Προς το περιεχόμενο

Πανεπιστημιακο ασυλο

TheBoyFromSalina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οι ίδιοι που τα κάνουν γυαλιά καρφιά στο γήπεδο είναι. Δηλαδή ξαφνικά μια μέρα απέκτησαν πολιτική συνείδηση;

Πραγματικά είναι "μάζες" μεταφερόμενες οπουδήποτε μπορεί να εκδηλωθεί μαζική βία..

Ποια πολιτική συνείδηση?? Τα παιδιά να καταστρέφουν θέλουν νομίζωντας πως χτυπούν το σύστημα στην καρδιά του.. και ειδικά άμα δούνε μπάτσους, γυαλίζει το μάτι τους..

Εκτός αν το "καταστρέφειν" θεωρείται πολιτική άποψη/θέση ή στάση ζωής ή ιδεολογία

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προστατεύει από αυθαιρεσίες και κατευθύνσεις όταν το δημοκρατικό κράτος δε λειτουργεί σωστά. Όταν για παράδειγμα υπάρχει κατάχρηση εξουσίας και δεν υπάρχει τήρηση των νόμων (π.χ. από όργανα της τάξης).

Παράδειγμα: Φαντάσου μια σημαντική και καθ όλα ήρεμη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο πανεπιστήμιο να αμαύρωνεται κατευθυνόμενα από την επέμβαση των ματ (επειδή κάποιος ανώτερος τους έδωσε εντολή με σκοπιμότητα να την αμαυρώσει)? Οι καιροί είναι πονηροί' date=' και έστω ότι δεν συντρέχει λόγος για να υπάρχει σήμερα, σε 5 χρόνια ποιος μας λέει ότι δε θα συντρέχει και τότε?[/quote']

Ποιες αυθαιρεσιες ????? Ποια καταχργση εξουσιας βλεπεις ???? Μαλλον καταχρηση αναρχιας εχουμε.Οσο για τις επεμβασεις των ΜΑΤ μαλλον ξυλο τρωνε τα παιδακια με τα ροπαλακια γιατι καποιοι τους καθηλωνουν.:evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η κουβέντα!

Καταθέτω και την δική μου άποψη.

Το πανεπιστημιακό άσυλο δημιουργήθηκε ως θεσμός για να προασπίσει την ελεύθερη έκφραση.

Επίσης αυτό έγινε σε καιρούς όπου η έννοια της «ελευθερης έκφρασης» είχε άλλη διάσταση μέσα και έξω από το πανεπιστήμιο.

Πιστεύω ότι το πανεπιστημιακό άσυλο δεν έχει νόημα εν έτι 2006 για τους παρακάτω λόγους:

1. Σήμερα το δικαίωμα της ελευθερης έκφρασης τόσο εντός όσο και εκτός του πανεπιστημίου εφαρμόζεται και μπορεί να εφαρμόζεται από τον οποιονδήποτε.

2. Ο θεσμός του ασύλου κερδίθηκε με αίμα και αγώνες αλλά τότε που έγινε είχε λόγο και νόημα. τώρα ποιο το νόημα του;;;

Απλά να λέμε ότι έχουμε πανεπιστημιακό άσυλο;;;

3. Η νυν εφαρμογή του ασύλου κάθε άλλο παρά εξυπηρετεί την ελεύθερη έκφραση γιατί από τη στιγμή που εγώ είμαι φοιτητής και δεν μπορώ να μπω στους χώρους του πανεπιστημίου τις βραδυνές ώρες γιατί κυκλοφορούν αυτοί που κυκλοφορούν λόγω της «εφαρμογής του ασύλου».

4. Αυτή τη στιγμή κάνω το διδακτορικό μου στην Αυστρία και εδώ δεν υπάρχει ο θεσμός του ασύλου. Δεν είδα κανένας να μην μπορεί να εκφράσει την άποψή του!!!

