Προς το περιεχόμενο

Κακές συνήθειες!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευκαιρία να μας μάθουμε λίγο περισσότερο! Πες μου την κακιά συνήθειά σου, να σου πως ποιος είσαι! Αυτό ήταν αστείο! :mrgreen:

Αρχίζω εγώ...

Είμαι γενικώς ακατάστατη! Το γραφείο με τον υπολογιστή είναι μες την ακαταστασία! Ξέρω όμως που θα βρω τι! Έτσι και το τακτοποιήσω δεν βγάζω άκρη!

Αυτό δεν σημαίνει ότι και το σπίτι μου είναι έτσι! Πρέπει να είμαι πολύ κουρασμένη για να πεις το σπίτι μου ακατάστατο! :)

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χεχε και γω το εχω αυτο αλλα μονο στο δωματιο μου!

η δικια μου κακη συνηθεια ειναι οτι πλενω περιπου 5 φορες/ωρα τα χερια μου!

οτιδηποτε δικο μου αντικειμενο θελω να το ακουμπησω, πρεπει να χερια μου να ειναι καθαρα! (κινητο, mouse, keyboard κτλ..)

επισης πριν φαω οτιδηποτε, ακομα και φαι που δε θα πιασω στο χερι μου. (π.χ. σουβλακι) παντα τα πλενω..

ακομα δεν εχω ανακαλυψει το γιατι.

το καλο ειναι οτι ολες οι γυναικες μου λενε οτι εχω υπεροχα χερια, και γι'αυτο τους αρεσει να τις χαιδευω! ;)

Δημοσ.

χμμ... κακές συνήθειες, ε; Για να δούμε:

εννοείτε ότι είμαι full ακατάστατος, και ποτέ δεν τακτοποιώ κάτι αν δεν υπάρχει λόγος άμεσος. Γενικά εδώ που τα λέμε δεν κάνω κάτι αν δεν έχει άμεσα αποτελέσματα. Δεν τακτοποιώ ούτε την επιφάνεια εργασίας μου στο pc! Είναι μονίμως γεμάτη εικονίδια που έχω αφήσει εκεί για όταν τα χρειαστώ.

offtopic mode on

Α! Θυμήθηκα σκηνή από το Simpsons. Η Marge προσπαθεί να πείσει τον Homer να καθαρίσουν το υπόγειο και του λέει να πετάξει κάτι κούτες με χαρτιά, οπότε τις απαντάει:

"Are you mad, woman? You never know when an old calendar might come in handy. Sure, it's not 1985 now, but who knows what tomorrow will bring? And these TV guides... so many memories..."

offtopic mode off

Τρώω τα νύχια μου

Δεν χτενίζω ποτέ τα μαλλιά μου ούτε σκέφτομαι τι ρούχα να βάλω, ούτε καθαρίζω τα τζαμάκια από τα γυαλιά μου και τέλος πάντων όπως είπα και πριν, δεν κάνω τίποτα που να μην νιώθω ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο όφελος, όσο και αν το προστάζει η κοινή λογική. Αυτά βέβαια είναι κακό που ΔΕΝ είναι συνήθειες

Φωνάζω περισσότερο απ'ότι πρέπει όταν πηγαίνω στο γήπεδο (και κλείνει η φωνή μου και την επόμενη μέρα δεν μπορώ να τραγουδήσω στην χορωδία)

Αμα πιάσω κουβέντα με κάποιον για κάτι που με ενδιαφέρει, μπορώ να μιλαώ για ώρες (ακόμα και χωρίς να μου απαντάει) και να μην έχω πάρει χαμπάρι ότι έχει βαρεθεί ή ότι νυστάζει (και καλά άμα είναι κάποιος, άμα είναι κάποια να δείτε πρόβλημα)

Όταν είμαι στεναχωρημένος, τρώω πολύ (απο συνήθεια)

Φεύγω πάντα το τελευταίο λεπτό για τα ραντεβού μου, αλλά συνήθως δεν αργώ (σε σχέση με τον μέσο όρο τουλάχιστον), γιατί χρησιμοποιώ ταξί (και έτσι μένω χωρίς λεφτά)

Δε θυμάμαι άλλα αυτή τη στιγμή

Δημοσ.

εννοείτε ότι είμαι full ακατάστατος' date=' και ποτέ δεν τακτοποιώ κάτι αν δεν υπάρχει λόγος άμεσος. Γενικά εδώ που τα λέμε δεν κάνω κάτι αν δεν έχει άμεσα αποτελέσματα. Δεν τακτοποιώ ούτε την επιφάνεια εργασίας μου στο pc! Είναι μονίμως γεμάτη εικονίδια που έχω αφήσει εκεί για όταν τα χρειαστώ.

