nikolas222 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Τέλος του μηνός μου λήγει η προπληρωμένη σύνδεση active8 της TELEDOME. Στέλνω mail για να κάνω ανανέωση ή να πάρω το άλλο πακέτο 5 μηνών που έχει αλλά δεν παίρνω απάντηση. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με το 13850 ακολουθώ τις οδηγίες πληκτρολογώντας (δεν λέει και τη χρέωση για τόση αναμονή με μουσική) και τελικά αφήνω μήνυμα σε τηλεφωνιτή για να επικοινωνήσουν μαζί μου αλλά τίποτα. Εχει κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία και τι χρέωση θα έχω αν δεν κάνω τίποτα. Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 tha katargithei i grammi sou kai meta tha perimeneis na energopoiithei xana kai episis isos pliroseis energopoiisi an kai pia tin dinoun doro.allaxe provider kai parata tin teledome.
nikolas222 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Η τηλεφωνική επικοινωνία με την Teledome αποκαταστάθηκε. Ας ελπίσουμε να γίνει η διακοπή. Ευχαριστώ για τις συστάσεις.
vagos789 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Καλο ειναι να στελνεις φαξ σε τετοιες περιπτωσεις,γιατι με τα τηλεφωνα ανετα σου κανουν τον Γερμανο μετα.
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 nai den exeis na xaseis tipota na stileis ena fax.elpizo na pane ola kala kai na exeis grigora adsl meta.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.