Προς το περιεχόμενο

DVD για πέταμα?

mao mao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα DVD-rom (Samsung TS-H552B) και πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στο firmware. Από τότε και μετά δεν μπορεί να διαβάσει κανένα CD/DVD. Παρόλα αυτά αναγνωρίζεται ως hardware.Να τονίσω ότι δεν είναι προβληματικά τα CD/DVD μιας και τα έχω δοκιμάσει και αλλού. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω? Πως στο καλό ενεργοποιείται το autoplay ή δεν έχει σχέση?

Δημοσ.

(για winXP)

Κοιταξε στον πινακα ελεγχου/συστημα/υλικο/διαχειριση συσκευων/μοναδες DVD/CD-ROM , μπες στις ιδιοτητες του drive σου(διπλο). Εκει ενεργοποιησε στη 2η καρτελα (ιδιοτητες) την επιλογη : ενεργοποιηση ψηφιακου ηχου...(αυτο ειναι για τα audio cd)

στην 3η καρτελα διαλεξε την περιοχη (2 για εμας / με το firmupgrade Που εκανες μηδενιστηκε η επιλογη αυτη) και πατα Ok. Αν δεν εχει αλλο προβλημα το drive σου, θα δουλεψει κανονικα. Αλλιως σκεψου το flash στην προηγουμενη εκδοση του.

ΓΙα το autoplay-> κανε δεξι στο drive και στη δευτερη καρτελα θα βρεις τις επιλογες που θες.

Δημοσ.

Oσον αφορά την ενεργοποιήση του DVD region δεν γίνεται, μιας και εμφανίζεται το εξής μύνημα:

Unable to update region settings:Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privelege. Δηλαδή?

Δημοσ.

Εισαι logged on σαν Administrator?

Θα το δεις: πινακας ελεγχου/λογαριασμοι χρηστων εκει ο λογαριασμος σου πρεπει να λεει (κατω απο το ονομα του) -> "Διαχειριστης Υπολογιστη"

(μην εχεις δισκο μεσα στο drive οσο κανεις την αλλαγη στη region)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...