Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο; Reloaded

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα θελατε να κανετε σε οτι σας εκνευριζει ?

Θα το εκανα δημοσκοπηση αλλα επειδη εγω εχω μονο μια ''φαντασιωση'' παραδειγματισμου κ ο παρεδωσε ( ο οποιος θα συμπληρωνε τις υπολοιπες ) θα εβαζε πολυ καπως επιλογες ... ειπα να ρωτησω απλα ..

( Προσωπικα , επειδη δεν ειμαι κ πολυ της αυτοδικιας .. θα πληρωνα κανα δυο γομαρια να κανουν μπλε μαρε - καταμαυρο αυτον που μ'εχει τσαντισει - μπροστα μου ολα αυτα - κ μετα θα τον πεταγα απο κανα ψηλο μερος ... , ταρατσες -μπαλκονια κλπ ) .

Δημοσ.

Καλα , οσοι απαντησατε στο πρωτο ''Τι σας εκνευριζει'' δεν εχετε σκεφτει τροπους βασανισμου την συγκεκριμενη στιγμη που αυτο το κατι σας σπαει τα νευρα ?

Δημοσ.

Ναι αφήνεις να περάσει ένας χρόνος σχεδιάζοντας την τόσο γλυκύ εκδίκηση και μετά εκδικείσαι τον π0ύ$τ1 έτσι ώστε να ξεχαστεί και να του έρθει απότομα...πρώτα του καταστρέφεις την ιδιοκτησία, μετά την προσωπικότητα και μετά την μάπα...φυσικά αυτό το κανεις σε κάποιον που ειλικρινά το αξίζει,έτσι?όχι για κάτι ασήμαντο...

Δημοσ.
Ναι αφήνεις να περάσει ένας χρόνος σχεδιάζοντας την τόσο γλυκύ εκδίκηση και μετά εκδικείσαι τον π0ύ$τ1 έτσι ώστε να ξεχαστεί και να του έρθει απότομα...πρώτα του καταστρέφεις την ιδιοκτησία, μετά την προσωπικότητα και μετά την μάπα...φυσικά αυτό το κανεις σε κάποιον που ειλικρινά το αξίζει,έτσι?όχι για κάτι ασήμαντο...

μια απο τα ιδια!

Δημοσ.

E μπουγά καλύτερα φυσικά να μην γραφεις τόσες λεπτομέρειες ποτε δεν ξέρεις...αλλα καλά έκανες...;)εγώ ακόμη το σχεδιάζω με τον κολλητό μου...τον λυπάμαι από τώρα...δεν...

Δημοσ.
E μπουγά καλύτερα φυσικά να μην γραφεις τόσες λεπτομέρειες ποτε δεν ξέρεις...αλλα καλά έκανες...;)εγώ ακόμη το σχεδιάζω με τον κολλητό μου...τον λυπάμαι από τώρα...δεν...

δεν φοβαμαι.οποιος θελει λεω και τα στοιχεια μου pvt!

πιστεψε με φιλε,ειμαι παρα πολυ καλος και ησυχος ανθρωπος,αλλα μην με πειραξουνε......

το μυστικο της εκδικησης ξερεις ποιο ειναι?να σε δει να το κανεις....ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ μπορει να το αποδειξει!αυτο ειναι η εκδικηση!

επισης μερικοι ειναι τοσο χεστες,που τους ακολουθας μεχρι το σπιτι τους(το εχουν καταλαβει αλλα τι να κανουν?),και χεζονται πανω τους!δεν χρειαζετε καν να επεμβεις!

να σημειωσω οτι ΠΑΝΤΑ,η εκδικηση η δικια μου,ειναι για λογους δουλειας.και γενικος οι καβγαδες μου μονο με τη δουλεια μου εχουν να κανουνε.δεν αντεχω την ειρωνια,την αδικια,και γενικα την κακη συμπεριφορα ενος εργοδοτη,υπαλληλου,κτλ.

και επειδη κατα διαστηματα δουλευα και δευτερη δουλεια,(πχ,security),την κακη και υποτιμητικη συμπεριφορα την εχω βιωσει παρα πολυ.

και κατι ακομα.το ΓΑΜ...ΣΗ kai to ΞΥΛΟ,δεν το ξεχναει κανεις!

ΥΓ.δεν το παιζω μαγκας εγω.εχω φαει και ξυλο.......

Δημοσ.

Βασικά καλο είναι να μην καταφεύγουμε σε ακρότητες! Πάντα υπάρχει κάποιος ο οποιος είναι πιο "μάγκας" από εμάς και πάντα υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι που θα το μετανιώνουμε για την υπόλοιπη ζωή μας!

