Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με Otenet!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!!!Εχω ενα σοβαρο προβλημα με Otenet και δεν ξερω τι να κανω.Προσφατα μου ενεργοποιηθηκε η γραμμη DSL(μενω Γαλατσι).Tο μοντεμ συγχρονιζει αλλα δεν μπορω να συνδεθω.Μου κολλαει στην επαληθευση του ονοματος χρηστη και κωδικου προσβασης.Μετα απο λιγο μου πεταει το σφαλμα 721.Επικοινωνησα με Οτενετ και μετα απο κανα 2ωρο συνομιλιας κατα την οποια εγκατεστησα/απεγκατεστησα το μοντεμ πολλες φορες,δοκιμασα το demo και ολα τα συναφη δε βρεθηκε λυση στο προβλημα.Ετσι δηλωσαν βλαβη μηπως και ηταν προβλημα της γραμμης.Με παιρνουν τηλεφωνο απο βλαβες ΟΤΕ και μου λενε οτι δεν υπαρχει βλαβη και οτι:

1.Η' ο υπολογιστης μου εχει ιο!!!!(ακου τι ειπαν)

2.Η' το μοντεμ δε λειτουργει(το μοντεμ ειναι το Sagem Fast 800 και τα 2 λαμπακια αναβουν και το εικονιδιο ειναι πρασινο,δηλαδη φαινεται να λειτουργει)

Αφου τους ειπα οτι δεν ισχυει κατι απο αυτα μου ειπαν οτι θα στειλουν τεχνικο για να ελεγξει τι γινεται.Μου ειπαν οτι θα ειναι και χωρις χρεωση.Το ολο θεμα ειναι τραγικο.Το μονο καλο ειναι οτι ενδιαφερονται.

Εχει κανεις ιδεα τι γινεται η' τι μπορω να κανω επιπλεον για να μου λυθει το προβλημα;;;

Δημοσ.

Μα δεν βρισκω που ειναι το παραλογο.Πως αποκλειεις το ενδεχομενο να εχεις ιο ή εστω καποιο spyware?Αφου συγχρονιζει το modem το προβλημα δεν ειναι στον ΟΤΕ/ΟΤΕνετ αλλα στο πισι σου.

Φιλικα

Δημοσ.

fallen_star το παραλογο ειναι οτι εχω antivirus και firewall.ο ιος πως θα μπει;;;και να μπει τουλαχιστον θα ανιχνευτει...και οι δοκιμες γινονται και με το firewall στο disable.μπορεις να μου πεις τωρα αν σου φαινεται παραλογο και σενα;;;

Δημοσ.

επιτελους εχω dsl!!!τελικα ηταν προβλημα γραμμης.με πηραν απο τον οτε στις 7:30 το πρωι και μου ειπαν οτι μαλλον ειναι πρόβλημα στο bras.το καλο ειναι οτι γλιτωσα τη επισκεψη αλλα θα γλιτωνα και αν αυτοι ειχαν κανει ενα καλυτερο ελεγχο.τελος παντων...ολα καλα!!!

Δημοσ.

an den eftane sto username kai password simenei oti den exoun perasei stous routers tou ote.ama ftanei alla den perneis ip to pio pithano ine oti kati ginetai me to authentication apo otenet.pera apo ton sigxronismo iparxei kai allo provlima pou mporei na ginei.sigxronizei men o router alla den pernei ip.auto simenei oti mporei o ote na min se exei dilosei kai sinithos linetai grigora.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...