gremlin Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μετά την επιλογή γλώσσας για το νέο μου μινι (σε προηγούμενο thread) και ενω ήμουν έτοιμος να παω για το duo core, μου γεννηθηκε ενας μικρος προβληματισμος....Solo ή Duo core???και το ρωτάω αυτό γιατι οι τιμές τους είναι: Solo: 672.46 (τελική με φπα χωρις μεταφορικα που δεν με ενδιαφερουν, οπως προκύπτει από το site της rainbow) Duo: 910.49 (oμοιως) οι διαφορές τους ειναι μόνο 60GB, 80GB σκληρός αντίστοιχα (και οι 2 sata στις 5400) και DVD/CDROM, DVD-R COMBO αντίστοιχα. τι πιστεύετε κυρίως σε ότι αφορά την διαφορά στον επεξεργαστή και αν τελικά αξίζει το duo πολυ περισσοτερο απο το solo??? (αναφορικα με τις αλλες διαφορες δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα...σκληρους εχω μπολικους και DVD-R έχω στο laptop μου)
worldcitizen Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 DVD-R δεν σε φτάνει στο λαπτοπι.. Εγώ πήρα το ΤΖι4 Μινι και δεν άντεξα, έβγαλα από το ΠιΣι το NEC και το έβαλα σε ένα εξωτερικό για τον "μικρό".. 90Ε περίπου θα βγει το μαλλί για καινούριο από την αρχή.. Είναι σημαντικό το DVD αλλά ας μην σταθούμε μόνο εκεί.. Εγώ θα έπερνα το Ντούο.. Μπέντς-Μάρκ .. Το σκέφτομαι κι εγώ και είμαι ανάμεσα σε Μινι Ντου ή ιΜάκη 17άρη (για το μακρυνό σχετικά μέλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.