persival Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 To 99% των Η/Υ με εγκατεστημένα windows xp, πατώντας το πλήκτρο power στιγμιαία, κάνουν ΑΣΦΑΛΕΣ shut down, όπως θα γίνόταν και άν πατούσες "Έναρξη", "Σβήσιμο", "Απενεργοποίηση". Το 1% αφορά "προβληματικές" εγκαταστάσεις που απλά πατώντας το power δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Κατα τ'άλλα, επειδή με υπολογιστή έχεις να κάνεις, όλα είναι πιθανά, άσχετα όμως με τον τρόπο που έκλεισε το πισι. Για παράδειγμα, εργάζομαι σε ξενοδοχείο και την Δευτέρα το βράδυ όπως και κάθε μέρα, κλείσαμε όλα τα πισιά στα γραφεία (καμμιά 25αριά). Ε, την επόμενη μέρα, 2 απο αυτά δεν άνοιξαν, έτσι απλά. Εν τέλει, στο ένα χτύπησε ο δίσκος και στο άλλο... η μητρική ΚΑΙ ο δίσκος... Είναι να μην σου κάτσει... κάτι σαν το τζόκερ...
giankyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 επειδή το PC είναι 1 χρόνου μόνο λογικά ισχύει ακόμα η εγγύηση - γιατί δεν το πηγαίνουν εκεί απ' όπου το πήρανε?
gherudos Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 1.5 χρόνο δυστυχώς και το έχει πάρει με 1 χρόνο εγγύηση μόνο...
reflexes.d Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Κι εγώ είμαι της άποψης ότι μάλλον θέλουν να σε κοροιδέψουν.Αν καιγόντουσαν έτσι εύκολα θα αλλάζαμε pc κάθε εβδομμάδα!
SonicZ Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 o kathenes se ayto to xoro mporei na lei oti thelei....kai o typas apo to magazaki pou sou eipe 300 E...mallon apateonas....to prtwto provlima sto pc sou ayti ti stigmi einai i trofodosia....allakse trofodotiko kai meta vlepeis an thelei tipote allo....
Herculess Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Apati mirizomai. An pantos ta allakseis(cpy mobo) parta piso ta palia giati den einai kamena sigoura.
sugoruyo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Πάντως παίζει να έκαψε και καμια ασφάλεια το τροφοδοτικό. Από ηλεκτρολογικό πρόβλημα στο κουμπί όμως. Μου έχει τύχει.
razorcool Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 yparxei h periptosh na exei kratisei statiko reyma kane ena clear cmos prota kai meta des apla an exei (pou to theoro adynato) braxykuklosei to nomobo 1 pithanothta sto ekatomyrio na exei ginei mono an h mhtrikh einai toso mapa pia pou den exei geiosh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.