Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με τις USB

markgio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αν συνδέσω στις usb μια οποιαδήποτε συσκευή μεγάλης ταχύτητας, μου βγάζει το μήνυμα πως η συσκευή μου δεν θα λειτουργήσει σωστά γιατί πρέπει να συνδεθεί σε μια usb μεγαλύτερης ταχύτητας, ενω η usb που χρησιμοποιείται ειναι μικρής. Μου λέει οτι υπάρχουν usb ταχείας στο pc μου (8 τον αριθμό!), αλλά οποια και να δοκιμάσω τα ίδια...

Κάποια ιδέα κανείς για το τι συμβαίνει και για το πως να το διορθόσω;

το σύστημά μου ειναι Ρ4 στα 2,6GZ με win XP service pack 2 gr, μητρική MSI865PE/NEO2

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Καλησπέρα.

Αν συνδέσω στις usb μια οποιαδήποτε συσκευή μεγάλης ταχύτητας' date=' μου βγάζει το μήνυμα πως η συσκευή μου δεν θα λειτουργήσει σωστά γιατί πρέπει να συνδεθεί σε μια usb μεγαλύτερης ταχύτητας, ενω η usb που χρησιμοποιείται ειναι μικρής. Μου λέει οτι υπάρχουν usb ταχείας στο pc μου (8 τον αριθμό!), αλλά οποια και να δοκιμάσω τα ίδια...

Κάποια ιδέα κανείς για το τι συμβαίνει και για το πως να το διορθόσω;

το σύστημά μου ειναι Ρ4 στα 2,6GZ με win XP service pack 2 gr, μητρική MSI865PE/NEO2

Eυχαριστώ εκ των προτέρων[/quote']

Όντως υποστηρίζεις 8usb 1.1-2.0.

Απλά ρύθμισε τον controller στο bios.

Τα μηνύματα που σου βγάζει δεν είναι τίποτα.Απλά η συσκευή που συνδέεις υποστυρίζει προτόκολλο 2.0 ενώ η ταχύτατα μετάδωσης δεδομένων είναι σε 1.1.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον pasyvr6. Πρέπει να ρυθμίσεις το bios της μητρικής σου ώστε να είναι ενεργοποιημένη η υποστήριξη USB 2.0

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους παρα πολύ για το ενδιαφέρον. Μονο που δεν ειναι τοσο απλό το πράγμα... Τον controller τον εχω στο enable και το usb device legacy control sto all device.

Κάτι άλλο φταίει...αλλα τι?

Δημοσ.

δυστυχως.. αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι τρέχει. σαν usb2 μου βγάζει μονο εναν controller (τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω...)

82801 ΕΒ USB2 ENHANCED HOST CONTROLER - 24DD

82801 ΕΒ USB UNIVERSAL HOST CONTROLLER - 24D2

82801 EB USB UNIVERSAL HOST CONTROLLER - 24D4

82801 EB USB UNIVERSAL HOST CONTROLLER - 24D7

82801 EB USB UNIVERSAL HOST CONTROLLER - 24DE

καποια ιδέα κανείς?

Δημοσ.
δυστυχως.. αλλα δεν μπορω να καταλάβω τι τρέχει. σαν usb2 μου βγάζει μονο εναν controller (τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω...)

καποια ιδέα κανείς?

mporeis na anebaseis photo tis rythmisies tou bios sto section gia ta usb ligo na do kati h pes mou ti bios exeis?? amibios???

Δημοσ.

καποια ιδέα κανείς?

Ερωτηση:

1. Αυτο το κανει απο την αρχη ή ετσι ξαφνικα μια ωραια μερα του ηρθε?

Παντως αυτό που σου βγάζει είναι σωστό. Δειχνει δηλαδη οτι εχεις USB2 υποστηριξη. Ενας controller ειναι αλλα για ολες τις θηρες στο pc σου.

Οπως λενε κ τα παιδια παραπανω μαλλον πρεπει να ελενξεις τις ρυθμισεις στο BIOS. Καπου θα αναφερεται η ταχυτητα των USB με λεξεις οπως fast, hi-speed κτλ. Διαλεξε την υψηλοτερη. Επισης καπου μπορει να αναφερεται η ενεργοποιηση του USB2. Ελενξε κ αυτο.

Γενικα αν το προβλημα ηταν στα windows επειδη ελειπαν drivers δεν θα εβλεπες το παραπανω στο device manager αλλα θα ειχες εναν USB controller με θαυμαστικο (unknown device)

Δημοσ.

κατ αρχήν σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Οσο κι αν το εχω ψάξει το bios δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που να αφορά την ταχύτητα στις usb γιαυτό και κοντεύω να "σκάσω". Πάντως μου το κάνει απ την ώρα που έβαλα το sp2.

νάστε καλά όλοι!!!

Δημοσ.

κατ αρχήν σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Οσο κι αν το εχω ψάξει το bios δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση που να αφορά την ταχύτητα στις usb γιαυτό και κοντεύω να "σκάσω". Πάντως μου το κάνει απ την ώρα που έβαλα το sp2.

νάστε καλά όλοι!!!

Δημοσ.

"εσκασα" αλλά τελικά βρήκα την άκρη. επειδή πιθανόν να έχει και άλλος το ίδιο πρόβλημα μετα την εγκατάσταση του sp2 των xp, ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία.

Απ το run (εκτέλεση) πληκτρολογούμε.. devmgmt.msc και ΟΚ.

Επειτα σε κάθε συσκευή μας πατάμε διπλό κλικ και στην καρτέλα π΄ρογραμμα οδήγησης (driver) πατάμε ενημέρωση.

Τάδε έφη microsoft σαν λύση....

σας ευχαριστώ και πάλι όλους!

Δημοσ.

Πατάτα παιδιά... αυτο οδηγεί κατευθείαν στην διαχείριση συσκευών στον πίνακα ελέγχου... βιάστηκα κι εγώ να χαρώ... και σας τόγραψα...

τέλος πάντων, το πρόβλημα εξακολουθεί....

Αν μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω τους drivers για usb2.0 ... ας μου γράψει την διευθυνση..

ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...