Προς το περιεχόμενο

τι μασουλάτε όταν είστε στο pc??

ntountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα νύχια μου (με έχει φάει το άγχος από το πολύ manager).

M'αυτό το manager να δεις κάτι ξενύχτια που τραβά τ'αδέρφι μου! Τι κόλλημα κι αυτό! :twisted:

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπράβο! Να σου ζήσει! Αρχηγός!

Επίσης η καλύτερη μου είναι όταν έχω κατεβάσει καμιά καινούρια ταινία που θέλω πως και πως να τη δω, παραγγέλνω πίτσες και θρονιάζομαι μπροστά στο pc και γίνεται επίθεση κανονική.

Δημοσ.
Σίγουρα δεν θα μπορούσα να φάω κάτι σε στυλ πατατάκια, γαριδάκια, σοκολάτες κτλ. γιατί θα μου λέρωναν τα χέρια και δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο.

Εμ δεν τα ξέρεις τα κόλπα. Πάντα χαρτοπετσέτες δίπλα!

ΥΓ. manager=εθιστικότερο παιχνίδι ever μαζί με morrowind-oblivion

Δημοσ.

τα παντα!

απο πρωινο, τοστ+καφε

μεσημερι, οτι εχει το μενου, απο home-made μεχρι και delivery

απογευμα, καμια σοκολατα, κανα γιαουρτακι με φρουτα, κανα φρουτο

βραδινο, και εγω μπανανες! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Στο μεταξύ πρέπει τις ρημάδες τις σοκολάτες και όλα τα γλυκαντικά να τα αποφεύγουμε γιατί φέρνουν και ύπνο (ανεβαίνει το ζάκχαρο)!

Το βράδυ καταπιάστηκα με κάτι σοκολατάκια (5-6) και ξύπνησα όταν μου έπεσε το ποντίκι (ασύρματο)! :shock: :lol:

Δημοσ.
Νutella με κουτάλι της σούπας, πουράκια caprice

αυτα τα 2 πως μου ξεφυγαν και δεν τα ποσταρα?

και εγω το κανω συχνα αυτο!τρελα ειναι!ειδικα με championship manager,πανε τα ατιμα!

Δημοσ.

Και εγώ μέσα για nutella, αλλά όχι ακριβώς. Βασικά merenda μου αρέσει καλύτερα. Αλλά αμα δε βρω κιόλας, δε θα τα βάψω μαύρα. Με το κουτάλι! Με το κουτάλι!

Δημοσ.

Καροτακια...περναει η ωρα,μασουλας μπολικο πραγμα και εχουν και 10θερ μονο τα μεγαλα..Το καλυτερο μου

Φυσικα εξερειται οταν παιζω μανατζερ που δεν παει μπουκια κατω...Μονο πολυ καπνισμα και αυξημενη τριχοπτωση

Δημοσ.

Χμμ….λοιπόν τι τρώω όταν κάθομαι στο pc…

Μπισκότα, Τσιπς, σοκολάτες (ειδικά Λακτα αμυγδάλου ή σκέτη) πουράκια, ξηρούς καρπούς. Και εάν έχω βαριά λιγούρα τοστ, γιαούρτ.ι

Επίσης εάν έχει τύχει να περάσω εκείνη την ημέρα από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς χλαπιακιάζω ότι πήρα είτε είναι παστά, είτε είναι παστάκια είτε είναι τουρτίτσα. Γενικότερα είμαι φαν των γλυκών……

Και από (πιοτά) καφέ Φραπέ Γλυκό (έως πολύ γλυκό) με μπόλικο γάλα, αναψυκτικά ότι κάτσει και έχει το ψυγείο, χυμούς διαφορους Αμιτα, γάλα φρέσκο και σοκολατούχο Μιλκο νζου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...