Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Mac φυσικά. Άλλωστε ο Mac είχε παράθυρα πολύ πριν τις κακές απομιμήσεις του... Ποντίκι με 2 πλήκτρα + ροδέλλα ή Με 4-5 πλήκτρα + ροδέλλα;
paschalia Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ωρε συ Παρεδωσε , εσυ δν επρεπε ν'απαντησεις .. Κανονικα επρεπε ν'αφησεις καποιον αλλον ν'απαντησει ... ( εξου κ το υ.γ.)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Ωρε συ Παρεδωσε ' date=' εσυ δν επρεπε ν'απαντησεις .. Κανονικα επρεπε ν'αφησεις καποιον αλλον ν'απαντησει ... ( εξου κ το υ.γ.)[/quote'] Για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις (ban, διαγραφές κλπ) σε περίπτωση λανθασμένης απάντησης...
morpheas2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Πονίκι με 2 πλήκτρα+ροδέλα. Ηχεία:Logitech ή Creative?
Akujin Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 herolchi Bellucci για miss SCA ή οποιαδήποτε άλλη; (βλέπε φόρουμ σινεμά)
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 χιχιχι... οποιαδήποτε άλλη! south park ή simpsons?
paschalia Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Aθεριδης ( με χερια κ ποδια ) - Τον μισω τον Φερεντινο . Αθεριδης ή Παπαδοπουλος ?
sniper_206 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Αθερίδης (περισσότερο για το ρόλο στο Σ'αγαπώ-μ'αγαπάς) Ayrton Senna ή Michael Schumacher ??? (Εδώ σας θέλω...) P.S. Ο Φερεντίνος πάντως είναι η αδυναμία μου για τηλεπαρουσιαστής!
paschalia Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Εχω να κανω μια παρατηρηση παντως . Απο οταν ανοιξε ξανα το μπλαμπλα , αρχισαν να σκανε μυτη , σαν τα σαλιγκαρια ενα πραμα μετα την βροχη κ με την ιδια συχνοτητα , τοπικς κ ποστς τα οποια ειναι κατ'αποκλειστικοτητα για το ενα φυλο ..
sniper_206 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Δημοσ. 2 Μαΐου 2006 Επειδή αναφέρεσαι στο προηγούμενο ποστ μου, θέλω να σου πω ότι έχεις άδικο. Μπορώ να σε πληροφορήσω μάλιστα ότι γνωρίζω αρκετές κοπέλες που παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον F1. Το ότι εσύ δεν είσαι μία απ'αυτές δε σημαίνει ότι η ερώτηση μου προορίζεται αποκλειστικά σε άντρες. Όσον αφορά άλλα τόπικς, ίσως έχεις δίκιο αλλά δεν είναι κακό να ακούγεται και μια γυναικεία γνώμη ακόμα και σε πιο ανδροκρατούμενα θέματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.