jumaru99 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Όχι δεν της έβαλα φωτιά,αλλά στα καλά καθούμενα ανεβάζει απότομα θερμοκρασίες.Με τη stock ψύκτρα. Σε οποιοδήποτε game ή στο 3dmark μέσα σε 3 λεπτά κρεμάει το σύστημα.Γυρνώντας από επανεκκίνηση η θερμοκρασία είναι γύρω στους 54 βαθμούς. Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω την θερμοκρασία της εκείνη τη στιγμή; Με το speedfan δεν κατάφερα να μου δει την κάρτα ή έστω τη σωστή θερμοκρασία. Αυτή που θα μπορόυσε να είναι είχε ένδειξη 70!!! βαθμών. Πάντως όπως και να έχει θα πάει αύριο για έλεγχο στο service Πλαισίου. Οστόσο καμιά ιδεά;
lefterisv Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 σε τι θερμοκρασια πρεπει να κυμαινεται δηλαδη;
jumaru99 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 @Venisk το bios δεν το έχω πειράξει και γενικά λειτουργεί μαμά χωρίς oc @lefterisv η θερμοκρασίες της ήταν σε idle γυρω στους 45 με 48 βαθμούς. ενώ τώρα 52-54
Venisk Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Καλως, μηπως χαμηλωσες τις στροφες του ανεμιστηρα της καρτας σου? Εχω την 7800gtx και μου εκανε τα ιδια!! συγκεκριμενα στο age of empires 3 εφτανε ανετα στους 77:cry: και φυσικα τα εφτυνε η καρτα...ειναι χάλια το συστημα ψυξης τους.. ομως μεχρι εκει, εβαλα υδροξυξη και ησυχασα..
tsakonas Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 file prin ligo kairo to pathe ena filos to idio....apla i psiktra sou exei gemisei skoni...vgalthn kai katharise thn an boreis kai tha deis ti skoni exei mesa!!
DarkKnight Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 όντως έλεγξε το πουρί που έχει πιάσει μέσα το ανεμιστηράκι το κανα εγώ προχθές διότι μου κόλλαγε στο CMR2!!! Ε λέω δεν μπορεί να έγινε τόσο μπαλκατέλ το pc μου και μόλις το καθάρισα ουδέν πρόβλημα
jumaru99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Παιδιά η ψύκτρα είναι καθαρή.Ακόμα δοκιμαστηκε και με την arctic 5nv silenser αλλά τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα!
tsakonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Παιδιά η ψύκτρα είναι καθαρή.Ακόμα δοκιμαστηκε και με την arctic 5nv silenserαλλά τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα! afto einai thewritika adunato....mhpws ennoeis to fanaki? evgales olo to kapaki ? kai den exei skonh mesa? an nai tote mipws to programa pou metraei thermokrasia thelei kana update?
jumaru99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Την θερμοκρασία την πέρνω μέσω τψν οδηγών της nvidia.το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως το φανάκι να μην φτάνει το 100% της αποδοσής του και να μην επαρκεί η ψήξη.
tsakonas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 έχεις τους τελευταίους drivers της nvidia? απτiς ρυθμίσεις μπορείς να αλλάξεις το fan speed ? επειδή το χω ψάξει διεξοδικά το θέμα για ένα φίλο , δοκίμασε και του NGO drivers ,είναι optimised και δουλεύουν πολύ καλύτερα απ'τούς μανισιους.
giorgos th. Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 i apla otan ksana evales tin stok psiktra meta to silencer na min "patise" kala..
ANEMOS-V Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 52-54c den eine kai poli..me kleisto kouti dokimase na bgaleis ena lamaki kato ap ti thesi tis VGA sou gia eisagogi aera kateythia pano tis.
Venisk Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Παιδιά η ψύκτρα είναι καθαρή.Ακόμα δοκιμαστηκε και με την arctic 5nv silenserαλλά τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα! 'Εχεις το rivatuner?αυτο ίσως σου λυσει πολλες απορίες.. :confused: 54 βαθμους με κλειστο το κουτι? Ειναι πολυ φισιολογικο για την 7800..ρε συ η κάρτα είναι θεριό και η ψυξη ειναι άθλια. Επισης, αν τελικα έχεις αλλαξει τους drivers της κάρτας σου δεν είναι και τόσο παράξενο να παίρνει άλλες τιμές θερμοκρασιών.Σωστα? Tsakona!..ngo εννοεις τους drivers για τους φορητους με την 7800 go?
Ailuros Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 H ψύξη της 7800 απέχει μίλια από το να είναι άθλια. Στο μέγιστό της δεν ξεπερνάει καν ο ανεμιστήρας τα 3600rpm. Σε περίπτωση αμφιβολίας δοκιμάστε ανταγωνιστικές λύσεις με 100% fan duty cycle και το ξανασυζητάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.