Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστημιακο ασυλο

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο για τον αν τα πανεπιστήμια παράγουν γνώση και ιδέες ε λοιπόν τι να πω... Αν έχετε πάει πανεπιστήμιο όσοι το λέτε φαντάζομαι ξέρετε τι γίνεται. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Μην πω πως έχει καταντήσει το πανεπιστήμιο...

Στα 4 φοιτητικά μου χρόνια εδω στο ΕΜΠ (βγάζω 2 που έγιναν καταλήψεις αλλα δεν ήμουν εκεί να τα ξέρω απο πρώτο χέρι), δεν θυμάμαι χρονιά χωρις κατάληψη. Δεν θυμάμαι χρονιά που να έκανα ολόκληρη την ύλη. Δεν θυμάμαι χρονιά που η κατάληψη να είχε κανένα σοβαρό λόγο που γινόταν (όποιος έχει πάει σε συνελεύση θα ξέρει γιατί πράγμα μιλάμε).

Λόγω μιας μεγάλης κατάληψης, παρ'ολιγο να χάσω εναν χρόνο (γιατι οι καθηγητές μουλάρωσαν και ανέβαλαν εξεταστική, αλλα εγω έπαιρνα πτυχιο , δεν είχα άλλο χρονο). Η ελευθερη διακίνηση ιδέων, και ο μορφωτικός χαρακτήρας του πολυτεχνείου, ακυρώνεται απο τους ίδιους που τον διατυμπανίζουν.

Πολύ θα ήθελα να ρωτήσω τους κομματοπατέρες (δεν ειναι φοιτητές. μοιάζουν αλλα δεν είναι), τι κέρδισαν απο τις καταλήψεις. Τι πιστεύουν οτι κατάφεραν εκτός απο πολλές χαμένες διδακτικές ώρες. (δεν μιλάω για τις καταλήψεις ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΟΗΜΑ, αλλα για τις βλακώδεις καταλήψεις καθε χρονιά για να ικανοποιήσουμε τα γούστα αυτών που μας σπονσοράρουν).

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ θα ήθελα να ρωτήσω τους κομματοπατέρες (δεν ειναι φοιτητές. μοιάζουν αλλα δεν είναι)' date=' τι κέρδισαν απο τις καταλήψεις. Τι πιστεύουν οτι κατάφεραν εκτός απο πολλές χαμένες διδακτικές ώρες. (δεν μιλάω για τις καταλήψεις ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΟΗΜΑ, αλλα για τις βλακώδεις καταλήψεις καθε χρονιά για να ικανοποιήσουμε τα γούστα αυτόν που μας σπονσοράρουν).[/quote']

ανεβηκαν στην κομματικη κλιμακα αφου καταφεραν να προκαλεσουν προβληματα στην κυβερνηση, πηραν υποσχεσεις οτι τωρα που τα καταφερατε θα σας βολεψουμε καπου, πηραν μεταπτυχιακα απο τους καθηγητες της παραταξης, κανα αυτοκινητακι, τους περνανε τα μαθηματα γιατι τα παιδια δε προλαβαινουν να διαβασουν με τοσες υποχρεωσεις

κομματοπατερες; κατι τετοιο εννοεις κομματοσκυλα <κομματοπατερες <εργατοπατερες <βουλευτες <υπουργοι

Δημοσ.

Για να συζητήσουμε και καμμιά λύση παραθέτω το εξής:

Ένας γνωστός μου που σπούδασε στην Αγγλία, για να καλύψει μερικά απ'τα έξοδά του, δούλευε σαν security στο πανεπιστήμιο που σπούδαζε.. Δλδ το πανεπιστήμιο είχε προσλάβει για τη φύλαξή του τους ίδιους τους φοιτητές του!!! Σε περίπτωση που η κατάσταση ξέφευγε ή οι φοιτητές/φύλακες δεν είχαν αρμοδιότητες να επέμβουν (καθώς δεν ήταν αστυνομικοί αλλά απλώς φοιτητές) καλούσαν την αστυνομία..

Ίσως μπορούσε να εφαρμοστεί και εδώ κατι αντίστοιχο..

