Προς το περιεχόμενο

τι μασουλάτε όταν είστε στο pc??

ntountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε παιδια ποσα κιλα ειστε;;; :mrgreen: :mrgreen: σοβαρα το λεω, γιατι αν δεν παχαινετε με ολα που τρωτε μπροστα απο τον υπολογιστη, θα αυτοπυρποληθω που παλευω να χασω 2-3 κιλα εδω και πολυ καιρο!!!! :-D :-D :-D :-D

για να απαντησω παντως στην ερωτηση, πινω πρασινο τσαι καμια φορα μπροστα απο τον υπολογιστη μπας και ξεχαστω και δεν θυμαμαι την αθλια γευση του... :cry: :cry:

Το πράσινο τσάι δεν έχει άθλια γεύση. Μπορείς να το φτιάχνεις με μια κουταλιά μέλι και να έχεις και μια γεύση καλύτερη από αυτή που έχει. Γενικά το να βάζεις ζάχαρη στο τσάι προσωπικά με χαλάει και απ' όσο ξέρω είναι και κάτι που δεν αρέσει και σε αυτούς που ασχολούνται μανιωδώς με την παρασκευή τσαγιού.

Όσον αφορά το τι τρώω στο pc, σπάνια τρώω και συνήθως δε μασουλάω τουλάχιστον μηχανικά. Τις περισσότερες φορές κανά φρούτο ή γλυκό και από εκεί και μετά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να φάω και το γεύμα της ημέρας μπροστά στον υπολογιστή. Αλκοόλ πολύ σπάνια πίνω ούτως ή άλλως και αν πιω κάτι συνήθως είναι χυμοί.

Στη δουλεία μου (που είμαι κατά κύριο λόγο μπροστά από υπολογιστή) συνήθως δε τρώω τίποτα παρά ένα καφέ και τσιγάρο (όχι πολύ).

Δημοσ.
Το πράσινο τσάι δεν έχει άθλια γεύση. Μπορείς να το φτιάχνεις με μια κουταλιά μέλι και να έχεις και μια γεύση καλύτερη από αυτή που έχει. Γενικά το να βάζεις ζάχαρη στο τσάι προσωπικά με χαλάει και απ' όσο ξέρω είναι και κάτι που δεν αρέσει και σε αυτούς που ασχολούνται μανιωδώς με την παρασκευή τσαγιού.

off topic βεβαια, αλλα μια που το ειπες... βαζω κανελα για να του φτιαχνει λιγο τη μυρωδια και τη γευση, αλλα μεταξυ μας τωρα... ειναι αθλιο!!! κανει πολυ καλο, γι αυτο και το πινω, αλλα απο γευση αστα!!!! πινω καμια φορα και λουιζα και μου φαινεται οαση, δεν συγκρινεται!!! ζαχαρη δεν βαζω πουθενα, ουτε σε καφε, ουτε σε τσαι. ολα σκετα!!! αυτα... :)

Δημοσ.
off topic βεβαια, αλλα μια που το ειπες... βαζω κανελα για να του φτιαχνει λιγο τη μυρωδια και τη γευση, αλλα μεταξυ μας τωρα... ειναι αθλιο!!! κανει πολυ καλο, γι αυτο και το πινω, αλλα απο γευση αστα!!!! πινω καμια φορα και λουιζα και μου φαινεται οαση, δεν συγκρινεται!!! ζαχαρη δεν βαζω πουθενα, ουτε σε καφε, ουτε σε τσαι. ολα σκετα!!! αυτα... :)

Εμείς που δεν πίνουμε θα πεθάνουμε :P:p:lol:

• Members
Δημοσ.

μόνο καφέ:

καπουτσίνο, φίλτρου όταν έχει κρύο (άντε και νες όταν τελειώσουν οι άλλοι),

φρέντο, φραπέ στις ζέστες (φραπέ μπορεί να πιω καμιά φορά και χειμωνιάτικα - είναι παντός καιρού)

Α, επίσης, παλιότερα, για ένα διάστημα συνήθιζα να μασουλάω ένα ωμό μακαρόνι (μίσκο, Νο 10)!!!

Δημοσ.

Τιποτα:mrgreen:

Ειδικα οταν ασχολουμαι με ενα rpg online game?Εκει ειναι κλαυτα Χαραλαμπε.

Περνανε τα 8αωρα χωρις μπουκια και νερο.

Σε καμια περισταση με κεφια καφες.

Δημοσ.
Τιποτα:mrgreen:

Ειδικα οταν ασχολουμαι με ενα rpg online game?Εκει ειναι κλαυτα Χαραλαμπε.

Περνανε τα 8αωρα χωρις μπουκια και νερο.

Σε καμια περισταση με κεφια καφες.

Μπας και είναι το EVE το online που ασχολείσαι?

Δημοσ.

Οχι απλα με μια προχειρη αναζητηση που εκανα για το συγκεκριμενο παιχνιδι μου φανηκε ελκυστικο.Εαν ασχολεισαι θα ηθελα λεπτομερειες αν γινετε. :)

Δημοσ.

κορνφλεικς

γαριδακια

τσιχλες

παγωτα!!

Υ.Γ. το πρασινο τσαι ειναι σουπερ

οπως και το κοκκινο λιπτον στο κουτακι!

Δημοσ.

Πρωί / Απόγευμα -> Φραπές, τσιγάρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Βράδυ -> Κοκά κόλα σε κουτάκια με τσιγάρο.

Τρώω όταν γυρνάω στο σπίτι ή ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ως διάλειμμα από το PC.

Δημοσ.

εγώ δεν τρώω, αντίθετα όταν είμαι στο PC αλλά και όταν διαβάζω έχω δυο πολύ ισχυρά μαγνητάκια και παίζω με το αριστερό. Απορροφά την νευρικότητα και σκέφτομαι καλύτερα....

Δημοσ.

Λοιπόν όταν προγραμματίζω έχω πάντα δίπλα μου μεγάλες σοκολάτες υγείας και κάθε φορά που κολλάω κάπου, τρώω ένα κομματάκι για να μου έρθει η έμπνευση :D

Τώρα που έχω κάτι δύσκολα project βέβαια έχω αγοράσει ένα μεγάλο πακέτο για σιγουριά !

Επίσης έχω δίπλα μου μερικά μπουκάλια νερό και πίνω και εγώ άπειρο (κάνει και καλό εξάλλου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...