Venisk Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Οι Omega δυστυχως εχουν σταματησει εδω και καιρο να βγαινουν για Nvidia.. Αν θες οπωσδηποτε να δοκιμασεις ποιοτικους 3rd party drivers οι XG ειναι απλα οι καλυτεροι .. Δες εδω.. www.tweaksrus.com Jumaru99 πολυ καλη επιλογη.. Βγηκες κερδισμενος απο την ολη υποθεση θα ελεγα.. Δεν υπάρχουν.. Σε ευχαριστώ littlelouievegos! Θα τους δοκιμάσω το συντομότερο! Λοιπόν, ξέρει κανείς απο p4-3.8?
Ailuros Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Τελικά παιδιά έκανα αυτό που είπε ο Ailuros!Πήρα με 30? την 7900GT! Βέβαια η επικοινωνία μου με τους υπευθύνους έγινε βέβαια πολιτισμένα' date=' αλλά δεν έλειψαν κάποια στιγμή και οι εντάσεις, όταν μου εκθείαζαν την GTO ως την κορυφαία! Τεσπα και όσο για το πρόβλημα ποτέ δεν έμαθα τι είχε...(ούτε αυτοί θα κατάλαβαν..) Τέλος να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές σας και την υποστήρηξη!!![/quote'] Δεν κάνει τίποτα Xέστηκες τι είχε η κάρτα, το θέμα λύθηκε και πήρες με 30 ευρώπουλα μια καρτούλα που είναι ~30+% γρηγορότερη. Happy gaming
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 egw pantws me tous NGO eimai upereuxaristhmenos edw kai mhnes ola doulevoun apsoga kai overclocked.
Venisk Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 egw pantws me tous NGO eimai upereuxaristhmenos edw kai mhnes ola doulevoun apsoga kai overclocked. Για δώσε μερικές πληροφορίες ακόμα γιατί ενδιαφέρομαι να βαλω στο pc τους ngo.. Και αν ξέρεις κανένα καλό utility για overclocking.. αν και δεν νομίζω να πηγαίνει πάνω απο 497/1416. Ποια κάρτα έχεις?ATI η Nvidia?
Paladin25 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Παιδια, χθες πηρα την x1800xl της ati και μου βγαζει κατι κουλες ενδειξεις σε temp.Με motherboard monitor μου λεει 71 c (το 3ο reading,υποθετω αυτο θα ειναι) και επειτα πεφτει στο -16 !!!!.Προφανως δεν παιρνει καποια τιμη σωστα.Ανοιγω ati tray tools και απο κει μου λεει παλι το 71 η -16. Εαν ειναι 71 c ειναι φυσιολογικο για μια τετοια καρτα?Ετρεξα λιγο oblivion ,για 10 λεπτα αλλα δεν ειδα να ανεβαινει πανω απο 72.Το θεμα ειναι ποσο αξιοπιστη ειναι η ενδειξη?Μπορει να ειναι και πιο πανω?Παντως ως τωρα ειναι stable, δεν εχει παρουσιασει τιποτε δηλαδη. Θελω καποιος να μου πει υπευθυνα εαν το 71 c στο idle ειναι normal τιμη για gpu.
devil_will_cry Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 den einai dynaton profanos na einai normal 71 sto idle. katholoy normal tha elega.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.