Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστημιακο ασυλο

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι κριμα πραγματικα να πρεπει να πληρωσουν την νυφη οι πολλοι. Δηλαδη ολοι αυτοι που δεν φταινε. Απλα γενικα δημιουργειται μια τακτικη τρομοκρατιας σε ολους τους τομεις σαν προφαση για να καταργηθουν δικαιωματα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αλλα ετσι λειτουργει το συστημα. Αυτο σαν διαπιστωση γιατι πραγματικα καταλαβαινω την αντιθετη πλευρα και γιατι εκφραζει αυτο που εκφραζει αλλα φοβαμαι οτι ολα αυτα παιζουν αλλο παιχνιδι.

Και οτι τελικα δεν εχει να κανει με την ασφαλεια ή την παιδεια. Βλεπω την αστυμονια πως σε προστατευει σαν πολιτη εκει που δεν υπαρχει ασυλο( σου κοβει κλησεις, σε πλακωνει στο ξυλο αν κανεις πορεια, αντε να ερθει για καμια διαταραξη κοινης ησυχιας) και οσο για την παιδεια ενταξει απλα υπολειτουργει.

Και ερχονται αυτοι και μου λεν οτι φταιει το ασυλο και να το καταργησουμε...Κανε σωστα την δουλεια σου εκει που δεν εχεις προβλημα και ελα πες μου μετα οτι για να σε προστατευσω και εκει να κανουμε και αυτο

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα καταργούνταν τα δικαιώματα αυτών των ομάδων αν δεν μπορούσαν να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα της οργάνωσης και εκτός πανεπιστημίου.

Δεν έχω δει κανένα να απαγορεύει τις συγκεντρώσεις και την οργάνωσή τους.

Άρα για ποια κατάργηση δικαιωμάτων αναφέρεσαι;

:)

μη μενεις στη θεωρια οτι μπορουν να μιλησουν εξω δεν τους απαγορευουν. δες οτι πολλες οργανωσεις δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να κανουν καποιες συναντησεις στο καραβελ και στο χιλτον

η ελευθερια σημερα ειναι ακριβο αθλημα

και τα ιμια "ελληνικα" ειναι(;) αλλα δε μπορουμε να παμε

Δημοσ.

Ας κάνουν συγκέντρωση σε ένα πάρκο, στην καμάρα, στην Αριστοτέλους.

Δεν χρειάζεσαι κλειστό χώρο για να μαζέψεις αυτούς που θα κάνουν την πορεία!

:)

Δημοσ.

Επειδή η επίθεση ήταν προσωπική, οφείλω να απαντήσω, για να μην μείνει ο φίλος μας με την απορία.

Δεν χαρακτήρισα κανέναν αριστερό ή δεξιό.

Το τι γράφω στην υπογραφή μου είναι δικό μου θέμα και αν θέλει κάποιος να την σχολιάσει ας το κάνει τουλάχιστον με επιχειρήματα.

Και μια υπογραφή δεν χαρακτηρίζει κάποιον ως δεξιό ή ακροδεξιό ή ό,τι άλλο θες.

Από πότε ένα Σωκρατικό ρητό και μια ιστορική αλήθεια σε κάνουν δεξιό δεν το κατάλαβα.

Ποτέ δεν είπα ότι το άσυλο έχει ή είναι ακροαριστερό στοιχείο.

Απλά είπα ότι το άσυλο ως θεσμός στον 21ο αιώνα νομίζω ότι δεν έχει νόημα και περέθεσα τα επιχειρήματα μου.

Όπως έκαναν και οι υπόλοιποι που έχουν την αντίθετη άποψη.

Αν έχεις άλλη άποψη, δικαιώμα σου όπως είναι και δικό μου δικαιώμα να γράψω τη δική μου.

Αλλά τέτοια πικρόχολα σχόλια, δεν με βρίσκουν σύμφωνο.

Δημοσ.
Η λύση δεν είναι να πλακωνόμαστε μεταξύ μας προφανώς.

