Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Πραγματικα δεν ηξερα σε ποιο ρουμ να γραψω τον πονο μου και ετσι το γραφω εδω. Λοιπον εχω αΪ ΜΑΚ τζι5 και ενα ρουτερ νετγκιαρ(usb/ethernet) το οποιο το εχω συνδεσει προφανως με ethernet.θα παρω εναν εκτυπωτη και δεν θελω να τον συνδεσω απευθειας στο ΜΑΚ.Αυτο σημαινει πως θελω απο εσας να μου πειτε,αν οντως υπαρχουν,αλλους τροπους συνδεσης. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αν ο printer έχει wireless δικτύωση, τον συνδέεις με wireless (το iMac G5 έχει ενσωματωμένο το Airport Extreme). Αν ο printer έχει απλή δικτύωση (ethernet) το συνδέεις με το router. Αλλιώς μόνο με USB. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Να ρωτήσω για ποιό λόγο δεν θέλεις να το συνδέσεις με τον G5?? Άμα έχει τόσο μεγάλη σημασία για σένα θα μπορούσες να πάρεις ένα print server το οποίο θα συνδέσεις με τον router σου και ο G5 θα μπορεί να παίρνει wireless το σήμα για να τυπώσει. Η άλλη λύση θα ήταν να πάρεις κάποιον άλλο router που να έχει ενσωματωμένο print server πχ USR 9108... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iam_o-ti_na'nai Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 vasika den 8a einai sto same room Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jojos170304 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Νομίζω η βέλτιστη λύση για το ζήτημα που θέτεις είναι σύνδεση με wireless printer server. Εγώ έχω αγοράσει ένα της belkin. Πρόσεξε όμως πριν κάνεις κίνηση αγοράς τη λίστα συμβατότητας έκαστου printer server με τα μηχανήματα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.