Προς το περιεχόμενο

Ubisoft officially dumps Starforce

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Following several days of rumors, Ubisoft has officially confirmed that it will no longer use the controversial digital-rights software from Starforce. "Ubisoft has decided to use an alternative copy-protection system to Starforce for upcoming releases," said a rep for the company. The announcement means that Starforce software will not be included in Heroes of Might and Magic V, the publisher's much-anticipated forthcoming PC role-playing game.

http://www.gamespot.com/news/6147655.html

Δημοσ.

Όλε! Ευχάριστη είδηση για εμάς και τα ..backup μας...!!

ps: να δω το pop3 αν θα καταφέρουμε τελικά να το παίξουμε σαν άνθρωποι ...

Δημοσ.

Ρε σεις, έχω αγοράσει πολλά πρωτότυπα παιχνίδια, έχω κλέψει πολύ περισσότερα, αλλά δεν χαίρομαι κιόλας για την είδηση.

Το starforce είναι ένα κλείδωμα που πραγματικά έπιασε. Το τίμημα όμως είναι τα προβλήματα που δημιουργεί. Αγόρασα το GTR και για 1+ χρόνο που το έπαιζα, το DVD drive όπου είχα το δισκάκι άνοιγε όποτε ήθελε. Με το που το απεγκατέστησα, όλα έστρωσαν.

Αγόρασα πρωτότυπο το Galactic Civilizations II, γιατί είχε μία πολύ έντονη διαμάχη με την starforce (αλλά αυτό είναι μεγάλη ιστορία-και είναι παιχνιδάρα...). Αγόρασα πρωτότυπο το Oblivion, γιατί η Bethesda επίσης δεν υπέκυψε στην πίεση της Starforce. Δεν αγόρασα το GT Legends, γιατί χρησιμοποιεί Starforce (τους έστειλα mail, τους το είπα και τους δήλωσα όπως και πολλοί άλλοι πως ούτε το GTR 2 θα πάρω, αν είναι επίσης starforce protected)

Πού θέλω να καταλήξω; Πως το μόνο που κατάφερε σε εμένα το starforce ήταν να ΜΗΝ αγοράσω πρωτότυπα παιχνίδια τα οποία σκόπευα να αγοράσω. To POP3, αν το έβρισκα πειρατικό, ΜΠΟΡΕΙ και να το έπαιζα, σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα το αγόραζα και ας έκανε και 15 ευρώ.

Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ με αυτήν την είδηση.

Δημοσ.
...αλλά δεν χαίρομαι κιόλας για την είδηση...

Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ με αυτήν την είδηση.

Δεν καταλαβα. γιατί δεν χαίρεσαι; επειδή τώρα ΘΑ αγοράζεις γνήσια τα παιχνίδια της ubisoft, αφου πλέον ΔΕΝ θα έχουν το starforce;

δηλ, θα τα σκάς.

ή φοβάσαι οτι η νέα προστασία θα είναι ακόμη πιο μπελάς, οπότε ισως δεν θα τα βρίσκεις κόπιες, και πάλι θα τα σκάς;

:) :) :)

Δημοσ.
Δεν καταλαβα. γιατί δεν χαίρεσαι; επειδή τώρα ΘΑ αγοράζεις γνήσια τα παιχνίδια της ubisoft' date=' αφου πλέον ΔΕΝ θα έχουν το starforce;

δηλ, θα τα σκάς.

ή φοβάσαι οτι η νέα προστασία θα είναι ακόμη πιο μπελάς, οπότε ισως δεν θα τα βρίσκεις κόπιες, και πάλι θα τα σκάς;

:) :) :)[/quote']

Δεν χαίρομαι για έναν απλούστατο λόγο. Η πειρατία είναι κλοπη και δεν μου αρέσει που το κάνω. Απλό δεν είναι;

Το ότι το κάνω είναι ένα άλλο θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...