giankyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Αν τράβηξα την προσοχή σας άδικα, συγχωρέστε με αλλά πιστεύω πως κάποιος μπορεί να την πατήσει άσχημα απ' αυτό! Στο γραφείο που έχω το PC, έβαλα cold cathodes - σαν κρυφό φωτισμό ας πούμε (για εφέ - τελοσπάντων). Τις έχω αναμμένες 5-8 ώρες την ημέρα (νομίζω πως οι λάμπες είναι για να ανάβουν όχι για να παρκάρουν). Το κουτάκι που έχουν τοποθετήθηκε έξω από το κουτί (μόνο και μόνο για να φτάνουν τα καλώδια εκεί που ήθελα). Είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες, τις έχω δεί σε πολλές φωτογραφίες από modded cases. Προχθές το βράδυ λοιπόν άθελά μου, τις άφησα αναμένες.. Χτές το απόγευμα που άρχισε να βραδυάζει και πήγα να τις ανάψω συνειδητητοποίησα ότι τις είχα ξεχάσει αναμμένες την προηγούμενη νύχτα και άρχισα να κοιτάω καλώδια από 'δω καλώδια από 'κει για να βρώ τί στο καλό πάθανε. Για να μην πολυλογώ ρίξτε μιά ματιά: Βλέπετε στην δεύτερη φωτογραφία εκεί που είναι οι τρυπίτσες που έκανε μία λακουβίτσα? Γιά να πάμε από την μέσα μεριά να δούμε την έκπληξη! Και συνεχίζω με πιό κοντινές φωτογραφίες. Να επισημάνω ότι υπάρχει ακόμα η μυρωδιά του καμμένου ολοκληρωμένου/πυκνωτή κτλ που δεν είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη.. δείτε τις και μεγάλες DSC03529 DSC03540 DSC03544 DSC03546 Σκεπτόμενος λοιπόν πως κάτι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί με αυτά τα φτηνιάρικα λαμπάκια έκανα αυτό το thread. Φανταστείτε να έπαιρνε φωτιά το γ4μ*μ3ν0.. Πρώτο και καλύτερο θα λαμπάδιαζε το PC μου, για να μην υπολογίσω τι θα γινόταν νυχτιάτικα που εγώ θα βρισκόμουν στην άλλη άκρη του σπιτιού με κλειστή την πόρτα.. κι όλα αυτά από μία (Κινέζικη υποθέτω) κωλόλαμπα των ?4! Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό το πράγμα? Πώς χρησιμοποιείτε αλήθεια τις cold cathodes εσείς, πόσες ώρες τις έχετε αναμμένες?
Strategos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 egw eixa parei kati sharkoon moufa anavosvinane,pandos tora exw kati coolermaster kai ths exw 24h/7 apo ton fevouari kai tpt mia xara pane ti na sou pw
firewalker Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μάλλον για ελαττωματικό τρανζίστορ πρόκειται. Πιθανότατα πρόκειται για συνδεσμολογία push-pull με το ένα τρανζίστορ "διαφορετικό" με αποτέλεσμα να "κλατάρει" το άλλο και να βραχυκυκλώσει το στραγγαλιστικό πηνίο που έχει στην είσοδο. Το έχω δει πολλές φορές να συμβαίνει. Εγγύηση δεν νομίζω να έχει εεε?
giankyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Φίλε Strategos για ρίξε κανένα link Φίλε firewalker και να είχαν εγγύηση.. Να στέλνω mails, να μπλέξω με τηλέφωνα και πέρνα από το κατάστημα κτλ για να με αποζημιώσουν με ίδιες καινούριες cold cathodes? να μου λείπει :Ρ
Tenshi Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Ωχ,ωχ μή μου λέτε τέτοια,και γώ τις Sharkoon τις μπλέ έχω...