Δημοσ.
Για να συζητήσουμε και καμμιά λύση παραθέτω το εξής:

Ένας γνωστός μου που σπούδασε στην Αγγλία' date=' για να καλύψει μερικά απ'τα έξοδά του, δούλευε σαν security στο πανεπιστήμιο που σπούδαζε.. Δλδ το πανεπιστήμιο είχε προσλάβει για τη φύλαξή του τους ίδιους τους φοιτητές του!!! Σε περίπτωση που η κατάσταση ξέφευγε ή οι φοιτητές/φύλακες δεν είχαν αρμοδιότητες να επέμβουν (καθώς δεν ήταν αστυνομικοί αλλά απλώς φοιτητές) καλούσαν την αστυνομία..

Ίσως μπορούσε να εφαρμοστεί και εδώ κατι αντίστοιχο..[/quote']

φιλε αδυνατο να γινει κατι τετοιο στην κομματοκρατουμενη ελλαδα!!

γιατι σε ποιους θα πηγαιναν τα λεφτα; στους εκαστοτε κομματικους της κυβερνησης, ποιος θα τους διοριζε; το κομματικο οργανο των φοιτητων και των καθηγητων

αντι να καταργηθει το ασυλο προτιμοτερο θα ηταν να καταργηθουν τα κομματα στα πανεπιστημια και πολλα προβληματα θα λυνονταν. αλλα η δυσκολοτερη εγχειρηση στον κοσμο δεν ειναι να βγαλεις το π***** απο το μυαλο της γυναικας που ελεγε και το ανεκδοτο, αλλα να βγαλεις τη μιζερια και τη σηψη απο το μυαλο του νεοελληνα!

επιπλεον προτιμω τα λεφτα να πανε πραγματικα για την παιδεια και οχι για φυλακες, καρτες ασφαλειας, μπαρες αλυσιδες κλπ

αν ειχαμε παιδεια πολλα απο αυτα που εχουν γραφτει δεν θα υπηρχαν!

Δημοσ.

Από νομική άποψη' date=' όπλο είναι κάθε αντικείμενο "πρόσφορο για άμυνα ή επίθεση". Οπότε και ο λοστός ή ένα μακρύ ξύλο (όπως τα στειλιάρια που μπαίνουν στα σφυριά, στα σκεπάρνια κλπ) θεωρούνται όπλα. ;)[/quote']

Sorry για το off-topic αλλά τα πιστόλια κρότου γιατί να θεωρούνται όπλα?

Δημοσ.
αντι να καταργηθει το ασυλο προτιμοτερο θα ηταν να καταργηθουν τα κομματα στα πανεπιστημια και πολλα προβληματα θα λυνονταν.

Σε αυτό συμφωνώ 100% μαζί σου. Είναι η μεγαλυτερη πληγή.

Αλλά αν είναι μια φορά δύσκολο να καταργηθεί το άσυλο ειναι σχεδόν αδύνατο να καταργηθεί η κομματοκρατία στα πενεπιστήμια.

:)

Δημοσ.
Sorry για το off-topic αλλά τα πιστόλια κρότου γιατί να θεωρούνται όπλα?

offtopic

δέν ξέρω τι είναι αυτό το ''κρότου''

αλλά ότι μοιάζει με αληθινό όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί

για εκφοβισμό - απειλή μπλά μπλά και η κατοχή του μπορεί να σε

στείλει για κανα εξάμηνο στο κορυδαλλό.

Δημοσ.

worldcitizen τι έχεις να πεις για πριν από μερικούς μήνες σε ένα party που είχανε κάνει στο ΑΠΘ και μπήκανε κάποια "τσακαλακια" και σηκώσανε pc ολόκληρα , τα κανανανε πουτ@να, και στο τέλος παραλίγο να σκοτώσουνε ένα φοιτητή που πήγε να τους σταματήσει?

Αν ήσουνα στην θέση αυτού του παιδιού που τον πήγανε στην εντατική θα ήθελες να μπορούνε να μπούνε μέσα οι μπάτσοι η όχι?

Το άσυλο pious επωφελησε την προκειμενη στιγμή?

Αν δεν σ'αρέσει η ανάλυση που κάνουν οι εφημερίδες κράτα μόνο τα γεγονότα.. Ναι' date=' δέρνουν.. [b']Μ[/b]ονάδες Αποκατάστασης Τάξης... Πως? Με διάλογο? Μάλλον όχι..

