panther_512 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Για πείτε γνώμες.... Εγώ βάζω τα λεφτά μου σε VR-γυαλιά. Κάτι σαν το video του Nintendo-ON για το οποίο είχε γίνει χαμός παλιά. Και αυτό το λέω γιατί η έλειψη HD γραφικών μου φαίνεται υπερβολικά ύποπτη.... Φυσικά εικασία κάνω... Το θέμα είναι όμως ότι η ίδια η Ν μας είπε ότι υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μυστικό για το Revo + άλλα μικρότερα. Άρα mics και λειπά μπιχλιμπίδια τα αποκλείω.
xrest Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 to virtual boy pou anafereis itan i megaliteri apotixia tin ninty. opote den vlepo na vgazei pali vr gialia.
Tenshi Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Το χειρηστήριο λένε πώς θα είναι όλα τα ευρώ.Και καλά gameplay με ένα μόνο χέρι,κίνηση,κουμπιά,τα πάντα!Άλλοι το βλέπουν σαν καινοτομία,άλλοι σαν μπαρούφα...ο χρόνος θα δίξει.
panther_512 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μην ξεχνάς φίλε xrest, ότι το Virtual Boy καί ήταν πανάκριβο καί ήταν μονόχρωμο καί τα γραφικά ήταν μάπα. Τώρα πλέον υπάρχει καί φτηνή καί προσιτή τεχνολογία για κάτι παρόμοιο αλλά έτη φωτός μπροστά σε σχέση με το Virtual Boy. Και κακά τα ψέματα, αλλά δεν νομίζετε ότι θα ήταν το τέλειο αξεσουάρ για να συνοδεύει το χειρηστήριο??? Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο μυστικό που δεν μας το είπαν ακόμα. Αν πιστεύετε ότι δεν θα είναι VR-γυαλιά, τί νομίζετε ότι μπορεί να είναι?
xalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 το virtual boy τρελλή αποτυχία τότε και σήμερα είναι η must συλεκτική κονσόλα! τα παιχνίδια του στο ebay φτάνουν απίσευτες τιμές... όσο για το επόμενο μεγάλο μυστικό δεν έχω ιδέα..
gherudos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 isws na pshnei tostakia h na ftiaxnei kai cafe.
iSpO_fAcTo Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 apla...tha anakoinothei oti to ON einai alithino video
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 apla...tha anakoinothei oti to ON einai alithino video Aυτό νομίζω κι εγώ. Με συγκρατημένη αισιοδοξία βέβαια. Ή κάτι παρόμοιο. isws na pshnei tostakia h na ftiaxnei kai cafe. Αυτή και αν δεν είναι πρωτοποριακή ιδέα! Nintendo:" Παίξτε τα παιχνίδια όπως δεν τα παίξατε ποτέ, παρέα με το αγαπημένο σας τοστάκι!" oti 8a bgalei mario fishing Καλά, εννοείται ότι θα δούμε τέτοια παιχνίδια. Φαντάζομαι ήδη τους τίτλους τους: Mario fishing Mario Painting Mario Bowling Mario Shef Mario Dentist Mario PaintBall Mario "Catch Butteflies" Και άλλα πολλά.
Daredevil Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Mario "Catch Butteflies"looool kala milame 8a nai TO paixnidi
kallair Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 tora me to neo xeiristirio vlepo ena neo game... mario surgeon! tha kaneis mikrorompotikes epemvaseis gia na soseis apo skoulikoiditi kai petra sta nefra tous filous tou mario! :-P
BlacK_PiT Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Παιδια κακα τα ψεματα το τηλεχειριστηριο του revo ειναι πρωτοποτειακο και θα σκισει!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 tora me to neo xeiristirio vlepo ena neo game... mario surgeon[/b']! tha kaneis mikrorompotikes epemvaseis gia na soseis apo skoulikoiditi kai petra sta nefra tous filous tou mario! :-P XAXAXAXAX gamato :D:D:)
iSpO_fAcTo Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 hm... mario adult XXX gia agries katastaseis, to xiristirio bros piso sinexeia!
ultralisk Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 hm... mario adult XXX gia agries katastaseis, to xiristirio bros piso sinexeia! LOL....an vgei tetoio mario tha paro sigoura REVO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.