Aρρωστος 7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Τοστάκια,καμιά πίτσα,ξηρούς καρπούς πού και πού και κανά φρουτάκι.Πάντα με προσοχή να μην λερώσουμε!
gdevil Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Τσάι, ζεστό το χειμώνα, παγωμένο το καλοκαίρι, δροσερό άνοιξη - φθινόπωρο. Η συνήθεια μου έμεινε από τον 1 χρόνο που ήμουνα Αγγλία για μεταπτυχιακό.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Eγω το βραδάκι τοστ, αλλιώς αμα τυχει καμια mentos κτλ δε θα πω οχι...
Whiteyez Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Οτιδήποτε φαγώσιμο, πόσιμο,με προσοχή βέβαια..και τσίχλες!
tolis_01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εγω παλι, τελευταια τρωω και το μεσημεριανο μπροστα στο κομπιουτερ Δεν κανω πλακα. Αφου εμαθα να χειριζομαι το ποντικι αρκετα καλα με το αριστερο χερι (παρ'ολο που ειμαι δεξιοχειρας) γιατι με το δεξι κραταω το πιρουνι.
Hlapatsas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Νερό!Καύσημο απαραίτητο για να ζεις και είσαι έτοιμος να σερφάρεις..
omnislash Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Τπτ αντε κανα φρούτο που θα καθαρίσω .Για μένα το φαγητό είναι διάλειμμα από την ασχολία με το pc
dalton85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αν υπαρχει χυμος τοτε τον τελειωνω μπροστα στο pc αλλιος αφθονο ποσιμο νερακι(και μετα απο τοσα λιτρο, 15 φορες τρεξιμο στην τουαλετα). Μεσημεριανο και τα υπολοιπα γευματα μπροστα στο pc. Ειμαι αριστεροχειρας αλλα το mouse το χειριζομαι με το δεξι οποτε no problem με φαι.
Rising1980 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Το απόγευμα καφέ και τσιγάρο, το βράδυ Jack-Coca. Στο ενδιάμεσο τσιμπάω κανά κάσιους.
slim_shady Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εγω παλι, τελευταια τρωω και το μεσημεριανο μπροστα στο κομπιουτερ Δεν κανω πλακα. Αφου εμαθα να χειριζομαι το ποντικι αρκετα καλα με το αριστερο χερι (παρ'ολο που ειμαι δεξιοχειρας) γιατι με το δεξι κραταω το πιρουνι. Εγω παλι εμαθα να χειριζομαι το πιρουνι με το αριστερο!..
glougr Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 χυμός.....φρούτα, κανα γιαουρτάκι....γενικά τρώω ένα γεύμα την ημέρα και αυτό σε τραπέζι. Ποτέ μπροστά απο PC δεν μου αρέσει !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.