gherudos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Η μητέρα της κοπέλας μου άνοιξε τον υπολογιστή για να ακούσει τραγούδια,δεν ήξερε να τον κλείσει και πάτησε το κουμπί power off.Από εκείνη την ημέρα ο υπολογιστής δεν ξανα άνοιξε,τον πήγανε σε ένα κατάστημα πληροφορικής αγνώστου πατρός και τους είπε ότι έχει καεί τροφοδοτικό+επεξεργαστής+μητρική.Και σας ρωτάω είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό ή θέλουν να τους πιάσουν κορόιδο;;; Εγώ της είπα να τον πάει στα multirama για σιγουριά,δυστυχώς λόγω απόστασης εγώ δεν μπορώ να πάω.Ακόμα επειδή το PC είναι 1 χρόνου μόνο και δεν είναι καμιά παλιατζούρα λογικά με το πάτημα του power off δεν έπρεπε να κλείσε έτσι δεν είναι ρε παιδιά γιατί εγώ έχω αλλάξει 2 PC και με το απλό πάτημα του κουμπιού δεν έκλεινε παρά μόνο αν το κρατούσα πατημένο για κάποια δευτερόλεπτα(ασφαλή κλέισιμο).
Miltos_01 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Ένα έχω να πώ...έχω δυο παιδιά (μικρά) τα οποία συνεχώς κλείνουν μ' αυτόν τον τρόπο τους υπολογιστές (2 τον αριθμό) και ΠΟΤΕ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα...με τα Windows XP ναι όχι όμως με το μηχάνημα... Κάτι άλλο συμβαίνει...
dali13gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Να κάηκαν όλα αυτά που είπες από το power off το βλέπω πολύ χλωμό. Να μου πεις οτί "χτύπησε" ο σκληρός επειδή όταν έκλεισε ακόμα δούλευε να πω ναι.
chripam Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Kai ego xlomo to vlepo!!!!!! XA!!XA!!!!VARIEMAIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
JIMBREED Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 an patiseis to koumpi stigmiea o ypologisths kanei shut down,an to kratiseis pathmeno kleinei amesws.synithos ayth einai h arxikh rythmish pou exoun oi ypologistes pou vevaia mporei na alaksei kapoios ama thelei...
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 polu pithano na kaike to trofodotiko .....twra na ekapse k mobo kai cpu einai an oxi adunaton, apla paaaara polu duskolo...mallon pane na kanoun p....ia oi mastores..
Tenshi Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Θα συμφωνήσω και γώ με τα παιδιά.Αν ήταν να αλλάζω Cpu/mobo/hd ή έστω και ένα απο αυτά τα κομμάτια κάθε φορά που κάνω ατσούμπαλο shut down,τώρα θα έμενα στα παγκάκια της Ομόνοιας!Λογικά το no-name τροφοδοτικό αποδήμησε.Γνώμη μου είναι να πάρεις ένα δανεικό τροφοδοτικό,να το συνδέσεις και αφού σιγουρευτείς οτι όλα είναι οκ,πέρνα μια βόλτα και απο τον "άγνωστο" τεχνικό και κάν του μια επίδειξη.Μετά απο αυτό και ενώ ακόμα σε κοιτάει σαν ηλίθιος, δήλωσε του οτι πλέον θα τον κάνεις πολύ διάσημο
bloodram Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 1. to na kserei kapoios na akousei mousiki sto pc kai nam in kserei na ton klinei periergo mou akougetai ! 2. Oi periptoseis na kaeike trofodotiko me to patima tou power sw einai midamines! To pithanotero einai na kaeike logo metavolis tou ilektrikou reymatos , fenomaino to opoio einai sixno stin xora mas , kai idika se sigkekrimenes perioxes! 3. eimai 4 xronia texnikos se eteria service H/Y kai den exo vrei pote kameno cpu! ta perisotera p4 exoun asxetos me to sinolo tou systimatos 4 xronia egkiisi!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 σνιφ, σνιφ, σνιφ, σας μυρίζει κάτι....σνιφ, ΑΠΑΤΗ.........αυτό μου μυρίζει εμένα...........(είχαν καεί όλα ?) σας μυρίζει και μύνηση ??? Εκτός αν δε μας τα λες καλά φιλαράκο ''gherudos''
moglis Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Και εγώ συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.Το πιθανότερο είναι να κάεικε το τροφοδοτικό.Βάλε κάποιο άλλο και δοκίμασε.Η cpu και η μητρική είναι απίθανο να καούν τόσο απλά.
Aprile Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Οπου βλέπουν γυναίκες κάτι τέτοια κάνουν τα μαστόρια.. Μου εχει πεί μηχανικός που ηταν παλιά στη Τoyota οτι απλά πάρκαραν δίπλα το αμάξι μιάς γκόμενας και μετά της χρέωσαν service κανονικά. Τη δουλιά την εκαναν τα λαμόγια μαστόρια εν αγνοία της εταιρείας και τα ανταλλακτικά που δεν έβαλαν στη γκόμενα τα πούλησαν μετά σε ταξιτζήδες για πάρτη τους.
gherudos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 paidia makari na mporousa na paw na to dw to pc alla h apostash einai megalh,molis epikoinwnhsa mazi ths kai ksafnika oi texnikoi apo 300 eurw pou ths zhtousan eftasan sta 90,parola auta ths eipa na ton parei pisw kai na ton paei sta multirama.20 eurw kanei to trofodotiko an einai na ths paroun 70 eurw gia thn ergasia!!!Apatewnes htan to fantasthka.Molis exw perissotera nea tha sas enhmerwsw..
madsc Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μιλάμε για μισή στις 1000ες να έγινε αυτό που της είπαν. Στατιστικά πιο πιθανό είναι να μην έχουν μπέσα αυτοί που της τόπαν. Πάρε το pc από κει κ τσέκαρε αν του λείπει κανά dimmάκι μετά. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.