Προς το περιεχόμενο

Εχω DSL αλλα αγορασα+οnDSLkit:ΑΠΟΡΙΕΣ!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω γραμμη DSL over ISDN απο τον ΟΤΕ 512/128 + ιντερνετ απο OTENET με αοριστου συνδρομη 384/128.

Ειδα το πακετο της OTENET 1024/256 ondsl kit με 172,5€ (+ δωρο 2gb usb stick) και αποφασισα να το αγορασω.

Στην περιοχη μου αυτη την περιοδο δεν υπαρχουν διαθεσιμες γραμμες απο μεριας ΟΤΕ.

Τωρα εγω αφου συμπληρωσω την αιτηση του ondsl kit θα μπω σιγουρα σε σειρα προτεραιοτητας. Σωστα; Ερωτηση: Μολις ερθει η σειρα μου για να ενεργοποιηθει η γραμμη απο 512 -> 1024 ο ΟΤΕ θα κανει απο μονος του την διακοπη της γραμμης 512 και θα με μεταφερει αυτοματα στα 1024; ή μολις θα ερθει εκεινη η ωρα θα δει ο υπαλληλος του ΟΤΕ οτι εχω ηδη γραμμη 512 (απο ΟΤΕ) και δεν θα μου προχωρησει την αιτηση του ondsl kit;

Με λιγα λογια.. μπορει μεχρι να ερθουν διαθεσιμες πορτες/dslam εδω να κανει κ' ενα ή δυο μηνες. Εγω δεν θελω να κοψω απο τωρα την γραμμη μου.

Απο το μαγαζι που το αγορασα μου ειπαν θα τα κανουν ολα αυτοι (ο ΟΤΕ δηλαδη). Η Οτενετ που τους πηρα τηλεφ. ο ενας υπαλληλος ειπε τα ιδια ο αλλος ειπε να κοψω την γραμμη απο τωρα!

Τι να κανω;

Δημοσ.

Αφού έχεις ήδη γραμμή το σωστό είναι να σου κάνουν αμέσως αναβάθμιση (πόσες 1024 να υπάρχουν στην περιοχή σου).

Τώρα βέβαια ο ΟΤΕ υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να κοιτάξει να σου φάει λεφτά, οπότε θα ενεργοποιήσει την 2η και θα αφήσει την πρώτη όπως είναι :)

Δημοσ.

i aitisi sou den tha proxorisi afou exeis grammi. allo i grammi tou ote pou exeis kai allo i otenet (DEN EINAI I IDIA ETAIRIA).

I moni periptosi na gini afto pou sou ipan merikoi ipaliloi stin otenet einai na gini kati san esoteriko rousfeti :P.(an gini pantos idopoiise giati tha bolepsi poli kosmo o opoios exei grammi apo ton ote kai i monadiki prosfora (kali) einai na paei se connex)

Δημοσ.

Οπως και να εχει εγω δεν θα την κανω διακοπη μεχρι να δω οτι υπαρχουν διαθεσιμες πορτες. Εκτος κ' αν ειδοποιηθω απο ΟΤΕΝΕΤ οτι υπαρχει ηδη ενεργοποιημενη γραμμη DSL κ' οτι θα πρεπει να την διακοψω για να συνεχισει η μεταφορα μου στα 1024.

Δημοσ.

Εξαρτάται πως θα του κάτσει του υπαλλήλου του ΟΤΕ. Με βάση το γραμμα του νόμου και τους κανονες λειτουργιας της εταιρίας δεν θα την προχωρήσει. Αλλά επειδή στην Ελλάδα ζουμε και γράφουμε τους κανόνες κανονικά και επειδή η OTENET είναι θυγατρική του ΟΤΕ και υπάρχει καλή επικοινωνία μεταξύ των δύο εταιρίων μπορεί να γίνει αρκεί να βάλεις και εσυ το χέρι σου.

Οποτε πάω να κάνω δουλεία στον ΟΤΕ ψάχνω για γνωστό γιατί αν ακολουθήσω τις κανονικές διαδικασίες τοτε δεν γίνεται τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...