[/quote']

χεχε, πάμε μια κόντρα με screenshot απο την επιφάνεια εργασιας μας ?

Δημοσ.

χωρίς να κλέψω (και κρίμα γιατί είναι ΠΟΛΥ λιγότερα από άλλες φορές) τα εικονίδια που έχω αυτή τη στιγμή είναι...24. Χμμ...Περισσότερα θα νόμιζα, αλλά και μόνο που τακτοποίησα τα torrents, μειώθηκαν πολύ.

Δημοσ.

Aαα! Μια και ο λόγος στα του υπολογιστή! Άλλη κακή συνήθεια είναι να έχω κατεβάσει του κόσμου τα σιντί, να τα στοιβάζω σε έναν φάκελο στον D και επειδή μια φορά μας έτυχε και χτυπήθηκε ο προηγούμενος (και έχασα πάαααααρα πολύ υλικό :cry: ) μυαλό δεν έβαλα και συνεχίζω το ίδιο, χωρίς να τα ετοιμάσω να τα τακτοποιήσω και να τα γράψω σε κάποιο dvd!

Στην επιφάνεια εργασίας έχω 37 εικονίδια εκ των οποίων τα 4 είναι αχρησιμοποίητα, γιατί απλά χρησιμοποιώ αυτά που είναι στην μπάρα εργαλείων!

Δημοσ.
86 [/b']παρακαλώ !!!

Τς, τς, τς... στο δικό μου αυτή τη στιγμή φαίνονται 315 (και λέω φαίνονται, γιατί είναι περισσότερα αλλά δεν χωράνε στο desktop :P).

Οτιδήποτε κατεβάζω το σώζω στο desktop και συνήθως μένει εκεί. Έχω πρόβλημα γιατρέ μου; :lol:

Δημοσ.

Και εγώ ρε γμτ τώρα μέτρησα πρόχειρα γύρω στα 90 από τα οποία καμιά δεκαρία είναι φάκελοι με άλλα εικονίδια μέσα .Άσε που μου έχει γίνει και συνήθεια και σε άλλα pc τα σώζω όλα στο desktop - τελευταία δε έχω αρχίσει να κολλάω και τους άλλους ...

Δημοσ.

τι λέτε ρε παιδιά; Τι οθόνες έχετε; 500 ίντσες; Εμένα είναι 19" και έχει γεμίσει η μισή με τα 24 εικονίδια. Δηλαδή το πολύ να χωράει 70-80. Που τα βάζετε όλα αυτά που λέτε;

Δημοσ.
τι λέτε ρε παιδιά; Τι οθόνες έχετε; 500 ίντσες; Εμένα είναι 19" και έχει γεμίσει η μισή με τα 24 εικονίδια. Δηλαδή το πολύ να χωράει 70-80. Που τα βάζετε όλα αυτά που λέτε;

Ώπα βρε Μανώλη! 24 εικονίδια και σου πιάνουν την μισή 19άρα; 19άρα έχω κι εγώ και τα 37 εικονίδια δεν πιάνουν καν την μισή! Μήπως κάτι πρέπει να αλλάξεις στην ανάλυση; Σε τι ανάλυση έχεις την οθόνη; :|

Δημοσ.

εγω εχω 17" και εχω 83 εικονιδια!!!τα εχω χωρισει τα μισα αριστερα της οθόνης και τα αλλα μισα δεξια!!

Δημοσ.

ΟΚ. Μέτρησα την οθόνη μου και για να ξεφύγουμε από το offtopic, η οθόνη μου χωράει τελικά 120 εικονίδια. Απλά μου φαίνονταν περισσότερα γιατί τα αραιώνω συνεχώς.

Συνεχίστε για τις κακές συνήθειες!

Εγώ πάντως έχω μια καλή! Δεν έχω ποτέ στην επιφάνεια εργασίας μου πάνω από 50 εικονίδια! Είδατε τι νοικοκύρης που είμαι; ;-)

Δημοσ.

Άντε να συνεχίσουμε με τις κακές συνήθειες. Όταν πέφτω για ύπνο, βάζω πάντα να δω λίγη τηλεόραση (τα ξημερώματα βάζουν κάτι καλές ταινίες)... Χωρίς να το καταλάβω με παίρνει ο ύπνος και την κλείνω όταν ξυπνάω! Τις περισσότερες φορές την κλείνει ο σύζυγος, γιατί το τηλεκοντρόλ μπορεί να βρίσκεται στην πλευρά του... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...