Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ανεφερα ενα ονομα,και το μετανιωσα.γιαυτο το εσβησα.
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Πω, πω! Φαντάζομαι για μένα τι θα σκέφτεσαι! :neutral: πλακα κανω βρε. τον παναγιωτη,τον σεβομαι και τον εκτιμω αφανταστα,εχωντας διαβασει πρα παρα πολλα ποστ του,και τον θεωρο μορφη του φορουμ. απλα μου την ειπε,και τσαντιστηκα!
paschalia Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Βλεπω να νευριαζει καποιος ανωτατος με τοσα τοπικς που αναφερονται σε εκνευρισμους κ να τα βαζει ολα λουκετο .. :Ρ Υ.γ. Μπουγα φανταζεσαι να κανουν ολοι το ιδιο , οταν μετανιωνουν για κατι που εχουν γραψει ?
MariaTs. Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Έλα βρε paschalia μια χαρά είναι το τόπικ και πολύ σχετικό... Ο BΟUGAS εκνευρίστηκε γιατί τον εκνεύρισε κάποιος σε έναν στιγμιαίο εκνευρισμό! Δεν υπάρχει θέμα λουκέτου, ίσα-ίσα που είμασε πολύ εντάξει, μικροί και μεγάλοι!
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μπουγα φανταζεσαι να κανουν ολοι το ιδιο , οταν μετανιωνουν για κατι που εχουν γραψει ? αυτο δεν επρεπε να ειπωθει.κακος το ανεφερα.γι'αυτο και το εσβησα! ΥΓ.δεν ειμαι μπουγας,αλλα BOUGAS,και ειναι αγγλικα αρχικα!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Όπως και να έχει για να κάνει κάτι τέτοιο κάποιος όπως ο μπουγάς και όπως και εγώ σε ένα "6μινο" μάλλον θα υπάρχει σοβαρός λόγος και ότι το άλλο άτομο από απάθεια δεν χαμπαριάζει,ισα ισα την βλέπει κιόλας!E όχι...πρέπει να πληρώσει για την τόσο μεγάλη μάγκιa του...και έτσι τουλάχιστον δεν θα τα κάνει σε άλλους...anyways ο καθένας ξέρει και κρίνει...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ρε συ BOUGAS, για πές σε ποιό σημείο του post μου, ακριβώς κατάλαβες οτι σου την είπα...? Μπορείς να κάνεις edit το post σου, στην αρχική του κατάσταση...? Αν δεν μπορείς δεν πειράζει, υπάρχει και άλλος τρόπος να δούμε τι ακριβώς έγραψες που με δεύτερη σκέψη αποφάσισες οτι δεν έπρεπε να γραφτεί..
paschalia Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 BOUGAS Για να εξηγουμαι , δεν ξερω τι παιχτηκε εδω κ δεν με αφορα . Οτι ειπα το ειπα γιατι ειδα οτι εκανες για αλλη μια φορα κατι που εχεις κανει κ σε αλλα τοπικς στο παρελθον . Το ειπα εδω γιατι θεωρησα οτι με'παιρνε να το πω , μιας κ ειμαι η τοπικσταρτερ . Υ.γ. Μαρια Τσ. χιουμορ ηταν αυτο βρε καλη μου οσον αφορα τα τοσα τοπικ σχετικα με εκνευρισμους . Δεν ειχε να κανει με τον Βουgα ...ουτε με τπτ αλλο ....
Bougas Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 BOUGAS Για να εξηγουμαι ' date=' δεν ξερω τι παιχτηκε εδω κ δεν με αφορα . Οτι ειπα το ειπα γιατι ειδα οτι εκανες για αλλη μια φορα κατι που εχεις κανει κ σε αλλα τοπικς στο παρελθον . Το ειπα εδω γιατι θεωρησα οτι με'παιρνε να το πω , μιας κ ειμαι η τοπικσταρτερ . Υ.γ. Μαρια Τσ. χιουμορ ηταν αυτο βρε καλη μου οσον αφορα τα τοσα τοπικ σχετικα με εκνευρισμους . Δεν ειχε να κανει με τον Βουgα ...ουτε με τπτ αλλο ....[/quote'] οπως ειδες,πηγε να ξεκινησει κοντρα,και θεωρισα καλυτερο,να σβησω τα ποστ μου,και να μην ασχοληθω ξανα με το παρων τοπικ. γιατι να χαλασουμε τις καρδιες μας,για 1 και μονο τοπικ που δεν συμφωνουμε?
NINJA_MOUSE Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 μπουγάς έλα διπλα ρε φιλε να τσακωθούμε σε αυτό με τους σεκιουριταδες!! axaxaxax! σε φάση πολλά νεύρα όμως! να βλέπει ο ένας το όνομα του αλλου γραμμένο και να κάνει αντανακλαστικό εμετό! axaaxxaaxaxaxxa!
clarice Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μια φορα με μια φιλη μου τα ειχαμε παρει με την σπιτονυκοκοιρα της που ηταν απιστευτη κατινα και σχεδιαζαμε ολοκληρο το βραδυ πως θα της τσακισουμε το νευρικο συστημα. Μετα απο πολυ γελιο και τρελα σεναρια καταληξαμε στο οτι μπορουσαμε να: Θαψουμε σαπουνια στην αυλη και να τα βρει και να νομιζει οτι της καναν μαγια, να κοψουμε γραμματα απο εφημεριδες για απειλητικα σημειωματα, να κουρεψουμε το σκυλο της (παρεπιπτοντως ειμαι φιλοζωη), να την καρφοσουμε στον αντρα της το ναυτικο οτι ......... με το φοιτητη νοικαρη του διπλανου διαμερισματος, να φτιαξουμε εξω απο την πορτα της ταφρο με κροκοδειλους, να την καρφωσουμε στην εφορια και παρα πολλα αλλα με απιστευτες λεπτομεριες.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Γουσταρω αυτο με την ταφρο και τα κροκοδιλια...Το κανατε τελικα?
clarice Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μετα απο λιγο καιρο μετακομισε. Τοτε ειχαμε πει οτι θα το καναμε και καλα για να μην μας καταλαβουν. Τελικα οχι γιατι μετα βρηκε γκομενο και ειχε αλλα πραγματα να ασχοληται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.