5. Αυτοί που αγωνίστηκαν για το άσυλο' date=' είχαν απότερο στόχο να προασπίσουν την ελεύθερη έκφραση και κάποια στιγμή με τους αγώνες τους να εφαρμόζεται αυτή η ελεύθερη έκφραση σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο στον πανεπιστημιακό χώρο. Ο πανεπιστημιακός χώρος αποτελούσε το προπύργιο. Σήμερα που έχει επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ποιος ο λόγος υπάρξης του ασύλου; Ποιον εξυπηρετεί; Τους παρανόμους που κρύβονται μέσα στα πανεπιστήμια τις βραδινές ώρες;

Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα.[/quote']

Με κάλυψες 1000%. Άσε που για μένα το άσυλο καταντάει προσβλητικό πια. Δηλ τι; Έχουμε δικτατορία και πρέπει να προστατευτώ όταν λέω την άποψή μου; Όταν το άκουσαν αυτό φίλοι μου απο εξωτερικό αναρωτήθηκαν (και λογικά) ότι η δημοκρατία μας δεν είναι και τόσο δημοκτρατία από ότι φαίνεται για να είναι αναγκαία η ύπαρξη του ασύλου.

Δε νομίζω ότι χρειάζομαι καμιά είδους προστασία από άσυλα για να εκφραστώ.

Και επαναλαμβάνω ότι το άσυλο όταν πραγματικά ήταν χρήσιμο σε παλιότερες εποχές οι "κυβερνήσεις" τότε το γράφανε στα παλαιότερα τον υποδημάτων τους και μπουκάρανε όποτε θέλανε μέσα.

Το "άσυλο" τώρα χρησιμεύει μόνο σε αυτούς τους κυρίους που τα σπάνε κάθε τόσο (αν και αναρωτιέμαι όπως και ένας φίλος παραπάνω αν δεν υπήρχε το άσυλο η αστυνομία θα τους έπιανε επιτέλους ή όχι;)

Δημοσ.
Το "άσυλο" τώρα χρησιμεύει μόνο σε αυτούς τους κυρίους που τα σπάνε κάθε τόσο (αν και αναρωτιέμαι όπως και ένας φίλος παραπάνω αν δεν υπήρχε το άσυλο η αστυνομία θα τους έπιανε επιτέλους ή όχι;)

Ορθώς αναρωτιέσαι αλλά το θέμα δεν είναι ότι το άσυλο θα καταργηθεί για να γίνει η αστυνομία πιο αποτελεσματική εντός και εκτός πανεπιστημίου αλλά γιατί πολύ απλά ειναι ένας θεσμός που προσωπικά τουλάχιστο δεν μπορώ να δω ποια είναι η χρησιμότητά του.

Όσο ήμουν φοιτητής δεν έβλεπα καμιά απολύτως διαφορά στο να εκφράσω αυτό που πιστεύω είτε ήμουν στο πανεπιστήμιο είτε όχι.

Τώρα γιατί κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι το άσυλο τους προστατεύει (από τι αναρωτιέμαι!), ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ίσως είμαι στενοκέφαλος ή χαζός αλλά δεν έχω πάρει ακόμα πειστική απάντηση για την συνέχιση της ύπαρξης αυτού του θεσμού που τους μόνους που εξυπηρετεί είναι οι εκτός νόμου δραστηριότητες κατά τις βραδινές ώρες εντός των πανεπιστημίων.

Για τους λεγόμενους «γνωστούς αγνώστους» υπάρχουν τα εξής παράδοξα:

1. οι διοργανωτές μιας πορείας δεν έχουν την δυνατότητα να περιφρουρήσουν την πορεία που αυτοί οργάνωσαν και παρόλα αυτά δεν ζητούν την περιφρούρησή της από την αστυνομία.

2. Αν η αστυνομία επέμβει χωρίς την άδεια των διοργανωτών τότε έχουμε «ΧΟΥΝΤΑ», λες και οι περισσότεροι από τους φοιτητές έχουμε ιδία εμπειρία του τι ήταν η Χουντα των συνταγματαρχών.

3. Αν γίνουν επισόδεια και δεν επέμβει κανείς, λέμε που ήταν η αστυνομία να επέμβει και ότι δεν είμαστε κράτος για να προστατεύσουμε τους πολίτες.

Ε, συγνώμη αλλά δεν τρωγόμαστε.

Ή θέλουμε προστασία και τον αστυνομικό δίπλα μας για να μας προστατεύει ή θα πρέπει να προστατευτούμε μόνοι μας ό,τι και αν αυτό σημαίνει.

Ή εμπιστευόμαστε τον αστυνομικό ή όχι!

:)

Δημοσ.
Καρτούλα μαγνητική για κάθε φοιτητή και μόνο με αυτή να μπορεί να περάσει την αυλόπορτα...

Αυτό ισχύει σε ένα πανεπιστήμιο στη Γαλλία που έχει πάει μια γνωστή μου εντωμεταξύ. 24/7 μπορείς να μπείς στο πανεπιστήμιο, να χρησιμοποιήσεις Η/Υ, internet, βιβλιοθήκες κτλ χρησιμοποιόντας την κάρτα αυτή! Απαγορεύεται να αφήσεις κάποιον άλλο να μπεί μαζί σου χωρίς να περάσει την κάρτα του και στην τελική άμα θέλεις κάνε μ4λ4κ*α μετά..

Δημοσ.

και στη γερμανία, σε πανεπιστήμιο που έκανα για 6 μήνες πρακτική υπήρχε η δυνατότητα να βγάλεις κάρτα για να έχεις πρόσβαση ώρες/μέρες που το πανεπιστήμιο ήταν κλειστό.. αν έπαιρνες και άλλον μαζί σου ήσουν υπέθυνος και για τον άλλο (αν συνέβαινε κάτι..)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, επαναλμβάνω. Αυτοί που λέτε ότι δεν έχετε ανάγκη το άσυλο, έχετε βγει να πείτε και να προσπαθήσετε να διαδώσετε απόψεις που πραγματικά θα πονούσαν το κατεστημένο και σας φέρθηκαν καλά; Γιατί στην Χούντα ποιούς πιάνανε; Αυτούς που από τον καναπέ του σπιτιού τους λέγανε ότι θέλανε; Τέλος πάντων, μπορεί να πιάνανε κι αυτούς, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί όπως καταλαβαίνετε. Το ζήτημα είναι ότι "λέω τη γνώμη μου" σημαίνει κάτι παραπάνω από το κάθομαι στον καναπέ μου και λέω "ε, ρε που πάει αυτό το κράτος! Αλλά ευτυχώς που έχουμε δημοκρατία και μπορώ να τα λέω αυτά".

Δημοσ.
Το αν αυτοί οι λεγόμενοι «γνωστοί άγνωστοι» είναι βαλτοί αυτό είναι κάτι που ουδείς γνωρίζει.

Κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα. Αποδείξεις έχουμε;

Και όταν λέω αποδείξεις δεν αναφέρομαι σε αυτά που νομίζουμε ότι βλέπουμε αλλά σε αποδείξεις-πειστήρια που μπορούν να στηριχτούν στο δικαστήριο για να συνδέσουν αυτούς που προκαλούν την αναταραχή με το πολιτικό μας σύστημα.

Υπάρχουν τέτοιες αποδείξεις;

Δεν έχω δει ποτέ καμιά. Όποιος ξέρει ας παραθέσει.

Και μην πείτε ότι είναι καλά κρυμμένες' date=' γιατί δεν το πιστεύω.

:)[/quote']

φιλε μιας και εισαι απο σαλονικη να σου θυμισω ενα ρεπορταζ του αλτερ (ναι του αλτερ) απο τον Ιουνιο του 2003 οπου εδειχνε κουστουμαρισμενο αντρα της ασφαλειας να σπαει με γκλοπ βιτρινες καταστηματων!!

με λιγα λογια λετε αν συμφωνεις και κανεις πορειες για τη στηριξη των αποφασεων του κρατους και της εκαστοτε κυβερνησης δεν εχεις να φοβασαι τιποτα!! συμφωνω και επαυξανω!!

αλλα φιλοι να σας θυμισω οτι αυτα δε λεγονται πορειες, αλλα γιορτες πανηγυρισμοι ή πανηγυρια! πορειες διαμαρτυριας ειναι αλλο πραγμα!!

νομιζω θα θυμαστε ολοι το ξυλο των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ δηλαδη των παππουδων μας απο τα ματ!! αυτοι ηταν τρομοκρατες, αναρχικοι ή εγκληματιες; αν το κρατος βαραει τους συνταξιουχους τι μπορεις να περιμενεις

παιδια η κατασταση δεν εχει αλλαξει παρα πολυ απο παλιοτερα απλα καποια πραγματα κρυβονται επιμελως και πολυ απο εμας εχουμε βολευτει πια και δεν μας νοιαζει τι κανουν αυτοι οι αλητες, εγκληματιες, πρεζακια, κλπκλπ

Δημοσ.
φιλε μιας και εισαι απο σαλονικη να σου θυμισω ενα ρεπορταζ του αλτερ (ναι του αλτερ) απο τον Ιουνιο του 2003 οπου εδειχνε κουστουμαρισμενο αντρα της ασφαλειας να σπαει με γκλοπ βιτρινες καταστηματων!!

Φίλε μου, δεν είμαι από τη Σαλονίκη αλλά από την Θεσσαλονίκη! Δεύτερον, τα τέτοιου είδους ρεπορτάζ κάθε άλλο παρά πειστήρια είναι.

Τρίτον, δεν έχω κάνει πορείες για να συμφωνήσω με τις αποφάσεις του κράτους αλλά για να διαφωνήσω με αυτές, οπότε δεν έκανα τα πανηγήρια που αναφέρεις.

Τέταρτον, κανείς δεν επιδοκίμασε αυτό που έγινε με τους συνταξιούχους. Και δεν νομίζω ότι το «άσυλο» τους προστάτεψε! γιατί σύμφωνα με αυτά που λες το άσυλο θα τους προστάτευε. (πράγμα που δεν έγινε).

Πέμπτον, για να μπορούμε να εκφέρουμε ιδία γνώμη για τη χούντα πρέπει να έχουμε περάσει τα 40. Αν είμαστε μικρότεροι μόνο ότι μας έχουν πει οι γονείς λέμε.

Έκτον, το άσυλο έγινε για να διαφυλλάξει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών μέσα στο πανεπιστήμιο. Δεδομένου ότι στην υπόλοιπη επικράτεια αυτό για κάποιο ή καποιους λόγους δεν ισχύει. Επί χούντας, σύμφωνα με αυτά που έχουμε ακούσει όντως είχε νόημα το άσυλο, δεν ξέρω κατά πόσο εφαρμοζόταν τότε. Τώρα αν θέλω να εκφράσω την αντίθεσή μου σε αποφάσεις του κράτους (που το έχω κάνει) μπορώ να το κάνω και το έχω κάνει χωρίς πρόβλημα να φάω ξύλο επειδή απλά το εξέφρασα.

Όταν διαμαρτύρομαι δεν έχω μάθει να το κάνω από τον καναπέ μου αλλά να καταθέτω την διαμαρτυρία μου εκεί που πρέπει, όταν πρέπει και όπως αρμόζει στην περίπτωση.

Δημοσ.

Τέταρτον' date=' κανείς δεν επιδοκίμασε αυτό που έγινε με τους συνταξιούχους. Και δεν νομίζω ότι το «άσυλο» τους προστάτεψε! γιατί σύμφωνα με αυτά που λες το άσυλο θα τους προστάτευε. (πράγμα που δεν έγινε).

[/quote']

το φερνω ως παραδειγμα για να δουμε οτι στην ελλαδα τα πραγματα δεν ειναι και τοσο ωραια οσο θελουμε να λεμε μερικες φορες και επιπλεον τι περιμενεις απο ενα τετοιο κρατος που δερνει συνταξιουχους; ποσο εμπιστοσυνη μπορεις να εχεις οτι θα σεβαστει τις αποψεις σου και τις διαμαρτυριες σου;

και τι σημαινει οτι δεν το επιδοκιμασε κανεις; ΕΓΙΝΕ!

το ασυλο φυσικα δεν τους προστατεψε γιατι το ξυλο το εφαγαν οι ανθρωποι εξω απο το υπουργειο οχι εξω απο πανεπιστημιο!!

επιπλεον αν το καταργησουμε τι θα κερδισουμε;

με την λογικη αφου δεν εχουμε χουντα να μην εχουμε και ασυλο ποιος εγγυαται οτι δεν θα εχουμε μια καποια μορφη χουντας στο μελλον;

με την ιδια λογικη δεν εχουμε πολεμο να γκρεμισουμε και το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη στο συνταγμα!

πιστευει κανεις οτι η αστυνομια θα κανει ποτε ερευνα για τις προβοκατσιες που εχει κανει; για ποια στοιχεια μιλαμε; αν το πιστευει κανεις αυτο, τι να πω χαιρομαι για την εμπιστοσυνη που εχει στο ελληνικο κρατος και την εα

Δημοσ.
Και ποιός σου εγγυάται ότι η χούντα που μπορεί να έχουμε θα σεβαστεί το άσυλο;

κανεις αλλα στη ελλαδα δεν ειχαμε ποτε χουντα! μονο επαναστασεις!;-)

Δημοσ.
με την ιδια λογικη δεν εχουμε πολεμο να γκρεμισουμε και το μνημειο του αγνωστου στρατιωτη στο συνταγμα!

Με το συμπάθειο αλλά αυτό που κολλάει; Το μνημείο είναι μνημείο για να θυμίζει τον αγώνα κάποιων για ελευθερία κτλ κτλ Το άσυλο το θέλουμε ως "μνημείο"(;;) να μας θυμίζει τον αγώνα των φοιτητών για ελευθερία του λόγου και των ιδεών; Αν το θέλεις έτσι πάω πάσο αλλά και πάλι διαφωνώ.

Και οι πορείες πού κολλάνε με το άσυλο και αυτό δεν το καταλαβαίνω. Έχουμε δει καμιά πορεία μέσα σε πανεπιστήμιο μόνο;

Και πάλι στο 99% των πορείων που γίνονται στην Αθήνα και δεν υπάρχει το παραμικρό επεισόδιο τι συμπέρασμα βγάζεις. Ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να πουν τη γνώμη τους; Τώρα σε μερικές πορείες αν γίνονται επεισόδια (βγάλε τους συνταξιούχους είναι κατακριτέο και έγινε μια φορά, όλοι το είπανε ότι είναι κατακριτέο και τα χώσανε χοντρά στην κυβέρνηση) είναι γιατί μπαίνουν κάποιοι "κύριοι" και αρχίζουν και τα σπάνε. Δηλ η αστυνομία τι να κάνει να θεωρήσει ότι αυτή είναι η άποψή τους να τους αφήσουμε να εκφραστούν;;

Αλλά και πάλι τι σχέση έχουν αυτά με το άσυλο;;;Το άσυλο είναι περί ιδεών και σήμερα θέλω να πιστεύω ότι όλοι μας συμφωνούμε ότι το να εκφράζεις την άποψή σου και τις ιδέες σου δεν σε καθιστά νούμερο ένα στόχο επιθέσεων.

Είδαμε και η χούντα πόσο σεβάστηκε το άσυλο τότε το 73. Λες εσύ αν υπάρξει παρόμοιο καθεστώς να σεβαστεί δημοκρατικές αρχές και άσυλο; ΈΛΕΟΣ.

Τι έχουμε να κερδίσουμε; Ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες που κάθε φορά μπαίνουν σε πανεπιστήμια και καταστρέφουν περιουσίες που πληρώνω εγώ, εσύ, οι γονείς μας κτλ κτλ να μην αισθάνονται ασφαλείς εκει μέσα και να τους μπαγλαρώνουν επιτέλους.

Να μη φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στην πανεπιστημιούπολη βράδυ μπας και πέσεις σε κανα έμπορο νακρωτικών και λόγω ασύλου να βρεθείς εσύ στο χώμα και ο έμπορας ελεύθερος.

Να πω κι άλλα;

Πρέπει να αναρωτηθείς τι κερδίζουμε που το έχουμε. Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα. Αν ναι, μπορούμε να κατεβάζουμε πειρατικά προγράμματα και να μη μας πιάνει κανείς. Μπορούμε να οργανώνουμε προβολές πειρατικών ταινιών και να μη μας πιάνει κανείς. Μπορούμε να προκαλούμε ατύχημα με το αμάξι μας και να μην έρχεται η αστυνομία λόγω (άκουσον άκουσον) ασύλου. Μπορούμε να καταστρέφουμε οτιδήποτε χωρίς να μας πιάνει κανείς και χωρίς να λογοδοτούμε πουθενά γιατί έχουμε άσυλο (!!!) Και το καλύτερο ότι μπορούμε να λέμε ελεύθερα την άποψή μας χωρίς να μας μπαγλαρώνουν όπως γίνεται εκτός πανεπιστημίου.

Μπράβο μας και εις ανώτερα...

Ρε παιδιά, επαναλμβάνω. Αυτοί που λέτε ότι δεν έχετε ανάγκη το άσυλο, έχετε βγει να πείτε και να προσπαθήσετε να διαδώσετε απόψεις που πραγματικά θα πονούσαν το κατεστημένο και σας φέρθηκαν καλά;

Ρε συ Manuel που είδες κάποιον να λέει τις ιδέες του και να τον μπαγλαρώνουν; Εδώ μέχρι και βασιλικούς (που υποτίθεται ότι είναι κατά αυτού του καθεστώτος) έχω ακούσει στην τηλεόραση και ακροδεξιούς και ότι θες αλλά κανένας δεν πηγαίνει φυλακή. Που τη βλέπετε την λογοκρισία ακόμα δεν έχω καταλάβει...

Δημοσ.
Ρε συ Manuel που είδες κάποιον να λέει τις ιδέες του και να τον μπαγλαρώνουν; Εδώ μέχρι και βασιλικούς (που υποτίθεται ότι είναι κατά αυτού του καθεστώτος) έχω ακούσει στην τηλεόραση και ακροδεξιούς και ότι θες αλλά κανένας δεν πηγαίνει φυλακή. Που τη βλέπετε την λογοκρισία ακόμα δεν έχω καταλάβει...

Όπως είπα και πριν, όταν σε βάζουν φυλακή ή σου κάνουν οτιδήποτε, ποτέ δε λένε ότι το κάνουν για τις απόψεις σου. Σου λένε για παράδειγμα ότι ήσουν ανάμεσα στους αναρχικούς που σπάγαν τζάμια.

Όσο για τους ακροδεξιούς που βγαίνουν στην τηλεόραση, εννοείτε ότι δεν τους φοβούνται γιατί έχουν καταντήσει γραφικοί πλέον.

Δημοσ.

Τι έχουμε να κερδίσουμε; Ότι αυτοί οι καραγκιόζηδες που κάθε φορά μπαίνουν σε πανεπιστήμια και καταστρέφουν περιουσίες που πληρώνω εγώ' date=' εσύ, οι γονείς μας κτλ κτλ να μην αισθάνονται ασφαλείς εκει μέσα και να τους μπαγλαρώνουν επιτέλους.

Να μη φοβάσαι να κυκλοφορήσεις στην πανεπιστημιούπολη βράδυ μπας και πέσεις σε κανα έμπορο νακρωτικών και λόγω ασύλου να βρεθείς εσύ στο χώμα και ο έμπορας ελεύθερος.

Να πω κι άλλα;

[/quote']

φιλε οι καραγκιοζηδες που λες δεν προκυτε να εξαφανιστουν γιατι τοτε τι θα κανει μετα η αστυνομια; πως θα δικαιολογησουν τα βαρεα ενσημα που ζητανε;πως θα τρομοκρατουμε τον κοσμο με εικονες καταστροφης; πως θα κανει προβοκατσια η αστυνομια; πως θα αποπροσανατολιζουμε τον κοσμο απο την ουσια των προβληματων και της διαμαρτυριας; επιπλεον δυσκολο να μπαγλαρωσεις και συναδελφους

τωρα για το αν το ασυλο λογω αδιαφοριας εχει και παρενεργειες σε αυτο φταιμε εμεις οχι το ασυλο!!

παιδεια δεν ειναι μονο η παπαγαλια ειναι και η ζωη και η συναναστροφη με ανθρωπους αυτο προστατευει το ασυλο!

το θεμα ειναι να υπαρχει η δυνατοτητα (το ασυλο) η αξιοποιηση του ειναι δικο μας θεμα!! ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!! και επειδη εμεις δεν ειμαστε ικανοι για τιποτα δε σημαινει οτι και τα παιδια θα ειναι σαν εμας

η αστυνομια πρεπει να μπει μεσα και να πιασει τους εγκληματιες; ειναι δυσκολο να σκεφτει καποιος οτι δε μενουν μεσα μονιμα και θα βγουν εξω και τοτε μπορουν να τους πιασουν; και αφου δεν ειναι ικανοι να τους πιασουν εξω γιατι να τους πιασουν μεσα; μεσα η ΕΑ αποκτα υπερφυσικες δυναμεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...