apostol1s Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ti rithmiseis prepei na kano sto emule kai sto bitcomet giati otan katebazo me auta mpoukonei to modem,jetspeed 520,384kbps
broylis1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Για το e-mule μπορώ να σου πω τα εξής μιας και το δουλέυω...¨ανοιξε τις κατάλληλες πόρτες στο router για να μπαίνεις με high ID και πρόσεξε πολύ τι ρυθμίσεις θα έχεις στα connections.Σε διάφορους οδηγούε και φόρουμ θα δεις να μιλάνε για πολλές συνδέσεις(500 και 600) το οποίο ναι μεν είναι σωστό, αλλά με τις γραμμές που έχουμε στο Ellada το μόνο που θα καταφέρεις έιναι να σέρνεσαι κυριολεκτικά,μιας και το router αλλα και η γραμμούλα θα μπουκώνει στη κυριολεξία...Εγώ με 250(σκληρό) και 300(μέγιστες) δουλέυω μια χαρά, αφου εκεί είδα πως είναι τα όρια του speedtouch μου αλλά και της 512HOL που έχω και πάιζω με ταχύτητες 25-45 ανάλογα την ώρα αλλά και τα άρχεια που ζητάω...να ξέρεις ότι το μουλάρι θέλει υπομονή και να το αφήνεις να τρέχει χωρίς να το ανοιγωκλίνεις γιατι παίζει τεράστιο ρόλο το upload που κάνεις...Για το Bitcommet δε μπορώ να σου πω γιατί δεν το δουλέυω...Ά βάλε το upload σου στο 10 και άφησε unlimited το download και δες τι ταχύτητες θα πιάσεις μετά παο καμια μερούλα συνεχούς λειτουργίας...
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 gia portes http://www.portforward.com kai kali ipomoni giati exei parakseno port forward.genikos otan katevazeis me to emule na ksereis oti to router mpoukonei arketa opote to surfing ginetai pio diskolo idika sto jetspeed kai se osous routers den exoun qos.= quality of services.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.