newfather Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 κλείνω το pc και ξανανοίγει μόνο του. πώς γίνεται;
worldcitizen Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μπορεί να έχεις wake on LAN or wake on modemm
newfather Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 πώς θα καταλάβω αν ισχύουν τα παραπάνω;
takis3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Stin arxi tin ora pou ksekinaei o ipologistis pata to "delete" kai tha se vali stis rithmisis tou bios tou motherboard se mia mple othoni.Kalitera pata epanalamvanomena to "delete" mexri na se vali sto bios giati o xronos pou sou dini tin eykeria na to epileksis stin arxi ine mikros kai mpori na min to prolavis. Meta eki mesa psakse kapia entoli pou leei wake on modem ring i kati tetio.To pc sou malon anigi otan xtipaei to tilefono.Kane tin epilogi afti "disabled".
findex Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 θυμάμαι πριν απο μερικά χρονια που το εβλεπα κι εγώ να ανοιγει μόνο του και ελεγα τι φταιει και τελικά ήταν wake on modem
chris333333 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Πολυ πιθανό το bios να έχει εντολές για να ξεκινάει το pc σε συγκεκριμένη ώρα και να το έχεις ενεργοπειήσεις κατα λάθος (wake up 00:00:00 RTC)
dtkos Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Αν ανάβει όταν σε πέρνουν τηλέφωνο τότε σίγουρα είναι στο bios wake on modem
ra62 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 υπάρχει και η περίπτωση να ανάβει όταν αρχίζει να λειτουργεί μια άλλη συσκευή. Σε ένα γνωστό μου άναβε όταν άναβε και το μοτερ του ψυγείου (δεν κάνω πλάκα).Αν αποκλείσεις τα wake on lan/modem/ring/fax..... τσέκαρε τη είναι συνδεδεμένο στην ίδια πρίζα με το pc ή κοντά σε αυτό.
takistmr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Φιλαράκι, μπορεί να έχει χαλάσει το button εκκίνησης του PC σου και να έχει κολλήσει στο ΟΝ. Έλεγξέ το.
moglis Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Και σε μένα το έκανε αυτό αλλά βρήκα την λύση εύκολα.Πήγα στο bios και έβαλα της αρχικές ρυθμίσεις του bios και σταμάτησε να το κάνει από τότε σου προτείνω να κάνεις και εσύ το ίδιο.
sugoruyo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Παρόμοιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Η πλάκα είναι πως δεν έχω καμία τέτοια ρύθμιση ενεργή. Καμια φορά ανάβει μόνο του επειδή του κάπνισε.
Daredevil Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Παρόμοιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Η πλάκα είναι πως δεν έχω καμία τέτοια ρύθμιση ενεργή. Καμια φορά ανάβει μόνο του επειδή του κάπνισε. mhpws brxyklwnei kati sta pins tou power sthn mhtrikh h sto koumpi tou power?
razorcool Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 mhpws brxyklwnei kati sta pins tou power sthn mhtrikh h sto koumpi tou power? akribos pernaei reyma kai braxykiklonei an den einai kati apo wake elenkse to ups an exei h tis prizes sou kai telos to mobo sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.