chris12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Ένας φίλος μου από Θεσσαλονίκη θέλει να αγοράσει υπολογιστή από Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να μου προτείνετε μαγαζιά για Hardware (όχι φαρμακεία) για να τον στείλω να πάρει προσφορές. Αν έχετε και τις διευθύνσεις θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Σκέφτηκα μήπως αγόραζε από το e-shop και το εστελνα σπίτι του, αλλά αν υπάρχει καλύτερο κατάστημα εκεί θα ήθελα να το ξέρω. (Ελπίζω να μην παραβιάζω κανένα κανόνα του forum)
giankyr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Κατά τη γνώμη μου είναι δύσκολο να υπάρχει ένα κατάστημα που να έχει καλές τιμές σε όλα τα προϊόντα που ενδιαφέρεσαι, καλό service, να είναι κοντά σου κτλ κτλ. Τώρα αν ο φίλος σου απλά δεν είναι γνώστης και θέλει να πάει σε ένα μαγαζί που να βρεί έναν άνθρωπο με αυτιά και όχι με διακοσμητικά κεφαλιού, το κατανοώ. Δεν μπορώ να βοηθήσω σ' αυτή την περίπτωση όμως, επειδή τα τελευταία 2 χρόνια ψωνίζω από το net. Πρόσφατα που έκανα αναβάθμιση έγινε το σώσε: - CPU ebay.com (new) - VGA ebay.com (used) - M/B Αθήνα - Ψύκτρα Αθήνα - Case Γαλλία - RAM Αγγλία - Fan Controller Ιταλία - Fans Αγγλία
pasyvr6 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 http://www.technixx.gr Πολύ εξυπηρετικοί.Στην Σαλλόνικα είναι και όταν έψαχνα board socket A πρίν 20 μέρες,με εξυπηρέτησαν πολύ καλά.
madsc Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Mπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://www.skroutz.gr για να συγκρίνεις τιμές. /sc
paschalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Υπαρχει κ αυτο το τοπικ . Πιστευω θα σε βοηθησει .
chris12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Υπαρχει κ αυτο το τοπικ .Πιστευω θα σε βοηθησει . Αυτό ήθελα.
paschalia Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Ας σου πω λοιπον πως το βρηκα ... Εβαλα στην κεντρικη του φορουμ , εκει που γραφει ''Αναζητηση'' την λεξη καταστήματα . Και το βρηκα στην 5η σελιδα αποτελεσματων ..
chris12 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Είχα βάλει "Θεσσαλονική" στο search αλλά δε το έβγαλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.