Προς το περιεχόμενο

είναι δυνατόν;;;

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To 99% των Η/Υ με εγκατεστημένα windows xp, πατώντας το πλήκτρο power στιγμιαία, κάνουν ΑΣΦΑΛΕΣ shut down, όπως θα γίνόταν και άν πατούσες "Έναρξη", "Σβήσιμο", "Απενεργοποίηση". Το 1% αφορά "προβληματικές" εγκαταστάσεις που απλά πατώντας το power δεν κάνουν απολύτως τίποτα.

Κατα τ'άλλα, επειδή με υπολογιστή έχεις να κάνεις, όλα είναι πιθανά, άσχετα όμως με τον τρόπο που έκλεισε το πισι. Για παράδειγμα, εργάζομαι σε ξενοδοχείο και την Δευτέρα το βράδυ όπως και κάθε μέρα, κλείσαμε όλα τα πισιά στα γραφεία (καμμιά 25αριά). Ε, την επόμενη μέρα, 2 απο αυτά δεν άνοιξαν, έτσι απλά. Εν τέλει, στο ένα χτύπησε ο δίσκος και στο άλλο... η μητρική ΚΑΙ ο δίσκος... Είναι να μην σου κάτσει... κάτι σαν το τζόκερ...

Δημοσ.
επειδή το PC είναι 1 χρόνου μόνο

λογικά ισχύει ακόμα η εγγύηση - γιατί δεν το πηγαίνουν εκεί απ' όπου το πήρανε?

Δημοσ.

Κι εγώ είμαι της άποψης ότι μάλλον θέλουν να σε κοροιδέψουν.Αν καιγόντουσαν έτσι εύκολα θα αλλάζαμε pc κάθε εβδομμάδα!

Δημοσ.

o kathenes se ayto to xoro mporei na lei oti thelei....kai o typas apo to magazaki pou sou eipe 300 E...mallon apateonas....to prtwto provlima sto pc sou ayti ti stigmi einai i trofodosia....allakse trofodotiko kai meta vlepeis an thelei tipote allo....

Δημοσ.

Πάντως παίζει να έκαψε και καμια ασφάλεια το τροφοδοτικό. Από ηλεκτρολογικό πρόβλημα στο κουμπί όμως. Μου έχει τύχει.

Δημοσ.

yparxei h periptosh na exei kratisei statiko reyma kane ena clear cmos prota

kai meta des apla an exei (pou to theoro adynato) braxykuklosei to nomobo 1 pithanothta sto ekatomyrio na exei ginei mono an h mhtrikh einai toso mapa pia pou den exei geiosh

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...