχες δικιο μαλλον reflexes.Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.