Αντιθέτως η λύση είναι μια και δοκιμασμένη...

300px-M1A1_abrams_front.jpg

Δημοσ.

Δυστυχώς τώρα το είδα το θέμα, και είναι λίγο δύσκολο να απαντήσω σε όλους όσους προηγήθηκαν, και αν ακόμα τα καταφέρω θα χρειαστώ μια ολόκληρη σελίδα...

Απλώς να αναφέρω ότι είμαι κατηγορηματικά κατά της κατάργησης του ασύλου, όσο για τους λόγους, με καλύπτουν εν μέρει οι yiah, worldcitizen και manuel.

Όσο για αυτό που ανέφερε ο beastgr

Δηλ τι; Έχουμε δικτατορία και πρέπει να προστατευτώ όταν λέω την άποψή μου; Όταν το άκουσαν αυτό φίλοι μου απο εξωτερικό αναρωτήθηκαν (και λογικά) ότι η δημοκρατία μας δεν είναι και τόσο δημοκτρατία από ότι φαίνεται για να είναι αναγκαία η ύπαρξη του ασύλου.

Δε νομίζω ότι χρειάζομαι καμιά είδους προστασία από άσυλα για να εκφραστώ.

θα αντιγράψω το εξής
Χαίρομαι για την αθωότητα της νέας γενιάς.

Τέλος, LL_NEO ωραίο το "άρμα", αλλά δεν μας λες και τη συνέχεια της ιστορίας; ;)

Δημοσ.

Να στην πω εγω...ξηλωσανε μια πορτα απο τους μεντεσεδες για να βαλουν Κοπλαν

Και επειδη καποια στιγμη θα ακουστει,ας το προλαβω

Το 1= Το τανκ

Τα πολλα= Τα τανξ

Δημοσ.

χμμμμμμ βασικά ρε Μήτσο εξαρτάται.

Κανονικά έχω την εντύπωση ότι παίρνουμε τη λέξη και αν δεν υπακούει στους κανόνες της ελληνικής γραμματικής την αφήνουμε άκλητη. Κοινώς τα τανκ.

Απο την άλλη εσύ μπορείς να μου πεις ότι έχεις τσιμπήσει τη λέξη τανκ όταν αναφέρεσαι σε ένα και την λέξη τανξ για όταν αναφέρεσαι για πολλά. κοινώς δλδ ότι θεωρητικά πάντα έχεις στο μυαλό σου δυο λέξεις και χρησιμοποιείς τη μια για τον ενικό και την άλλη για το πληθυντικό

Δημοσ.

Ε εντάξει και τι έγινε. Και κεινοι τότε με το τανκ κάποιους υποτίθεται ότι τους έκαναν εμαγιέ στην Πατησίων. Τι είναι μπροστά σε αυτό ένα ξυλωματάκι;;;;

Δημοσ.
χμμμμμμ βασικά ρε Μήτσο εξαρτάται.

Κανονικά έχω την εντύπωση ότι παίρνουμε τη λέξη και αν δεν υπακούει στους κανόνες της ελληνικής γραμματικής την αφήνουμε άκλητη. Κοινώς τα τανκ.

Αντε να το δεχομουνα σε φαση τα ταξι(αν και παλι ειμαι υπερ της 2ης θεσης,αν χρησιμοποιεις ξενες λεξεις μαθε τον πληθυντικο τους)

Το προβλημα ειναι ομως οτι δεν ακους πολυ τα τανκ αλλα ακους παρα πολυ το "το τανξ",δηλαδη και λεμε οτι ναναι και ο πληθυντικος μας μαρανε

Δημοσ.

Και που να με πετύχεις για να με στείλεις ρε ψαρά; Όταν απολυόμουν ήσουν ακόμα Γκαντζολία.

Μουαχαχαχαχα

Δε σε χάλασε λοιπόν που τρως δεύτερο Άκυρο στα καπάκια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...