Ventrix Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Θελω να χασω ποντους απ'την κοιλια γρηγορα σε 1,5-2 μηνες. Αυτες οι κρεμες,gel κλπ που κυκλοφορουν κανουν δουλεια αν ναι τι προτεινετε; Οδηγίες χρήσεις: "Εξαπλώστε το θαυματουργό gel κατά του λίπους στην προβληματική περιοχή και τρέξτε 15 χιλιόμετρα" ...
flo1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Nα ρωτησω κατι (μη γελασετε) Εχει δοκιμασει κανεις κατι σαν κι αυτο http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=4691&ct=111 ? Κανει τιποτα? Γενικα αυτα που λειτουργουν με δονησεις οπως power plate ειναι επικινδυνα?
mindtrapper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μου φαίνεται ότι προσπαθείς να κάνεις μια θετική αλλαγή στο σώμα σου χωρίς να κουραστείς έτσι; No pain, no gain ... ισχύει ακόμα.
Fidelio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Nα ρωτησω κατι (μη γελασετε)....(...) Φιλενάδα, αφου κατα βαθος το κατάλαβες και μόνη σου , κατα βάθος ξέρεις οτι αυτος μασαζοκορσές κάνει μόνο για το "χτύπημα" χυλοπίτας ξέρω γω....
vitalpoint Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Nα ρωτησω κατι (μη γελασετε)Εχει δοκιμασει κανεις κατι σαν κι αυτο http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=5&la=1&itm=4691&ct=111 ? Κανει τιποτα? Γενικα αυτα που λειτουργουν με δονησεις οπως power plate ειναι επικινδυνα? Τιποτα δεν κανουν...γυμναστηριο!!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ποιο ειναι το πραγματικο βαρος; εχω ζυγαρια στο μπανιο και εχω παρατηρησει διαφορες εως 3 - 3.5 κιλα κατα την διαρκεια της ημερας.
flo1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Πρεπει να ζυγιστεις το πρωι, χωρις να εχεις φαει κατι.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Διάβασα κάπου ότι το Powerplate συγκεκριμένα, εφόσον συνδιάζεται με πραγματική γυμναστική, όντως βοηθάει. Λίγο. Όσα λέγονται όμως ότι με αυτό δε χρειάζεσαι κάτι άλλο...
Tuko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ποιο ειναι το πραγματικο βαρος; εχω ζυγαρια στο μπανιο και εχω παρατηρησει διαφορες εως 3 - 3.5 κιλα κατα την διαρκεια της ημερας. 3-3,5 κιλά ??! 1,5-2 το πολύ ναι, αλλά 1η φορά ακούω 3-3,5. (!) Τρώς πίτσες, πίνεις 5 μπύρες και πας μετά στη ζυγαρία ;;
mindtrapper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 ποιο ειναι το πραγματικο βαρος; εχω ζυγαρια στο μπανιο και εχω παρατηρησει διαφορες εως 3 - 3.5 κιλα κατα την διαρκεια της ημερας. Μήπως έχεις κάτι ορμονικό; Κατακράτηση υγρών; Παίρνεις φάρμακα (κορτιζόνη πχ);
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Κορτιζόνη έχω χρησιμοποιήσει μονο σε αλοιφή για μια αλλεργία, φάρμακα αλλα δεν παίρνω. Κατακράτηση υγρών πολύ πιθανόν. Ορμονικό δεν ξέρω, ο θυροειδής μου είναι λίγο άστατος αλλα δεν είμαι πάχυς
Tuko Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Με τον θυροειδή δεν είσαι απαραίτητα παχύς, μπορεί να είσαι και πολύ αδύνατος. Πάντως δε μου φαίνεται λογικό αυτό το 3-3,5 κιλά, κοίταξε το.Ακόμα και μετά το φαί να ζυγιστείς πχ, δεν είσαι με τπτ 3,5 κιλά πάνω.
flo1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Στην ιδια ζυγαρια? Ο θυροειδης τι ρολο παιζει αν εχει διαφορα στα κιλα ομως? (Αν εχεις θυροειδη εχεις απαραιτητα μεταβολη στη βαρος-"αδυνατιζεις" ή "παχαινεις" ή υπαρχουν κι αλλα "συμπτωματα"?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα