jipakos Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Για την αποφυγη προβληματων με προστασίες sony κλπ η λύση είναι το DVDFab Platinum (gold mode)..... Αποφευγει προαστασία, δεν χρειαζεται Vob ουτε Fix ούτε PSL2.. Είναι δοκιμασμένο και δουλεύει αψογα... Πρόσοχη στις ρυθμίσεις (θέλει να του πεις οτι έχεις dual.. το κατεβάζει στο δίσκο και μετα παίρνει το δρόμο της συμπίεσης)
BLISS Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 ...epishs uparxei mia fhmh, oti o Kolombos ekane mia megalh anakalupsh, alla den pairnw kai orko...
jipakos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 sorry ρε φιλε, αλλά, δεν έχω δει κάπου να λέτε για το DVDfab Platinum (gold) αν υπάρχει κάπου τι να πω? (μην ξεχνάς οτι ο κολόμβος ανακάκλυψε την Αμερική, αλλα, απο αλλού πήρε το όνομά της!)
kastel Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μη φορτώνεις φίλε jipakos, ο BLISS πλάκα κάνει, Πολύ σωστά τα λες για το DVDfab Platinum και καλά κάνεις και το αναφέρεις. Η διαφορά όμως με το Decrypter και τα PSL2... είναι οτι αυτά είναι free ενώ το DVDfab Platinum όχι. Και πάλι καλώς και το ανέφερες γιατί είναι πολύ καλό και γρήγορο εργαλείο.
BLISS Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 δεν έχω δει κάπου να λέτε για το DVDfab Kane mia anazhthsh me: DVDfab kai 8a deis...... 9.5 sta 10 posts einai epanalhpseis epanalhpsewn twn epanalhpsewn. To apotelesma einai na mazeutai tosh saboura epanalhpshs, pou axrhsteuei to idio to search pleon. Tespa, to kako exei hdh ginei me thn katastash auth, alla epeidh htan to prwto sou post eipa na se enhmerwsw gia thn upar3h tou search.
MinasC Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Η διαφορά όμως με το Decrypter και τα PSL2... είναι οτι αυτά είναι free ενώ το DVDfab Platinum[/u'] όχι. αυτά είναι προβλήματα που λύνονται εύκολα ... πάντως εμένα προσωπικά το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν με βόλεψε . προτιμώ dvdshrink και decrypter .
vounisios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Παιδια καλημερα.Μια ερωτηση:Οταν τελειωνει την εγγραφη της ταινιας το DVDFab Platinum,υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να μου ζηταει αδειο CD ή DVD για να μου το γραψει κι'ολας? Ευχαριστω.
ilMarios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2007 vounisie tsou den exei nero kai ta resta... kai egw dvdfab platinum.
vounisios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 S'efxaristo gia tin apantisi sou.Na eisai kala.
manicpanic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Το fab γραφει ανετα. Αρκει για προορισμο να δωσεις το recorder σου. Και απο τις ρυθμισεις του μπορεις να διαλεξεις αν θες να χρεισημοποιησει τη μηχανη του nero(αν υπαρχει στο συστημα) η τη δικια του.
ilMarios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 manicpanic to grafei:write data apo mono toy (poy den tthn paizoyn ola ta dvdplayers ws data poy to grafei) kai oxi ws dvd video (poy paizei shgoyra sta dvdplayers) an to grapseis me to nero
manicpanic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Εγω γραφω με το dvdfab platinum εδω και δυο χρονια περιπου και παιζουν παντου. Δεν το δοκιμαζετε πρωτα και τα λεμε μετα? Μονο στο επισημο site μια βολτα να πατε το λεει με μεγαλα γραμματα. Ημαρτον ρε παιδια!
ilMarios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 popo arakse xalarwse manicpanic hremise egw oses fores exw grapsei apo to dvdfab platinum den epeze se 3 dvdplayers pou dokimastike kai gia ayto to logo proteina allo programma ston vounisio th na sou pw an paizei se esena mpravo sou! ti neuriazeis. Mathame oloi na leme< na to dokimazete kai meta na milate>.
manicpanic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Να το συνεχισω... δεν το βλεπω. Βλεπεις μαθαμε. Καιρος να μαθεις και εσυ εστω και κατι!!!
ilMarios Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2007 den se pianw ti thes na peis. ti apanthsei einai afth olw iponoymena, entaksei afoy ta ksereis esei ola egw paw paso.:?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.