Προς το περιεχόμενο

7800gt...να καίγεται!

jumaru99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν της έβαλα φωτιά,αλλά στα καλά καθούμενα ανεβάζει απότομα θερμοκρασίες.Με τη stock ψύκτρα. Σε οποιοδήποτε game ή στο 3dmark μέσα σε 3 λεπτά κρεμάει το σύστημα.Γυρνώντας από επανεκκίνηση η θερμοκρασία είναι γύρω στους 54 βαθμούς. Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω την θερμοκρασία της εκείνη τη στιγμή;

Με το speedfan δεν κατάφερα να μου δει την κάρτα ή έστω τη σωστή θερμοκρασία. Αυτή που θα μπορόυσε να είναι είχε ένδειξη 70!!! βαθμών.

Πάντως όπως και να έχει θα πάει αύριο για έλεγχο στο service Πλαισίου.

Οστόσο καμιά ιδεά;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@Venisk το bios δεν το έχω πειράξει και γενικά λειτουργεί μαμά χωρίς oc

@lefterisv η θερμοκρασίες της ήταν σε idle γυρω στους 45 με 48 βαθμούς.

ενώ τώρα 52-54

Δημοσ.

Καλως, μηπως χαμηλωσες τις στροφες του ανεμιστηρα της καρτας σου?

Εχω την 7800gtx και μου εκανε τα ιδια!! συγκεκριμενα στο age of empires 3 εφτανε ανετα στους 77:cry: και φυσικα τα εφτυνε η καρτα...ειναι χάλια το συστημα ψυξης τους..

ομως μεχρι εκει, εβαλα υδροξυξη και ησυχασα..:-D

Δημοσ.

όντως έλεγξε το πουρί που έχει πιάσει μέσα το ανεμιστηράκι το κανα εγώ προχθές διότι μου κόλλαγε στο CMR2!!! Ε λέω δεν μπορεί να έγινε τόσο μπαλκατέλ το pc μου και μόλις το καθάρισα ουδέν πρόβλημα

Δημοσ.

Παιδιά η ψύκτρα είναι καθαρή.Ακόμα δοκιμαστηκε και με την arctic 5nv silenser

αλλά τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει!Και όλα αυτά στα καλά καθούμενα!

Δημοσ.

afto einai thewritika adunato....mhpws ennoeis to fanaki? evgales olo to kapaki ? kai den exei skonh mesa?

an nai tote mipws to programa pou metraei thermokrasia thelei kana update?

Δημοσ.

Την θερμοκρασία την πέρνω μέσω τψν οδηγών της nvidia.το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι πως το φανάκι να μην φτάνει το 100% της αποδοσής του και να μην επαρκεί η ψήξη.

Δημοσ.

έχεις τους τελευταίους drivers της nvidia? απτiς ρυθμίσεις μπορείς να αλλάξεις το fan speed ?

επειδή το χω ψάξει διεξοδικά το θέμα για ένα φίλο , δοκίμασε και του NGO drivers ,είναι optimised και δουλεύουν πολύ καλύτερα απ'τούς μανισιους.

Δημοσ.

'Εχεις το rivatuner?αυτο ίσως σου λυσει πολλες απορίες..

:confused: :confused: 54 βαθμους με κλειστο το κουτι?

Ειναι πολυ φισιολογικο για την 7800..ρε συ η κάρτα είναι θεριό και η ψυξη ειναι άθλια.

Επισης, αν τελικα έχεις αλλαξει τους drivers της κάρτας σου δεν είναι και τόσο παράξενο να παίρνει άλλες τιμές θερμοκρασιών.Σωστα?

Tsakona!..ngo εννοεις τους drivers για τους φορητους με την 7800 go?

Δημοσ.

H ψύξη της 7800 απέχει μίλια από το να είναι άθλια. Στο μέγιστό της δεν ξεπερνάει καν ο ανεμιστήρας τα 3600rpm. Σε περίπτωση αμφιβολίας δοκιμάστε ανταγωνιστικές λύσεις με 100% fan duty cycle και το ξανασυζητάμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...