Προς το περιεχόμενο

τι μασουλάτε όταν είστε στο pc??

ntountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσαι η καφε και νερακι, το πολυ-πολυ κανενα ελαφρυ σνακ, τυπου μπαρακι δημητριακων/μπισκοτο/φρουτο.

Αποφευγω να τρωω σε χωρο γραφειου, σιχαινομαι.

Ειναι και αφορμη να σηκωθεις, να κινηθεις, και γενικα η πεψη ειναι πιο ευκολη στη συνεχεια.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μαραντά.

αδερφε μου, το καταλαβα αυτο, το μαραντα δεν εχω καταλαβει τι ειναι...

το μυαλο μου παει συνεχεια στην μερεντα, αλλα φανταζομαι δεν εννοεις αυτο ετσι?

Δημοσ.
αδερφε μου' date=' το καταλαβα αυτο, το μαραντα δεν εχω καταλαβει τι ειναι...

το μυαλο μου παει συνεχεια στην μερεντα, αλλα φανταζομαι δεν εννοεις αυτο ετσι?[/quote']

Οχι Φίλε N1ghtWolf δεν είναι μερεντοπιτάκια αλλά μαραντοπιτάκια. Το μαραντά βγαίνει από το Μαραντάς που είναι το επωνυμό μου.

Δημοσ.

Το πρωί δημητριακά, το μεσημέρι ότι έχουμε για μεσημεριανό και το βράδυ ότι έχουμε για βραδινό. Ποια είναι η συνταγή για τα μαραντοπιτάκια?

Δημοσ.
Το πρωί δημητριακά, το μεσημέρι ότι έχουμε για μεσημεριανό και το βράδυ ότι έχουμε για βραδινό. Ποια είναι η συνταγή για τα μαραντοπιτάκια?

Η συνταγή είναι εξαιρετικά απλή. Ακολουθείς την ίδια συνταγή για τα μερεντοπιτάκια απλώς αντί για μερέντα βάζεις γέμιση εμένα! :-)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γενικα δεν μ'αρέσει να τρώω στο PC...

Όμως,άμα έχω αρκετές χαρτοπετσέτες μαζί (για να μην λερώνω το Copperhead :-D ) χτυπάω και μια πίτσα/πίτα/τοστ!

Ο αδερφός μου πάντως κάνει την καλύτερη,μακαρονάδα και PC/360.. :-P

Δημοσ.

ρε παιδια ποσα κιλα ειστε;;; :mrgreen: :mrgreen: σοβαρα το λεω, γιατι αν δεν παχαινετε με ολα που τρωτε μπροστα απο τον υπολογιστη, θα αυτοπυρποληθω που παλευω να χασω 2-3 κιλα εδω και πολυ καιρο!!!! :-D :-D :-D :-D

για να απαντησω παντως στην ερωτηση, πινω πρασινο τσαι καμια φορα μπροστα απο τον υπολογιστη μπας και ξεχαστω και δεν θυμαμαι την αθλια γευση του... :cry: :cry:

Δημοσ.
πολύ σαφές ... :-D

τι σας αρέσει να έχετε δίπλα σας να τσιμπολογάτε (ή ρόφημα) όταν είστε στον υπολογιστή σας και σερφάρετε, παίζετε, διαβάζετε, δουλεύετε κτλ κτλ

είτε είναι κάτι που αγοράζετε έτοιμο, κάτι που φτιάχνετε εσείς, που σας φτιάχνει η μάνα σας, η γκόμενά σας, η υπηρέτριά σας ... ... ...

όταν κάθομαι στο pc δεν πεινάω, και ακόμη και αν έχω φαή δίπλα μου, δεν το αγγίζω (εκτώς αν βλέπουμε κάνα dvd κτλπ) ...

Δημοσ.
ρε παιδια ποσα κιλα ειστε;;; :mrgreen: :mrgreen: σοβαρα το λεω, γιατι αν δεν παχαινετε με ολα που τρωτε μπροστα απο τον υπολογιστη, θα αυτοπυρποληθω που παλευω να χασω 2-3 κιλα εδω και πολυ καιρο!!!! :-D :-D :-D :-D

για να απαντησω παντως στην ερωτηση, πινω πρασινο τσαι καμια φορα μπροστα απο τον υπολογιστη μπας και ξεχαστω και δεν θυμαμαι την αθλια γευση του... :cry: :cry:

Πες τα, πες τα!!!!

Δημοσ.

Επειδη συνηθως περναω πολλες ωρες στο πισι οταν ειμαι σπιτι ,τρωω πρωινο ή μεσημεριανο με το ποντικι παρεα,οταν ειμαι ολη μερα στη σχολη και αραξω στο πισι το βραδυ καμια σοκολατα τρωω συνηθως ή τπτ soft kings που ειναι μονιμα παρκαρισμενα διπλα απο το γραφειο.Με αυτες τις αηδιες που κανω βεβαια θα επρεπε να ειμαι τριπλασια απο οτι ειμαι αλλα μαλλον καιω τις θερμιδες με το τρεξιμο ολη μερα....(δεν πιανεται ως γυμναστικη οτι φερνω σβουρες στην γυριστη καρεκλα που πηρα προσφατα εε? :-P:-P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...