gregdais Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 το thread σου φίλε μου είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον γιατί πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο τον Η/Υ του καθενός μας ειδικά αυτό τον καιρό που έχουν γίνει ανάρπαστα τα νεον... Εγώ του ίδιου ακριβώς τύπου λάμπες φωράω σε 3 PC μου για κανα 6μηνο - χρονο τώρα και δεν μου έχουν κάνει το παραμικρό...! Μάλιστα το PC Που γράφω τώρα είναι από Νοέμβρη ανοικτός και κατεβάζει σε μόνιμη βάση... και είναι Barebone...! Σε αυτό το pc το σβήνω κατευθείαν τώρα μ'αυτό που μας έδειξες... ! όταν θα το θέλω αναμένο θα το ανάβω από το διακοπτάκι του... ευχαριστώ... και όποιος βλέπει από εμάς, προιόντα τα οποία είναι κακής ποιότητας και αποτελούν μεγάλο κινδυνο τότε ας ποστάρει.
Strategos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Ωχ,ωχ μή μου λέτε τέτοια,και γώ τις Sharkoon τις μπλέ έχω... me ths sharkoon den eixa provlima asfalias alla einai proxirodoulia ligo kounouses to kalodio kai anavosvinane,aksizei na doseis 2-3 euro parapano na pareis ths alles einai pio fotines kai exoun kai ena manafeti pou mpenei se pci kai rithmizeis tin euestisia kai on-off
Strategos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 το thread σου φίλε μου είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον γιατί πρόκειται για κάτι που θέτει σε κίνδυνο τον Η/Υ του καθενός μας ειδικά αυτό τον καιρό που έχουν γίνει ανάρπαστα τα νεον... Εγώ του ίδιου ακριβώς τύπου λάμπες φωράω σε 3 PC μου για κανα 6μηνο - χρονο τώρα και δεν μου έχουν κάνει το παραμικρό...! Μάλιστα το PC Που γράφω τώρα είναι από Νοέμβρη ανοικτός και κατεβάζει σε μόνιμη βάση... και είναι Barebone...! Σε αυτό το pc το σβήνω κατευθείαν τώρα μ'αυτό που μας έδειξες... ! όταν θα το θέλω αναμένο θα το ανάβω από το διακοπτάκι του...ευχαριστώ... και όποιος βλέπει από εμάς' date=' προιόντα τα οποία είναι κακής ποιότητας και αποτελούν μεγάλο κινδυνο τότε ας ποστάρει.[/quote'] oles oi cathode light einai tetiou tipou alla opos eipes einai thema poiothtas kai markas mikres i diafores sto kostos
giankyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ωχ,ωχ μή μου λέτε τέτοια,και γώ τις Sharkoon τις μπλέ έχω... Όπα, δεν μιλάω για Sharkoon παιδιά απ' οτι κατάλαβα πρέπει να είναι εμφανισιακά ίδιες. Οι cc που είχα ήταν Sunbeam! thanx φίλε gregdais
gregdais Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 φίλε giankyr δεν είναι απο αυτές που έχει το πλαίσιο ή κάνω λάθος;;;
giankyr Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 απλά δεν μ' αρέσει να λέω ονόματα.. άμα κοιτάξεις στο skroutz για sunbeam ..το βρήκες
deathlok Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 to oti kaikan den mou leei pantos tpt. kai emena kaike tagan trofodotiko xoris logo. ti paei na pei pos ta tagan einai ftiniarika i pos prepei na ksilosoume oloi ta trofodotika apo ta pc mas. to theoro mia apli astoxia ilikou opou OMOS pragmati borei na sou ekane poli megali zimia.
gregdais Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 deathlok φίλε, αυτό ακριβώς είναι το σπάσιμο, άλλο να το πάθεις με τροφοδοτικο που δεν μπορείς να κάνεις χωρίς αυτό, και άλλο να σου καεί το μηχάνημα ή (για μεγάλους γκαντεμιδες) ακόμη και το σπίτι από μια βλακεία που την αγοράζεις και τοποθετείς μόνο για εφέ... είναι κρίμα
babbar Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 re paidia eleos....oi lampes ok itan (itan lew) alla eixe problem o pyknotis... (eskase opws fainetai....) To thema sikwnei sizitisi pantws,kai kala ekanes pou aneferes ayto to epikindino problima pou sou etyxe.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.