κάτσε ρε φιλε.Θα σε δει ο μπάτσος να καίς αμάξια και να spas βιτρίνες και θα σε πιάσει στον διάλογο με καλο τρόπο να σου πει να σταματήσεις και εσύ θα σταματήσεις?

3. Ωραία.. Θα γλιτώσει ο κόσμος απο 5 πρεζάκια και 2 ντιλεράκια.. Στη Ναυαρίνου το μεσιμέρι έχει πιο πολλούς.. Και γι'αυτό θα καταργήσουμε το άσυλο... Το Πανεπιστήμιο δεν είναι άνδρο εγκληματιών επειδή δεν μπορούν να μπουν μπάτσοι' date=' [b']οι εγκληματίες δεν έχουν ανάγκη το άσυλο...[/b]

Ωραια.Να σε δω αν θα λες τα ίδια άμα μια μέρα σε μαχαιρώσουνε μέσα στο πανεπιστήμιο, όπως έχουνε κάνει σε 2 γνωστούς μου.Kαι στην ναυαρίνου έχει πρεζάκια αλλα κάθονται ήσυχα γιατί 100 μετρα πιο κάτω τους περιμένει η κλούβα.πιο παλιά για ρωτα τους παλιούς και μάθε αν γινόντουσαν φασαρίες στην ναυαρίνου.

Δημοσ.

Το ξέρω το σκηνικό και το ανέφερα και πιο πριν.. Το ίδιο το παιδί δεν θα ήθελε να μπουν μπάτσοι και για να προστατεύτει το πανεπιστήμιο έγινε ότι έγινε..

Πήγαν να πάρουν υπολογιστές και τους σταμάτησαν (φοιτητές τους σταμάτησαν και όχι η αστυνομία).. Θα ήταν καλύτερο να τους αφήναν και να παίρναν τηλ την αστυνομία που μέχρι να έρθουν θα είχαν γίνει Λούης? Μετά από αυτό που έγινε, καλύτερο θα ήταν να μου πεις.. Αλλά δεν φταίει το άσυλο για τις κλοπές και δεν γίνεται να τις φορτώνουν στο άσυλο.. Καλώς κάνανε και δεν τους αφήσανε, αλλά έπρεπε να είναι πιο οργανομένοι (δοκάρια κτλ)..

Για να προστατέψουν το πανεπιστήμιο έγινε ότι έγινε, και κανείς δεν περίμενε τόση βία (που είναι αδικαιολόγιτη και αμφιβάλω για την "γνησιότητά" της)

κάτσε ρε φιλε.Θα σε δει ο μπάτσος να καίς αμάξια και να spas βιτρίνες και θα σε πιάσει στον διάλογο με καλο τρόπο να σου πει να σταματήσεις και εσύ θα σταματήσεις?

Προφανώς δεν αναφέρομαι σε εκείνες τις περιπτώσεις.. Συνταξιούχοι, διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι και φοιτητές δεν νομίζω να καίνε αμάξια...

Ωραια.Να σε δω αν θα λες τα ίδια άμα μια μέρα σε μαχαιρώσουνε μέσα στο πανεπιστήμιο, όπως έχουνε κάνει σε 2 γνωστούς μου.Kαι στην ναυαρίνου έχει πρεζάκια αλλα κάθονται ήσυχα γιατί 100 μετρα πιο κάτω τους περιμένει η κλούβα.πιο παλιά για ρωτα τους παλιούς και μάθε αν γινόντουσαν φασαρίες στην ναυαρίνου.

Εμένα απλά με έχουν ληστέψει (με όλα τα σχετικά εργαλεία).. Φυσικά δεν υποστηρίζω αυτές τις πράξεις, αλλά η κατάργηση δεν είναι η λύση.. Σε πόσα παρκάκια συμβαίνουν αυτά? Σε αρκετά.. Η Ναυαρίνου ένα παράδειγμα είναι, μην επικεντρωθούμε εκεί..

Δημοσ.

@worldcitizen

Φιλε μου η ανυπαρξία αλήθειας στα ΜΜΕ δεν με κάνει απλώς να αμφισβητώ την ανάλυση που δίνουν για κάθε «γεγονός» αλλά ακόμα και το ίδιο γεγονός που περιγράφουν αλλά να το θεωρώ ως μη γενόμενο.

