MariaTs. Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Τα νύχια μου (με έχει φάει το άγχος από το πολύ manager). M'αυτό το manager να δεις κάτι ξενύχτια που τραβά τ'αδέρφι μου! Τι κόλλημα κι αυτό! :twisted:
nzeppos Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μπράβο! Να σου ζήσει! Αρχηγός! Επίσης η καλύτερη μου είναι όταν έχω κατεβάσει καμιά καινούρια ταινία που θέλω πως και πως να τη δω, παραγγέλνω πίτσες και θρονιάζομαι μπροστά στο pc και γίνεται επίθεση κανονική.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Σίγουρα δεν θα μπορούσα να φάω κάτι σε στυλ πατατάκια, γαριδάκια, σοκολάτες κτλ. γιατί θα μου λέρωναν τα χέρια και δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο. Εμ δεν τα ξέρεις τα κόλπα. Πάντα χαρτοπετσέτες δίπλα! ΥΓ. manager=εθιστικότερο παιχνίδι ever μαζί με morrowind-oblivion
sa1901 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Αμύγδαλα ή σοκολάτα (ΙΟΝ Σεράνο, η αγαπημένη μου από παιδί...).
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 τα παντα! απο πρωινο, τοστ+καφε μεσημερι, οτι εχει το μενου, απο home-made μεχρι και delivery απογευμα, καμια σοκολατα, κανα γιαουρτακι με φρουτα, κανα φρουτο βραδινο, και εγω μπανανες! :mrgreen:
MariaTs. Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Στο μεταξύ πρέπει τις ρημάδες τις σοκολάτες και όλα τα γλυκαντικά να τα αποφεύγουμε γιατί φέρνουν και ύπνο (ανεβαίνει το ζάκχαρο)! Το βράδυ καταπιάστηκα με κάτι σοκολατάκια (5-6) και ξύπνησα όταν μου έπεσε το ποντίκι (ασύρματο)!
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Νutella με κουτάλι της σούπας, πουράκια caprice αυτα τα 2 πως μου ξεφυγαν και δεν τα ποσταρα? και εγω το κανω συχνα αυτο!τρελα ειναι!ειδικα με championship manager,πανε τα ατιμα!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Και εγώ μέσα για nutella, αλλά όχι ακριβώς. Βασικά merenda μου αρέσει καλύτερα. Αλλά αμα δε βρω κιόλας, δε θα τα βάψω μαύρα. Με το κουτάλι! Με το κουτάλι!
N1ghtW0lf Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 α ναι και εγω, nutella με τα χιλια, καμια σχεση με merenda... την nutella thn kseskizw aneta...
msnhulk Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Εγώ μπορεί να πιω και 2 λύτρα NouNou Family Καλό συνήθειο πάντως
KaizerSoze Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Καροτακια...περναει η ωρα,μασουλας μπολικο πραγμα και εχουν και 10θερ μονο τα μεγαλα..Το καλυτερο μου Φυσικα εξερειται οταν παιζω μανατζερ που δεν παει μπουκια κατω...Μονο πολυ καπνισμα και αυξημενη τριχοπτωση
blackwar Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Χμμ….λοιπόν τι τρώω όταν κάθομαι στο pc… Μπισκότα, Τσιπς, σοκολάτες (ειδικά Λακτα αμυγδάλου ή σκέτη) πουράκια, ξηρούς καρπούς. Και εάν έχω βαριά λιγούρα τοστ, γιαούρτ.ι Επίσης εάν έχει τύχει να περάσω εκείνη την ημέρα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς χλαπιακιάζω ότι πήρα είτε είναι παστά, είτε είναι παστάκια είτε είναι τουρτίτσα. Γενικότερα είμαι φαν των γλυκών…… Και από (πιοτά) καφέ Φραπέ Γλυκό (έως πολύ γλυκό) με μπόλικο γάλα, αναψυκτικά ότι κάτσει και έχει το ψυγείο, χυμούς διαφορους Αμιτα, γάλα φρέσκο και σοκολατούχο Μιλκο νζου.
ntountou Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ένα πρώτο συμπέρασμα μέχρι τώρα είναι: ΤΟ PC ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ !!! :-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.