Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω τραγουδια που να εχουν σχεση...

shaman505

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.εργαζομαι σε ραδιοφωνο και ψαχνω καποια τραγουδια-υμνους που να εχουν σχεση με τα χρονια της δικτατοριας του χιτλερ για ενα σποτακι.για να σας δωσω να καταλαβετε δεν θελω να ειναι τραγουδια απο νεοτερα group που να αναφεροντε σε εκεινα τα χρονια.θελω οσο γινεται να ειναι ηχογραφημενα απο εκεινη την εποχη.αν καποιος γνωριζει καποιο site η πως να ψαχρω στο dc++ η βοηθεια του θα ηταν πολυτιμη!

ευχαριστω...

Δημοσ.

«Lili Marleen»

Από την Lale Andersen η 1η εκτέλεση. Από την Marlene Dietrich έγινε γνωστό.

Δες και αυτό το link. Πιθανόν να έχει αυτό που ζητάς. blink.gif

Δημοσ.
«Lili Marleen»

Από την Lale Andersen η 1η εκτέλεση. Από την Marlene Dietrich έγινε γνωστό.

Cristinaaaaaaaaaaaaaa :-D :-D :-D

Δημοσ.

Εγώ απλά είμαι fan..

Libero.. μόνο Libero.. Άντε τζους τώρα! :lol:

Να υποθέσω δεν έχεις εκπομπή,ε?? Είσαι τίποτα τεχνικός εκεί??

Δημοσ.

Ίσως το κλασσικότερο κομμάτι που γράφτηκε εκείνη την περίοδο ήταν το summertime. Το πρωτοέγραψαν οι αφοί Gershwin. Το χει πει η Ella Fitzgerald,Janis Joplin, Nina Simone κλπ. Γραφτηκέ εκείνη την περίοδο και οι Gershwin ήταν εβραίοι. Οι στίχοι καθαρα ειρωνικοί κλπ...Summertime, and the living is easy...

Δημοσ.

ιρλανδε μου πολυ καλο το summertime αλλα δεν κανει για την περιπτωση...θα προτιμουσα οι στιχοι να ειναι στα γερμανικα!

Δημοσ.

τι σποτάκι θα ναι αυτό το χιτλερικό!?!?!?!

πάντως το σαμερταημ και να ψαχνες να βρεις τραγούδι που να μη κολάει περισσότερο δύσκολο θα βρισκες....πάντως είναι από μιούζικαλ του γκέρσουιν, και οι στίχοι κάθε άλλο παρά ειρωνικοί είναι, και πρέπει να έιναι και απ τα πιο όμορφα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ, δε σημαίνει επειδή περίοδο πολέμου γράφεις τραδούδι χαρμόσυνο ότι οι στίχοι είναι ειρωνική.

Δημοσ.

To Na Eisai Evraios Kai Na Grafeis Gia Omorfia Kai Gia "to Kalokairaki" Otan I Fili Sou Apodekatizetai Apo Enan Psixakia Pistevw Pws Einai Ligaaaki Eirwniko..an Oxi Eirwniko, Satiriko Na Pw. Sigoura Einai Panemorfo Tragoudi Giafto Den Mporei Na Pei Kaneis Tpt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...