paschalia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Whatever . Παραλιακο μπαρακι ή μπαρακι σε ταρατσα με πανοραμικη θεα ?
EliMeli Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Τιποτα απ τα δυο...δεν πινω καφε!... 3 ΒΙΤ με digestive...ή KINDER FRESH?(οποιος δεν εχει φαει να φαει επειγοντως!)
paschalia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δεν εχω φαει κατι απ'τα 2 αλλα τεινω προς το κιντερ φρες . Καριοκες ή τσουρεκι Τερκενλης ?
sniper_206 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Αυτά τα λέγαμε κατά το πάσχα ρε πασχαλιά! Anyway τσουρέκι αλλά τον κύριο δεν τον ξέρω Σφηνάκι ή υποβρύχιο ?
paschalia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Αγαπητε μου το τσουρεκι Τερκενλη κ οι καριοκες ειναι all time classic ( παντως καιρου .. ) Να φας παγωμενο τσουρεκι το οποιο ειναι με ασπρη σοκολατα σαν γλασο κ γεμιση καστανο μεσα .. θα ξεχασεις καθε ειδους παγωτο .. (Αν ανηφορισεις κατα Σαλλονικη μερια , ρωτα που πεφτει κ τραβα ν'αγορασεις )
BadBoy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Αγαπητε μου το τσουρεκι Τερκενλη κ οι καριοκες ειναι all time classic ( παντως καιρου .. )Να φας παγωμενο τσουρεκι το οποιο ειναι με ασπρη σοκολατα σαν γλασο κ γεμιση καστανο μεσα .. θα ξεχασεις καθε ειδους παγωτο .. (Αν ανηφορισεις κατα Σαλλονικη μερια ' date=' ρωτα που πεφτει κ τραβα ν'αγορασεις )[/quote'] Πωπωπωπωπω τι μου θύμισες τώρα!!! Απιστεύτo απλά. Το συγκεκριμένο γλυκό είναι τουλάχιστον στο World Top 5. Και για να είμαι και ontopic: Σφηνάκι Ασύρματο ή Ενσύρματο τηλέφωνο;
EliMeli Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 ε...straight θα ελεγα...αλλα κ gay για παρεα δε με χαλαει... νεκρη νυφη...ή..εφιαλτης των χριστουγενων?
Sadead Neth Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Αν και δεν έχω δει εφιάλτη είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει περισσότερο από την νύφη (που σεναριακά τουλάχιστον το βαρέθηκα). Αφού πιάσαμε το cinema και τον Burton Batman ή Batman returns?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.