paschalia Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Η Καπα Research σε συνεργασία με το In.gr διεξάγουν μια σειρά ερευνών κοινής γνώμης και μέσω του Internet. Στο κέντρο της προσοχής μας βρίσκεται η επιλογή θεματολογιών υψηλού ενδιαφέροντος, τόσο για όσους θα συμμετέχουν στις έρευνες που θα διεξάγουμε, όσο και για την κοινωνία γενικότερα. Με βάση αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας αυτή με μια επίκαιρη έρευνα για τους Έλληνες. Το θέμα της είναι «ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» και απευθύνεται στον «όπου γης Ελληνισμό». Φιλοδοξούμε η προσπάθειά μας αυτή να αποτελέσει έναν ακόμη τρόπο έκφρασης των απόψεων αλλά και επικοινωνίας και ανταλλαγής γνώμης των Ελλήνων, όπου και αν ζούν, για σημαντικά θέματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα, τον Κόσμο. Αξιοποιείστε αυτή την ευκαιρία και υποστηρίξτε αυτή τη προσπάθεια κάνοντας το πρώτο βήμα και απαντώντας στην έρευνά μας με ένα «κλικ» παρακάτω. Οι απαντήσεις που θα δώσετε, θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στατιστική επεξεργασία και δημοσίευση των συνολικών αποτελεσμάτων, κάτι για το οποίο τόσο η Καπα Research όσο και το In.gr δεσμεύονται απέναντι στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων . Περισσοτερα Υ.γ. Μιας και το θεμα ειναι εποχιακο , ας εχει κ την καταλληλη αντιμετωπιση μετα το περας των εορτων .
vastravoud Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ωραίο θέμα! Προσωπικά θεωρώ το Πάσχα την κορυφαία γιορτή του χρόνου, και δεν μπορώ να διανοηθώ τις μέρες τούτες μακριά από το χωριό. Δεν είναι ότι είμαι ιδιαίτερα θρήσκος, μάλλον το αντίθετο, απλώς τη Μεγαλοβδομάδα πηγαίνω κάθε μέρα εκκλησία γιατί μπαίνω στο κλίμα. Μεγαλοβδομάδα για μένα θα πει χωριό, συγγενείς και φίλοι παλιοί, άνοιξη, παρέες, εκκλησία τα βράδια, κόκκινα αυγά, ετοιμασίες για τα δυναμιτάκια της Ανάστασης, Επιτάφιος γύρω γύρω στο χωριό, Ανάσταση, ευχές, οικογένεια, και φυσικά το απίστευτο μεθύσι του Πάσχα. Καμμιά γιορτή δε συγκρίνεται με το Ελληνικό Πάσχα που ευτυχώς συνεχίζουμε ως ένα βαθμό να το γιορτάζουμε αυθεντικά, χωρίς τα "φτιασίδια" των Χριστουγέννων.
devil_will_cry Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 εγω θεωρω το πασχα το μεγαλυτερο καρναβαλι ολης της χρονιας. μεγαλυτερο και απο τις πατρας.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ρε Βαγγελη,τι φτιασιδια να βαλει καποιος στο αρνι?
MariaTs. Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αααα! Δεν την ξέρεις την νέα ρύση; 'Άντε ευτυχισμένος ο νέος πάσχας και του χρόνου να στολίσουμε ένα αρνί'!
paschalia Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δεν ανοιξα το τοπικ για να παραθεσει ο καθενας τα θρησκευτικα του πιστευω . Αν γινει κατι τετοιο , πολυ φοβαμαι οτι θα γινει σφαγη ..( που ηδη την βλεπω ν'αρχιζει.. ) . Οποτε θα παρακαλεσω να κλειδωθει το τοπικ κ οποιος-α θελει απλα παει στην σελιδα που εχω δωσει κ κανει το ερωτηματολογιο . Ευχαριστω .
MariaTs. Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 paschalia έσβησα το σχόλιο μου που ίσως προκαλούσε αντιδράσεις και σου ζητώ συγγνώμη. :oops:
devil_will_cry Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 paschalia[/b'] έσβησα το σχόλιο μου που ίσως προκαλούσε αντιδράσεις και σου ζητώ συγγνώμη. :oops: το δικο μου σχολιο ενοει μαλλον. ειναι πολυ προκλητικο για καποιους.
vastravoud Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Ρε Βαγγελη,τι φτιασιδια να βαλει καποιος στο αρνι? Έχει φτιασίδια ρε συ, έχει αλάτι, πιπέρι, λαδάκι, τα πάντα Σοβαρά τώρα, εννοούσα ότι τα Χριστούγεννα πλέον τα γιορτάζουμε εντελώς "Αμερικάνικα", ενώ το Πάσχα διατηρεί το χρώμα του σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.
Highlander Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Εγώ πάντως λατρεύω το Πάσχα και γενικά κάθε γιορτή.... Το Πάσχα όμως είναι από τα αγαπημένα μου !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.