Προς το περιεχόμενο

Κακές συνήθειες!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πιο κακια συνηθεια που εχω,ειναι να βγαινω ραντεβου με μια κοπελα,να μου μιλαει,και εγω να τρωω τα νυχια μου συνεχως!δεν μπορω να το κοψω.καμοια λυση?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πριν πας στο ραντεβου παρε μια πενσα και βγαλε τα νυχια σου.Σιγουρη λυση!!!!

η να μην ξαναβγω με γυναικα!

Δημοσ.

Και να το γυρίσεις ...στο καλαματιανό; Α, πα, πα, πα! Μπήξε τα δαχτυλάκια σε λευκό πιπέρι και όταν έρθει η ώρα της αμηχανίας... αυτό πολύ θα ήθελα να το δω! :lol:

Δημοσ.
Και να το γυρίσεις ...στο καλαματιανό; Α, πα, πα, πα! Μπήξε τα δαχτυλάκια σε λευκό πιπέρι και όταν έρθει η ώρα της αμηχανίας... αυτό πολύ θα ήθελα να το δω! :lol:

δεν εχει να κανει με αμηχανια!καθολου θα ελεγα.

παντα ειχα αυτο το ελατωμα!απλα οι γυναικες μου κανουν και παρατηρηση.δεν ειναι και οτι καλυτερο!

Δημοσ.

Είναι αμηχανία! Ψάχτο λίγο! Το ίδιο έκανε και ένας κολλητός! Του ρίχνω μια φάπα ένα βράδυ... Μου είχε σπάσει τα νεύρα! Είχε χωρίσει με μια απ'όλες και ήταν μες τον εκνευρισμό και έτρωγε τα νύχια του! Δεν άντεξα... Ήταν και μετά τα μεσάνυχτα και ακουστήκαμε σε όλο το τετράγωνο! Είχε να μου μιλήσει κάνα μήνα γιατί το θεώρησε υποτιμητικό, να τρώει φάπα από γυναίκα μπροστά στην παρέα! Μετά τον μήνα με την ουρά στα σκέλια μου ζήτησε 'συγγνώμη' και αυτό ήταν! Δεν τα ξανάφαγε! :D

Δημοσ.
Θέλεις την φάπα σου κι εσύ! :lol:

αν ειναι απο τα χερακια σου.........με ευχαριστηση.στηλε μου pm να το κανονισουμε!

Δημοσ.

Καπνισμα και νυχια...

Παρεπιπτοντως πλεον το ελεγχω...σοβαρα...κανω ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ 3 τσιγαρα την ΒΔΟΜΑΔΑ...χαχα,απλα περνω 1 πακετο των 10,πεταω τα 7 και μετα δεν ξαναγοραζω πακετο

Το κουφο ειναι...γιατι ενω εχω κοψει τοσο πολυ το καπνισμα δεν μπορω να σταματησω να τρωω τα νυχια μου?Ισως επειδη ειναι πιο ασυναισθητο απο το καπνισμα

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε...

1. Πρέπει να κόψεις το κάπνισμα

2. Να κόψεις τα νύχια

3. Να κόψεις να καπνίζεις απ'τα νύχια σου!

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Χαλαρα καπνισμα! Καπνιζω παρα πολυ...

Οσο για ακαταστασια καθε φορα που συμαζευω δωματιο ειναι σαν να μετακινω τοιχο, ανοιγει ο χωρος. Δεν ειναι οτι δεν ειναι καθαρο "δημιουργικα" ακαταστατο ειναι... :)

Και τελος ο καφες, πολυς καφες. Αλλα το ιδιο και εσεις φανταζομαι!

Δημοσ.

Δεν έχω πολλές ευτυχώς….δυο είναι και είναι σημαντικές για να μου την λένε οι υπόλοιποι..

1)Δεν έχω καλή σχέση με τον χρόνο, δηλαδή αργώ παρά πολύ στα ραντεβού και δεν το κάνω εσκεμμένα ή επίτηδες απλά ασυναίσθητα….

(πχ) έχω κλείσει ραντεβού κάπου στο κέντρο της Αθήνας 10 η ώρα, και κατοικώ στον Πειραιά, ε μπαίνω στο ντουζ 10 παρα 10, και ύστερα τρέχω σαν παλαβός με το αμάξι για να προλάβω..

Οι δε φίλοι μου ξέρουν πως άμα πούμε για κάποια ώρα πχ 8 εγώ στάνταρ θα πάω 8μιση 9παρα.οποτε το ραντεβού κανονικά είναι στις 9 αλλά μου είπαν από τις 8 για να μην τους στήσω…. οι κρετίνοι και όταν το ανακαλύψω συνήθως οι ίδιοι μου το λένε γίνεται της ποπης….:mad: αλλά από την άλλη μου κάνει και καλό αφού δεν χάνω την έναρξη σε σημαντικά πράγματα (πχ) συναυλίες, σινεμά κλπ .

2) επειδή μένω μόνος μου είμαι αρκετά ακατάστατος, όχι ότι δεν ήμουν όταν έμενα με τους γονείς μου αλλά λέμε τώρα… (αφού το δωμάτιο μου πιο μικρός άμα δεν μαζευόντουσαν τρωκτικά πάσης φύσεως δεν έμπαινε σιγύρισμα) :-P

Ευτυχώς που όταν μένει η κοπελιά μου σπίτι ρίχνει κανένα σιγυρισματακι αλλά και κανα μπινελικι σε μενα για την ακαταστασία μου μπας και φτιάξω αλλά δεν το βλέπω.....:mrgreen: :roll:

Στη μανά μου όταν έρχεται (με την οποία μένουμε στην ίδια γειτονία ευτυχώς):smile: να μου γεμίσει το ψυγείο με πράγματα που της έχω παραγγειλει απο το σουπερ μαρκετ και να πάρει τα άπλυτα….:lol: Της έχω δώσει εντολή μην ακουμπήσει, μετακινήσει τίποτα απολύτως από την ακαταστασία γιατί ύστερα δεν θα ξέρω που είναι το κάθε αντικείμενο… ενώ τώρα παρα ότι είναι χύμα στο κύμα ξέρω που είναι το κάθε τι. ;) B)

Αυτά...!!!

Δημοσ.

παιδια θελω τη γνωμη σας για 2 πραγματα

1)ειναι κακο να βγαζεις γλωσσα σε φιλο σου μεσα σε καφετερια?

2)ειναι κακο να μουτζονεις φιλο σου μεσα σε καφετερια?

εγω το πρωτο κανω πιο πολυ οταν πανε να με βγαλουν φωτογραφια με το κινητο και ακουω μπινελικια γι'αυτο!

το δευτερο το κανεις ενας φιλος μου και τον βριζω εγω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...