eversurf Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Παιδια με εχετε βοηθησει πολλες φορες για διαφορα θεματα!Αυτη τη φορα το προβλημα μου ειναι το εξης:Εχω 1 DVD CLUB k teleutaia ebala 1 μικρο δυκτιακι υπολογιστων.Ολα τα PC τα χω ριξει πανω σενα switch οπου ολα μοιραζονται την γραμμη internet.Οταν ο ενας υπολογιστης ομως κατεβαζει οι αλλοι γονατιζουν και δεν μπορουν να ανταποκριθουν αν και η συνδεση μου ειναι 1024.Αυτο που ηθελα ειναι ενα προγραμματακι το οποιο θα εγκαταστησω στον server kai θα μπορει να χειριστει το οριο της γραμμης για το download σε καθε PC ξεχωριστα.Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον που δειχνεται!!! :-D :-D
Shinta Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Gia dokimase to Netlimiter,exw tin entiposi oti douleuei kai sto Diktio.
eversurf Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 to dokimasa alla den mporw na vgalw akrh gia to diktyo.thnx pantws.an gnwrizetai kana akoma postarete...THNX:-D
Costinio Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Netpeeker αλλά πρέπει το ίντερνετ να μοιράζεται μέσω ενός υπολογιστή πρώτα με Internet Connection Sharing
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.