Προς το περιεχόμενο

Ποιό πιστεύετε είναι το επόμενο μεγάλο μυστικό του REVO???

panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε γνώμες....

Εγώ βάζω τα λεφτά μου σε VR-γυαλιά.

Κάτι σαν το video του Nintendo-ON για το οποίο είχε γίνει χαμός παλιά.

Και αυτό το λέω γιατί η έλειψη HD γραφικών μου φαίνεται υπερβολικά ύποπτη....

Φυσικά εικασία κάνω...

Το θέμα είναι όμως ότι η ίδια η Ν μας είπε ότι υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μυστικό για το Revo + άλλα μικρότερα.

Άρα mics και λειπά μπιχλιμπίδια τα αποκλείω.

Δημοσ.

Το χειρηστήριο λένε πώς θα είναι όλα τα ευρώ.Και καλά gameplay με ένα μόνο χέρι,κίνηση,κουμπιά,τα πάντα!Άλλοι το βλέπουν σαν καινοτομία,άλλοι σαν μπαρούφα...ο χρόνος θα δίξει.

Δημοσ.

Μην ξεχνάς φίλε xrest, ότι το Virtual Boy καί ήταν πανάκριβο καί ήταν μονόχρωμο καί τα γραφικά ήταν μάπα.

Τώρα πλέον υπάρχει καί φτηνή καί προσιτή τεχνολογία για κάτι παρόμοιο αλλά έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το Virtual Boy.

Και κακά τα ψέματα, αλλά δεν νομίζετε ότι θα ήταν το τέλειο αξεσουάρ για να συνοδεύει το χειρηστήριο???

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μυστικό που δεν μας το είπαν ακόμα.

Αν πιστεύετε ότι δεν θα είναι VR-γυαλιά, τί νομίζετε ότι μπορεί να είναι?

Δημοσ.

το virtual boy τρελλή αποτυχία τότε και σήμερα είναι η must συλεκτική κονσόλα! τα παιχνίδια του στο ebay φτάνουν απίσευτες τιμές... όσο για το επόμενο μεγάλο μυστικό δεν έχω ιδέα..

Δημοσ.
apla...tha anakoinothei oti to ON einai alithino video :P

Aυτό νομίζω κι εγώ. Με συγκρατημένη αισιοδοξία βέβαια. Ή κάτι παρόμοιο.

isws na pshnei tostakia h na ftiaxnei kai cafe.

Αυτή και αν δεν είναι πρωτοποριακή ιδέα!

Nintendo:" Παίξτε τα παιχνίδια όπως δεν τα παίξατε ποτέ, παρέα με το αγαπημένο σας τοστάκι!"

oti 8a bgalei mario fishing :P

Καλά, εννοείται ότι θα δούμε τέτοια παιχνίδια. Φαντάζομαι ήδη τους τίτλους τους:

Mario fishing

Mario Painting

Mario Bowling

Mario Shef

Mario Dentist

Mario PaintBall

Mario "Catch Butteflies"

Και άλλα πολλά.

Δημοσ.
tora me to neo xeiristirio vlepo ena neo game... mario surgeon[/b']! tha kaneis mikrorompotikes epemvaseis gia na soseis apo skoulikoiditi kai petra sta nefra tous filous tou mario! :-P

XAXAXAXAX gamato :D:D:D:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...