polaki Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μολις πηρα το ipod video 30gb και καπου έχω χαθεί.. Ειχα συνηθίσει με τα αλλα mp3 players που πέταγες μέσα χυμα τους φακέλους/τραγούδια και έπαιζαν.. Εδω πρέπει αναγκαστηκά να χρησιμοποιώ τον δυνόσαυρο iTunes.. Κατεβασα το anapod να δω τί κάνει, καθώς και 1-2 αλλες μικρές εφαρμογές διαχείρισης, απλά γενικά δεν με τρελένει το ολο concept... Κατάλαβα οτι στο ipod τα τραγουδια εχουν να κανουν με το ID Tag, κάτι το οποίο εγω δεν εχω σε ΚΑΝΕΝΑ μου mp3... Πρέπει σώνει και καλά να βάλω? Ποιό πρόγραμμα προτείνετε να το κάνω? Γιατί χειροκίνητα δεν την παλεύω, έχω πάνω από 5000 album στο pc... Και σκοπεύω να περάσω καμιά 300αριά στο ipod οπότε έχει δουλιτσα... Θελω ενα που να προσθέτει και album art, αφού το ipod παραείναι βλακώδες και δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει εικόνα που λέγεται folder.jpg στον φάκελο... ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!!! Επίσης απορεία.. Εστω οτι θέλω να περάσω καποια τραγούδια διαφορων καλλιτεχνών και πχ να φτιάξω ένα φάκελο "lounge". Πώς θα το κάνω αυτό? Μόνο με playlist γίνεται? Και έστω φτιάχνω μια playlist με 15 τραγούδια.. Αν τα 3-4 από αυτά θελήσω να τα βρω για αναπαραγωγή μόνος μου, θα πρέπει να ψάχνω ΧΥΜΑ στον κατάλογο με τα τραγούδια? στο pc ειναι καπως έτσι.. D:\MP3 και μετά εχω κατηγορίες βασικές, πχ D:\MP3\Rock D:\Mp3\Pop και μετά μέσα και αλλους υποκαταλόγους... Κάτι τέτοιο μπορώ να κάνω σ'αυτον τον μικρό διάβολο? Γιατί οκ καλές οι playlists κλπ, αλλά οταν θα θελήσω να βρω το ΤΑΔΕ τραγούδι πώς θα το βρώ...?
sotirisl Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 όταν το βρεις πάντως πες το και σε μένα. παιδευόμουν και εγώ πολύ καιρό και η μόνη λύση: να φτιάξω τα tags σε 25gb ελληνικής μουσικής
polaki Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ωχ μου χάλασες τη μέρα κυριακάτικα.... Την εικόνα του εξωφύλλου τελικά με πιο πρόγραμμα να τη βάλω? Αυτο που χρησιμοποιώ για τα Τags πάντως ειναι το Tag&Rename
deathlok Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 pantos mp3 pernas kai me to winamp me tin entoli sentto. tora gia ta tags den ksero emena spania den mou bgazei titlous opote mallon ola ta mp3 mou exoun tags . fakelous den ipostirizei alla mono playlist. tora gia na breis ena tragoudi AN exeis sosta tags einai efkolo giati tha pas i kata album i kata kalitexni opou osa kai na exeis mesa den tha ginete xamos (einai alphabitika) genika stin arxi borei na fenete xamos alla siga siga tha deis pos bolevei
Freakster Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Για να βάλεις εικόνα εξωφύλλου κανε δεξι κλίκ στο τραγούδι και επέλεξε get info. Θα δείς πως είναι πολύ εύχρηστο πρόγραμμα και θα το συνηθήσεις γρήγορα.. Autotag κάνει το media monkey (υποστηρίζει και ipod, όπως και το winamp) κορυφαίο και αυτό αλλά δε νομίζω να πολυυποστηρίζει ελληνικά άλμπουμ. Αλλαξε τα ταγκς απο εκεί και θα αλλάξουν και στο itunes.
pythagoras Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ωχ μου χάλασες τη μέρα κυριακάτικα....Την εικόνα του εξωφύλλου τελικά με πιο πρόγραμμα να τη βάλω? Μπορείς να βάλεις το iTunes Art Importer 0.9.2 από εδώ: http://www.yvg.com/itunesartimporter.shtml
georgeadams Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Ωχ μου χάλασες τη μέρα κυριακάτικα....Την εικόνα του εξωφύλλου τελικά με πιο πρόγραμμα να τη βάλω? Αυτο που χρησιμοποιώ για τα Τags πάντως ειναι το Tag&Rename Το Tag & Rename μπορεί πανεύκολα να διαβάσει τα στοιχεία των τραγουδιών από το foldername & το filename και να τα μετατρέψει σε ID3 Tags. Οπότε, αφού λες πως τα έχεις ταξινομημένα σωστά, δεν έχεις πρόβλημα.
