Boban Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Καλά και εγώ την ίδια ζαβάγρα με τον dali έκανα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Είμαι σαφώς υπέρ του QuickTime με μοναδικό' date=' μέχρι τώρα, μειονέκτημα την μη υποστήριξη υποτίτλων (οι οποίοι είναι χρήσιμοι σε τίποτα ιαπωνό-ισπανό-εξωτικές ταινίες). Κατά τα άλλα είναι ο απόλυτος player.[/quote'] Άμα έχεις όμως την γυναίκα να σου κάνει παράπονα που δεν έχει υποτίτλους... Άντε τώρα να της βάλεις να δει Ice Age χωρίς υποτίτλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Άμα έχεις όμως την γυναίκα να σου κάνει παράπονα που δεν έχει υποτίτλους... Άντε τώρα να της βάλεις να δει Ice Age χωρίς υποτίτλους Σαν να το έγραφα εγώ αυτό για άλλη ταινία όμως Ελληνικά βρήκα, αλλά τρόπο να τα πάω πιο κάτω δεν βρήκα (ήταν και μικρά και αν μεγάλωναν δεν έβλεπα εικόνα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Υπαρχει τροπος να φορτωνει αυτοματα τουσ υποτιτλους το VLC; Χωρις δηλαδη να πρεπει να τους κανω enable απο το video -> subtitles track Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Είμαι σαφώς υπέρ του QuickTime με μοναδικό' date=' μέχρι τώρα, μειονέκτημα την μη υποστήριξη υποτίτλων (οι οποίοι είναι χρήσιμοι σε τίποτα ιαπωνό-ισπανό-εξωτικές ταινίες). Κατά τα άλλα είναι ο απόλυτος player.[/quote'] Για ριξε μια ματια ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Αμαν βρε georgeadams, πες με(!) οτι έκανες ξεχωριστό thread την ερώτησή μου! Όχι τίποτ' άλλο, αλλά το έκανα χτες αργά το post και άρχισα να έχω αμφιβολίες αν όντως το έκανα ή το είδα στον ύπνο μου! Δεν είμαι moderator σε αυτήν την κατηγορία κι έτσι δεν το έκανα εγώ (βέβαια, εγώ ήμουν αυτός που ζήτησε να γίνει split γιατί ήταν σε λάθος θέμα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chupacabra Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάποιον εναλλακτικό player, απλά θα προτείνω την έκδοση του Mplayer που λειτούργησε καλά σε μένα: Γράψε στο Google "Mplayer-dev-CVS-050904.dmg". To πρώτο αποτέλεσμα θα κάνει απ'ευθείας download. Είναι παλιότερη έκδοση, άλλα σε μένα (iMacG5) λειτούργησε καλύτερα από κάποιες πιο πρόσφατες. Αν έχετε Intel, τότε μάλλον αναγκαστικά πάτε σε πιο νέα έκδοση (μέσω Version Tracker). Το πλεονέκτημα του Mplayer είναι ότι παίζει απ'ευθείας τους υπότιτλους, όμως ΜΟΝΟ αν είναι στο ίδιο directory με την ταινία και έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα (π.χ. Ice Age2.avi και Ice Age2.srt). Δυστυχώς ο VLC δεν το κάνει ούτε αυτό και ο χρήστης αναγκάζεται να το κάνει manually κάθε φορά (απαράδεκτο). Οι ρυθμίσεις που δουλέυουν σε μένα είναι: Preferences...: General---> Subtitle Settings: 1)Font=Batang (με αγγλικό MacOSX φαινονται καλά) 2)Default Encoding= ISO-8859-7 Στην άλλη καρτέλα, Video and Audio, το VIdeo out module=Mplayer OSX. Τα υπόλοπα ρυθμίστε τα όπως θέλετε, δεν νομίζω ότι επηρεάζουν ιδιαίτερα. Φυσικά, για ευκολία, ρυθμίστε όλα τα video files να ανοίγουν με τον Mplayer σαν προεπιλεγμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 georgeadams : ευχαριστω πολυ για το tip με το encoding στον vlc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 bsplayer eksisou kalos player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 να κανω και αλλη μια ερωτηση για τον VLC : υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το μεγεθος των υποτιτλων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Για OSX ? To λέμε και στην πρώτη σελίδα.. Αλλά βάζω στοίχημα ότι ούτε αυτήν την απάντηση θα τη διαβάσει ο (πιο) άνωθεν υπογράφων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiobi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα, δοκιμάστε λίγο και το cellulo Εγώ αυτό χρησιμοποιώ (G5 Dual 2ghz - 10.4.8 ) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Σημερα παρατηρησα οτι ο VLC δε μου έδειχνε το τονισμενο κεφαλαιο Α στους υποτιτλους.Συμβαινει σε ολους αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Μονο σε εμενα συμβαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2006 Καλησπέρα,δοκιμάστε λίγο και το cellulo Εγώ αυτό χρησιμοποιώ (G5 Dual 2ghz - 10.4.8 ) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. PowerPC only όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.