geioannou Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 εχω 2 μηχανιματα που ειναι στο δυκτιο μεσο ενος ρουτερ.παω να τσεκαρο το emote desktop (τα firewall einai apenergopioimena).δεν ξερω ακριβος τι γινετε με τις ip του ρουτερ.η καθε θυρα εχει την δικη της ,η εμεις δηλωνουμε μια????
giannisk1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Το κάθε μηχάνημα έχει μια ip.Ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα με το δίκτυο σου;
hralman Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Το καθε μηχανημα εχει δικη του IP στο LAN (αν τα εχεις σε δικτυο και οχι απλα το καθενα συνδεδεμενο χυμα πανω στο router). Στο internet εχουν και τα δυο την ιδια αφου συνδεονται μεσω ενος router και μιας γραμμης. Για να εχουν και τα δυο διαφορετικη πρεπει να νοικιασεις απο τον provider σου true IP's. Μηπως εισαι κι εσυ ενας απο αυτους που θελουν να παιξουν Lineage στον BnB που απαγορευει πολλες συνδεσεις απο την ιδια IP? Περισσοτερο τετοιος κοσμος με εχει ρωτησει γι'αυτο το προβλημα προσωπικα.
geioannou Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 θελω να στησω ενα ftp server.εχω μαλιστα 2 pc για να το τσεκαρω επι τοπου.το pc λειτουργει με no-ip επειδη δεν εχω static ip.οταν παω να συνδεθω δεν γινετε.αλλα οχι μονο με το ftp αλλα οπως εγραψα και εχθες και με το remote desktop.τα pc που περνουν απο το router εχουν automatically να περνουν ip.δεν ειναι σε σειρα οι ip τους. αυτο δεν ξερω μηπως φταιει??????και η απορια μου ειναι οτι στο web οταν καποιος μπορει να αναζητησει εμενα θα δει το no-ip μου η θα δει την ip που δεινει το router οποτε δεν βλεπει ποτε το pc μου με την no-ip???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.