Συμφωνώ μαζί σου ότι οι εγκληματίες δεν έχουν ανάγκη το άσυλο. Όπως οι φοιτητές δεν το έχουν γιατί ΑΝ αφαιρεθεί το άσυλο δεν θα τους αφαιρεθεί κάποιο δικαίωμα που δεν έχουν ήδη, όπως ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας.

Μίλησες για φοιτητικούς συλλόγους και το διαχώρισες από από τις ομάδες φοιτητών. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο ενοιών είναι ότι η πρώτη είναι νομικά κατοχυρωμένη.

Όταν σου έφερα το παράδειγμα επί προσωπικού, το έκανα για να σου είναι πιο οικείο. Θα το βάλω σε πραγματική διάσταση.

Έστω ότι ένας φοιτητικός σύλλογος μιας σχολής κάνει κατάληψη τα κτήρια της πρυτανείας για Χ λόγους (δίκαιους - άδικους, από τη σκοπιά που βλέπει ο καθένας μας). Ένας δεύτερος φοιτητικός σύλλογος διαφωνεί με τα αιτήματα και θέλει το κτήριο της πρυτανείας να ανοίξει για το κοινό.

Εσύ θεωρείς δεδομένο ότι αυτός που κάνει κατάληψη, πορεία ή΄άλλη μορφή διαμαρτυρίας έχει δίκιο. Αυτό φίλε μου δεν είνα;ι πάντα έτσι.

Ότι όταν οργανώνεις κάτι απαιτεί περιφρούρηση και εγώ μαζί σου. Όμως μέχρι σήμερα ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που υπήρχε έστω και στοιχειώδης περιφρούρηση από τους οργανωτές.

Αν εσύ ξέρεις κάτι ή κάποιον άλλο που μπορεί να επιληφθεί για τα ναρκωτικά και κάθε είδους έγκλημα που γίνεται (δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην αυτοδικία), τότε να το ακούσουμε.

Εκτός και αν αναφέρεσαι στην πρόληψη που εκεί αλλάζουμε θέμα και είναι πραγματικα μεγάλο.

Εγώ αναφέρομαι στην καταστολή στην προκειμένη περίπτωση και νομίζω ότι σε αυτό αναφερόμαστε τόση ώρα (την στιγμή που συμβαίνει να μπορείς να επέμβεις).

Δημοσ.
Φιλε μου η ανυπαρξία αλήθειας στα ΜΜΕ δεν με κάνει απλώς να αμφισβητώ την ανάλυση που δίνουν για κάθε «γεγονός» αλλά ακόμα και το ίδιο γεγονός που περιγράφουν αλλά να το θεωρώ ως μη γενόμενο.

Συμφωνώ σε ένα βαθμό, αλλά το να θεωρούμε ότι τίποτα από αυτά δεν γίνεται φτάνει στο άλλον άκρο..

Μίλησες για φοιτητικούς συλλόγους και το διαχώρισες από από τις ομάδες φοιτητών. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο ενοιών είναι ότι η πρώτη είναι νομικά κατοχυρωμένη.

Το ίδιο ανάμεσα στον αστυνομικό και τον πολίτη, ο ένας είναι νομικά κατοχηρωμένος.. Εξ'άλλου ο ένας παίρνει αποφάσεις για ένα σύνολο (και θεωρητικά και πρακτικά αρκετές φορές..) και ο άλλος πιο αυθαίρετα..

Έστω ότι ένας φοιτητικός σύλλογος μιας σχολής κάνει κατάληψη τα κτήρια της πρυτανείας για Χ λόγους (δίκαιους - άδικους, από τη σκοπιά που βλέπει ο καθένας μας). Ένας δεύτερος φοιτητικός σύλλογος διαφωνεί με τα αιτήματα και θέλει το κτήριο της πρυτανείας να ανοίξει για το κοινό.

Εσύ θεωρείς δεδομένο ότι αυτός που κάνει κατάληψη, πορεία ή´άλλη μορφή διαμαρτυρίας έχει δίκιο. Αυτό φίλε μου δεν είνα;ι πάντα έτσι.

Ότι όταν οργανώνεις κάτι απαιτεί περιφρούρηση και εγώ μαζί σου. Όμως μέχρι σήμερα ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που υπήρχε έστω και στοιχειώδης περιφρούρηση από τους οργανωτές.