Η αυτοδικία ακούγεται πολλές φορες απλή υπόθεση αλλα δεν είναι καθόλου! Η φθορά ξένης περιουσιας πάλι ακούγεται απλή και είναι και πολύ εύκολη! Αλλα είναι κάτι που γίνεται συνήθωσ ύπουλα και παραπέμπει σε θρασυδειλία!

Δυστυχώς όμως καμια φορα φτάνουμε στο amin και δεν σκεφτόμαστε καθαρά! Η εκδίκηση είναι όντως γλυκιά αλλα ταυτόχρονα μπορεί να γίνει επικίνδυνη υπόθεση!Καλο είναι πρώτα να σκεφτόμαστε και μετά να ενεργούμε όταν μας πνιγει η διψα για εκδίκηση!

Επίσης καλο είναι να μην εμπλέκουμε στις υποθέσεις μας τρίτα άτομα! Να είσαι σίγουρος φιλε μπουγάς ότι ο τύπος που πλήρωσες για την μολότοφ σίγουρα άνοιξε το στόμα του και το είπε σε άτομα του κύκλου του, μιας και οι περισσότεροι από αυτούς είναι άτομα κομπλεξικά που κοκορεύονται για την καθε mal@kia που κάνουν.

Επίσης όταν κανεις κάτι δεν το λες ούτε στον papa ούτε στο net ούτε πουθενά! Να σου δώσω ένα παράδειγμα? Ένας γνωστός μου δουλεύει σε εμπορικό κέντρο στο μαρούσι σαν security, Φαντάζεσαι να έρθει σε ένα μηνα από τώρα και να μου πει! " Μαλακα κάποιος έκαψε το αυτοκίνητο του υπευθυνου ασφαλειας στο εμπορικό! axaxax πολύ γέλιο!!! "

Αμέσως καταλαβαίνεις ποιον θα φέρω στο μυαλό μου! axaxaxxaaxax

Ποτε δεν ξέρεις φιλε μου και καλο είναι να αποφεύγεις να έχεις τέτοια νταραβέρια και όταν δεν μπορείς να τα αποφύγεις κρατα τα για τον εαυτό σου!

Δημοσ.
όχι στο mall σε άλλο (και είναι απλός υπάλληλος)! Μην ανησυχείς ! xaxaxxaxa

δεν ανησυχισα καθολου!ειναι κατι αναμενομενο στο προσεχες μελλον...........

Δημοσ.

Α ωραία....

Τι θέλει να πει ο καλλιτέχνης εδώ..?

Ότι όποιος μας εκνευρίζει βάζουμε τον φίλο μας να τον βάλει στην θέση του, επειδή εμείς ..

α. Δεν είμαστε σε θέση να το κάνουμε

α1. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε

α2. Δεν ξέρουμε να μιλάμε

α3. Δεν έχουμε τα "αυγά" να το κάνουμε εμείς

α4. Όλα τα παραπάνω

Λοιπόν,

εγώ κάνω δυο πράγματα

Α. Το κουβεντιάζω ΑΝ με ενδιαφέρει ο τύπος που με εκνεύρισε

Α1. Αν δεν βγει τπτ με την κουβέντα, αποφασίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαι μαζί του

Β. Τον γράφω στα "αυγά" μου αν δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Σε όλες τις περιπτώσεις, κάνω την βρόμικη δουλειά εγώ*. ;)

[*] Εκτός και αν είμαι κάτω των 15 ετών [βιολογικά ή πνευματικά]

Δημοσ.

ξερεις κυριε παναγιωτη,καμοια φορα,δεν πρεπει αυτο που θες να κανεις,να το κανεις εσυ.να στο εξηγησω?

αν το εκανα εγω(δεν εχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο θεμα της μωλοτοφ!),και μου εκανε μυνηση(γιατι ηξερε πως το εκανα εγω),οταν θα με ρωτουσε η αστυνομια που ημουνα εκεινο το βραδι.............τι θα ελεγα?

θα ελεγα στη δουλεια,και ωντος ετσι θα ηταν,και εκει θα τελειωναν ολα!

Δημοσ.
[*'] Εκτός και αν είμαι κάτω των 15 ετών [βιολογικά ή πνευματικά]

EDIT:κανω edit το ποστ μου,γιατι δεν θα μου αναγνωρισει κανεις οτι με προκαλεσαν!

Δημοσ.

Μπουγα , γιατι βρε καλομ χαλας ετσι τα τοπικς σβηνοντας τα ποστς σου ?

Αυτη η τακτικη μου θυμιζει εντονα πισιτεκ κ δεν ειναι καθολου ωραια ...

Δημοσ.
για να chatαρεις ολη μερα στο internet 60 χρονον ανθρωπος,μαλλον μυαλο 15χρονου θα εχεις;)

Πω, πω! Φαντάζομαι για μένα τι θα σκέφτεσαι! :neutral:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...