polaki Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μπορείς να βάλεις το iTunes Art Importer 0.9.2 από εδώ: [url']http://www.yvg.com/itunesartimporter.shtml[/url] Απλά ΑΚΡΑΙΟ πρόγραμμα για οποιον χρησιμοποιεί το itunes.... Εύγε νέε μου!!! Αν και μέχρι στιγμής όλα τα ξένα εμπορικά τα έχει βρει, θέλω να δω πώς θα "μασήσει" στα ελληνικά..
tpapo Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Απλά ΑΚΡΑΙΟ πρόγραμμα για οποιον χρησιμοποιεί το itunes....Εύγε νέε μου!!! Αν και μέχρι στιγμής όλα τα ξένα εμπορικά τα έχει βρει' date=' θέλω να δω πώς θα "μασήσει" στα ελληνικά.. [/quote'] Ετσι έλεγα και εγώ στην αρχή ...τώρα το εγκατέστησα και στο αυτοκίνητο μέσω aux line in ,θα το συνηθίσεις και θα δεις οτι δεν ειναι και τοσο δυσχρηστο τελικά
pythagoras Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Απλά ΑΚΡΑΙΟ πρόγραμμα για οποιον χρησιμοποιεί το itunes....Εύγε νέε μου!!! Αν και μέχρι στιγμής όλα τα ξένα εμπορικά τα έχει βρει' date=' θέλω να δω πώς θα "μασήσει" στα ελληνικά.. [/quote'] Βασικά το credit παει στον doomx που το ανέφερε σε άλλο θέμα για το itunes... Σχετικά με τα Ελληνικά απ' ότι είδα πάλι πόρτα θα φάμε γιατί το πρόγραμμα "τραβάει" τις εικόνες από το amazon, οπότε.....
polaki Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Ναι φάγαμε πόρτα.. Εντάξει τουλάχιστον θα περάσουμε όλα τα υπόλοιπα, αν και το amazon εχει τα πιο εμπορικά, κάτι "παράξενα" ειμαι σιγουρος ότι θα ψαχνόμαστε πάλι..!
macpt Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 to kalitero pou mporeis na kaneis einai na to pouliseis kai na pareis kapion allon player giati to ipod einai ftiagmeno na douleuei apsoga me to itunes mono. ego to xrisimopio edo kai 2 xronia kai eimai apolita ipereuxaristimenos kai den to alazo me tipota apo auta pou kikloforoune simera stin agora!!!
polaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Κοιτα γι'αυτο που το θέλω δυστυχως μονο το ipod μου κάνει, το video δηλαδη και το μέγεθος. Εχει για τις δικές μου συνήθειες καποια αρνητικά αλλά αναγκαστικά πρέπει να προσαρμοστω σ'αυτο. Αλλιώς όπως είπες και συ απλά δεν θα το έπερνα. Δεν εχω καποιο πρόβλημα με το iTunes, το προβλημα μου είναι με το iPod και τον σπαστικό τρόπο με τον οποίο γίνεται το management των τραγουδιών γιατι σε ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ να κάτσεις να δουλέψεις ΠΟΛΛΕΣ ώρες για να περάσεις έναν σεβαστό όγκο τραγουδιών, με αποτέλεσμα τελικά να περνάς λιγότερα τραγούδια μόνο και μόνο για να αποφύγεις την ολη διαδικασία.
polaki Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Στο pioneer στο αυτοκίνητο, βαζεις το cd μεσα και πηγαίνεις με φακέλους. Πέτα του 13 φακέλους και με τα βελάκια πανω κατω αλλάζεις φάκελο, αν έχεις περασμένα τα tags σου δειχνε info απο tags, αλλιώς σου δείχνει το filename. Και δεν έχει να κάνει με Pioneer, ολες οι εταιρίες αυτό κανουν. Και θα σου πω εναν ακομα λόγο που βολευει, με ενα παράδειγμα.. Ειχε ερθει πριν 2-3 καλοκαίρια ενας φιλος μου με 3 cd σπιτι, τα ripάρω στα γρήγορα, και επειδή ηταν σκέτα cd δεν ηξερα φυσικα ουτε τραγουδιστές ούτε ονοματα τραγουδιών. Ε τα πεταξα το κάθε ενα σε διαφορετικό φάκελο, και τους 3 μαζι τους εβαλα σε ενα cd και τους ονομασα 1 2 3, το εβαλα στο αυτοκίνητο και τελειωσε η υπόθεση. Αυτο πρακτικά δεν γινεται να το κάνω στο ipod παρα μονο με playlist.. Δηλαδή, μέσω Λαμίας... Ε έλεος!
macpt Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 malon de ftaei to ipod kati allo ftaiei isos o windows tropos pou sinithises na douleveis giati me to itunes mporeis poli eukola meso internet na valeis ola ta tags xoris kopo kai poli grigora kai meta meso ipod tha ta vriskis me opio tropo theleis poli eukola kai grigora.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.