Όταν μιλάμε για 2 συλλόγους δεν έχει σχεδόν κανένα νόημα.. Αν θέλει να κάνει ο ένας κάτι για ένα πρόβλημα της σχολής του, ας κάνει κατάληψη στη σχολή του.. Όταν όμως 10 σύλλογοι κάνουν κατάληψη και 2 σύλλογοι διαφωνούν είναι διαφορετικά τα πράγματα (και τούμπαλιν..)..

Όσο για τις πορείες, οι περισσότερες έχουν αρκετά καλή περιφρούρηση, απλά όσοι θέλουν να κάνουν μπάχαλα τα κάνουν εκτός περιφρούρησης και μόνοι τους, ούτος η άλλως..

Αν εσύ ξέρεις κάτι ή κάποιον άλλο που μπορεί να επιληφθεί για τα ναρκωτικά και κάθε είδους έγκλημα που γίνεται (δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στην αυτοδικία), τότε να το ακούσουμε.

Εκτός και αν αναφέρεσαι στην πρόληψη που εκεί αλλάζουμε θέμα και είναι πραγματικα μεγάλο.

Εγώ αναφέρομαι στην καταστολή στην προκειμένη περίπτωση και νομίζω ότι σε αυτό αναφερόμαστε τόση ώρα (την στιγμή που συμβαίνει να μπορείς να επέμβεις).

Φυσικά δεν αναφέρομαι στην αυτοδικία, αλλά στην πρόληψη.. Αυτά είναι κοινωνικά προβληματικά φαινόμενα.. Με την καταστολή συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα (να μην φαίνεται μάλλον) ή να υπάρχει σε μικρότερη έκταση.. Παραμένει όμως πρόβλημα..

Δημοσ.

παρακαλω να μου απαντησει καποιος απο που πηγαζει η ψευδαισθηση οτι αν καταργηθει το ασυλο θα λειτουργουν ολα τελεια στους χωρους μεσα και γυρω απο αυτα. γιατι αυτο αφηνετε να εννοηθει.

δηλαδη το ασυλο εμποδιζει την ελληνικη αστυνομια να δρασει; τα ασυλα ειναι το 0,001% της εκτασης της χωρας και εμποδιζει την ελληνικη αστυνομια να "καθαρισει" την κοινωνια απο τους κακους;

ας φροντισει η αστυνομια τους βαβυληδες και τους λοιπους φιλους της, ας σταματησει την προστασια στα μαγαζια, ας σταματησει τις μιζες, ας σταματησει να πουλαει διαφορα, ας σταματησει να πουλαει τσαμπουκα σε παππουσες και παιδακια και ας σταματησει να κρυβεται πισω απο τις αδυναμιες της!!

εν μερει δικαιολογουντε γιατι να ρισκαρουν τη ζωη τους για 600-700 ευρω, απο την αλλη μη βγαζουν το ακτι τους στον πρωτο τυχοντα αδυναμο που βρουν στο δρομο τους.

και δικαιολογιες του τυπου ειναι μεσα στο ασυλο δε μπορω να κανω τιποτα ειναι γελοιες! φιλε panos78 ποιο πολυ με εκνευρισε η κοροιδια του κυριου απεναντι σου (και απεναντι σε ολους δηλαδη) παρα η παρανομη πραξη. λες και εχει πιασει τους εξω για να πιασει και τους μεσα!

εν ολιγοις με τη καταργηση του ασυλου δεν προκυται να αλλαξει τιποτα σε σχεση με την εγκληματικοτητα γιατι πολυ απλα δεν θα ενδιαφερθει κανεις, οπως δεν ενδιαφερετε και για τις γειτονιες μας τις πλατειες κλπ

Δημοσ.

Όσο αφορά το μη γενόμενο:

Υπάρχουν πολλές εκδοχές όταν συμβεί κάτι.

Αυτό που λέω είναι ότι τα γεγονότα όπως παρουσιάζονται και όπως σχολιάζονται δεν είναι τα πραγματικά και άρα για μένα μη γενόμενα.

Και αναφέρομαι στο κάθε «γεγονός» που δημιοσιεύεται ξεχωριστά και όχι σε όλα όσα δημοσιεύονται και σε όλα τα ΜΜΕ.

Δεν μου αρέσει και δεν είμαι ισοπεδωτικός.

