Προς το περιεχόμενο

emule kai bitcomet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το e-mule μπορώ να σου πω τα εξής μιας και το δουλέυω...¨ανοιξε τις κατάλληλες πόρτες στο router για να μπαίνεις με high ID και πρόσεξε πολύ τι ρυθμίσεις θα έχεις στα connections.Σε διάφορους οδηγούε και φόρουμ θα δεις να μιλάνε για πολλές συνδέσεις(500 και 600) το οποίο ναι μεν είναι σωστό, αλλά με τις γραμμές που έχουμε στο Ellada το μόνο που θα καταφέρεις έιναι να σέρνεσαι κυριολεκτικά,μιας και το router αλλα και η γραμμούλα θα μπουκώνει στη κυριολεξία...Εγώ με 250(σκληρό) και 300(μέγιστες) δουλέυω μια χαρά, αφου εκεί είδα πως είναι τα όρια του speedtouch μου αλλά και της 512HOL που έχω και πάιζω με ταχύτητες 25-45 ανάλογα την ώρα αλλά και τα άρχεια που ζητάω...να ξέρεις ότι το μουλάρι θέλει υπομονή και να το αφήνεις να τρέχει χωρίς να το ανοιγωκλίνεις γιατι παίζει τεράστιο ρόλο το upload που κάνεις...Για το Bitcommet δε μπορώ να σου πω γιατί δεν το δουλέυω...Ά βάλε το upload σου στο 10 και άφησε unlimited το download και δες τι ταχύτητες θα πιάσεις μετά παο καμια μερούλα συνεχούς λειτουργίας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...