Για τις έννοιες πολίτης και αστυνομικός νομίζω ότι και τα δύο νομικά κατοχυρωμένα. Τώρα αν κατ' άτομο δεν γνωρίζουμε τα δικαιώματά και τις υποχρεώσεις μας, σε αυτό δεν φταίει ο νομοθέτης και όυτε το άσυλο θα με κάνει να τα μάθω.

Αφού είσαι από Θεσσαλονίκη θα γνωρίζεις ότι την κατάληψη της πρυτανείας την έχουμε για ψωμοτύρι. Το εν λόγω κτήριο ανήκει σε όλους τους ακαδημαϊκούς. Αν κάνει κατάληψη ένας φοιτητηικός σύλλογος στο συγκελριμένο κτήριο και όλοι οι υπόλοιποι διαφωνούν ή αδιαφορούν ποιος έχει δίκιο; Ο ένας αυτός σύλλογος; Για μένα όχι.

Για την περιφρούρηση επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.

Για να πω ότι μια πορεία περιφρούρείται σωστά πρέπει να μην ανοίξει καμιά μύτη, η κίνηση της πορείας να γίνεται απρόσκοπτα, να μην γίνει κανένας βανδαλισμός κατά μήκος της πορείας. Επίσης, αν κάποιοι επιχειρήσουν να παρεκτραπούν από το νόημα της πορείας η περιφρούρηση να είναι σε θέση να τους παροπλίσει και να τους παραδώσει εκεί που πρέπει.

Αυτό για μένα σημαίνει σωστή περιφρούρηση. Κάθε τι άλλο που περεκκλίνει από αυτό για μένα δεν είναι περιφρούρηση αλλά κοροιδεύουμε τον εαυτό μας.

@yiah

Στο συμβάν που περιέγγραψα δεν συνέβαινε άλλη παράνομη πράξη τριγύρω μόνο αυτή.

Απλά πες μου τι κερδίζεις τώρα με το άσυλο που είναι σε εφαρμογή με την υποθετική περίπτωση να μην υπήρχε (αναφέρομαι στο σήμερα) όχι πριν 20 χρόνια ή μετά από 10.

Δημοσ.

@yiah

Στο συμβάν που περιέγγραψα δεν συνέβαινε άλλη παράνομη πράξη τριγύρω μόνο αυτή.

Απλά πες μου τι κερδίζεις τώρα με το άσυλο που είναι σε εφαρμογή με την υποθετική περίπτωση να μην υπήρχε (αναφέρομαι στο σήμερα) όχι πριν 20 χρόνια ή μετά από 10.

κοιτα το δασος και οχι το δεντρο ειναι υποκριτικο η αστυνομια να λεει για το ασυλο ενω εχει τοση δουλεια που μπορει να κανει και δε κανει εκτος αυτου

να διαμαρτυρηθεις γυμνος στο κεντρο της πολης χωρις να σε συλλαβουν για προσβολη δημοσιας αιδου

η δημοκρατια πρεπει να προστατευει και τις μειοψηφιες

Δημοσ.

Νόμιζα ότι μιλάμε σοβαρά και δίνουμε σοβαρές απαντήσεις.

Αν νόμίζεις ότι το παράδειγμα που έδωσες έχει την σοβαρότητα που απαιτεί η κουβέντα μας.... τότε είναι αν έτσι νομίζεις.

Και αν εσύ νομίζεις ότι αυτό αποτελεί μορφή διαμαρτυρίας τότε να το κάνεις και να το διδάξεις να το κάνουν και τα παδιά σου.

Η προατασία ενός ή μιας ομάδας δεν σημαίνει καταπάτηση των δικαιωμάτων των πολλών επειδή μόνο και μόνο αυτός ο κάποιος ή αυτή η ομάδα είναι μειονότητα.

Αν κάποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί γυμνός να το κάνει σπίτι του γιατί εκεί ο χώρος είναι δικός του.

Εγώ τέτοια αίσχη δεν τα θέλω σε χώρους που κυκλοφορώ.

Και σε πληροφορώ ότι δεν κοιτάω μόνο το δάσος αλλά κάθε δέντρο (και λόγω της επιστήμης μου). Η συλλογικότητα και η ατομικότητα είναι δύο έννοιες που συνυπάρχουν και αλληλοσυμπληρώνονται χωρς η μια να υπερτερεί της άλλης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...