Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για καλά ηχεία

sfakattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι οντως yamaha που υπαρχουν? ρε παιδια πηγα πισω στο πλαισιο τα altec μου μου εβγαλαν προβλημα στην υποδοχη μετα απο μηνες και μου λεει οτι θα τα στειλουν στην μεταμορφωση για επισκευη τι ειναι αυτα καινουργια κολπα?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα παιδιά έχω 75€ να διαθέσω για ηχεία.Θέλω τις προτάσεις σας με γνώμονα πάντα τηνξ ποιότητα των ηχείων.Προτείνετε μου είτε 2.1 είτε 5.1.Σας περιμένω!!

Koitakse ta Logitech X-530 pou sou proteine o dimi_p. Einai polu kali epilogi gi'auta ta lefta kai episis arketa entyposiaka sto mati

Δημοσ.
Koitakse ta Logitech X-530... ...Einai arketa entyposiaka sto mati

Τώρα μάλιστα...

YAMAHA φέρνει ο Νάκας που είναι και αντιπρόσωπος/εισαγωγές προϊόντων

Yamaha(musical instrumments,audio/video κτλπ) στην Ελλάδα.

Απο εκεί και πέρα μπορείς να βρείς και αλλού,μόνο που περαιτέρω δε μπορώ να

βοθήσω.Στην Στουρνάρη πάντως δεν έχω βρει κάτι.

Δημοσ.
Απο προσωπική εμπειρία σου λέω YAMAHA. Για φτηνή λύση τα 2.1 περίπου στα 40 ευρώ' date=' απλά εντυπωσιακά τα μόνα με ενεργο SUB που φτάνει στα 20Hz και αν θες κάτι καλύτερο στα 290 ευρώ τα 5.1 με εξωτερικό αποκωδικοποιητή και είναι και ΤΗΧ.

Υ.Γ : ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΟΟΟΟΟΧΧΧΧΙΙΙΙΙ Creative[/quote']

mipos mporeis na mou doseis tin onomasia ton 5.1 ixeion? kapoio link tha itan akoma kalitero! thanks!

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω yamaha 2.1. Για την ακρίβεια είχα πάρει πρώτα τα δύο ηχεία και μετα το sub. Είναι 65 watt rms και σκίζει πολλά απλά συστήματα της creative, τα έχω 6-7 χρόνια και τα είχα πάρει 85.000 δραχμές. Δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Τώρα δεν πρέπει να κυκλοφορούν στην αγορά αλλά θα τα άλλαζα μόνο με yamaha 5.1 Και φυσικά άνω των 80 watt rms για να πω ότι θα δω διαφορά.

Δημοσ.
Ego pantos exo creative mega 2.1 kai goustaro...alloste stin timi tous 2*75W kai sub 150W den vriskeis...1 xrono ta exo kai akoma pano apo 4/5 entasi den exo valei...

{TDi}Dj2k..infc , τα ηχεια που εχεις ειναι αυτα; : http://www.megamarket.gr/creativemegaworks21250d-p-7516.html?page=2

Ενταση ειπες εχουν μπολικη. Απο ποιοτητα ηχου; Ποιοτητα κατασκευης; Το Sub ειναι ξυλινο;

Ενδιαφερομαι να τα παρω, γι αυτο ρωταω

Να σαι καλα :)

Δημοσ.

ilsio9 nai auta einai ta hxeia...arketa kala eos eksoxa...to sub oxi den einai ksulino alla einai ok...kali poiotita ixou kai kataskeueis...apla kalo einai na exeis kai creative sound card...emena as poume mou kanei pou kai pou ena tsik tsik ama ta mp3 pou pezo den einai authentika...tpt to idietero...

Δημοσ.

Συγνώμη που δεν απάντησα σύντομα, το site της Yamaha δεν βοηθάει και πολύ, ο Nakas που είναι αντιπρόσωπος έχει μαγαζί κάπου πίσω απο την ακαδημία δεν θυμάμε ακριβώς. Έχω όπως είπα τα 2.1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά θα πάρω τα 5.1 μόλις πέσουν λεφτά στα χέρια μου (...παλι μετα την πρόσφατη αναβάθμηση) τα δίνει τώρα με 36 δόσεις με 10 ευρώ το μήνα. Οσο για τα creative επιμένω ΟΧΙ. Μέσα σε 2 εβδομάδες χαλάει το ποντεσιόμετρο έντασης το ήχου, τα yamaha τα έχω 6 χρόνια τα ανοιγοκλείνω κάθε φορά που ανοιγοκλείνω το PC και δεν εχουν πάθει το παραμικρό μιλάμε για 6*365 φορές τουλάχιστον.

Δημοσ.

Πήρα τον κατάλογο προΐόντων της Yamaha απο ένα μαγαζί Nakas πίσω απο την πλατεία Ν.Σμύρνης, εχουν 290ευρώ αλλα τα δείνει και με 36 δόσεις των 9ευρώ νομίζω. Το site είναι για κλάματα. Το κεντρικό μαγαζι είναι πίσω απο την ακαδημίας σε μία κάθετη στο ύψος Χαριλάου Τρικούπη , Ιποκράτους, δεν θυμάμε ακριβώς.

Δημοσ.

Loipon epesa entelos tixaia simera pano sto magazi ston peiraia! ta eida fainontousan arketa kala kai o politis mou eipe oti einai korifaia (den tha mou elege kai tipota allo an ithele na ta poulisei)! to mono pou me xalase einai oti einai asimi kai oxi maura! to thema einai oti tha ta anteksei i creative audigy 2 mou xoris periplokes i tha xreiastei na allakso kai karta ixou? kserei kaneis?

Δημοσ.

porsfata (proxthes)agorasa ta Logitech Z-4e ..kai an exarxis ta 40 wat rms sunolika isxis uposxotan arketh edasi..en toutis den eimai ikanopiimenos...giati gia na peis oti einai ligo dunata h edasi prepi na ta pas sto terma opou paramarfonoun polu ...kai to woofer einai dusanaloga dinato me ta upoloipa hxeia ase pou ama to dunamwseis kai afto arketa paramorfwnei...to mono kalo pou exoun einai to look ...kai o ruthmistis tou woofer panw ston ruthmisti gia thn edasi kai mia eisodos gia exwteriki pigi kai akoustika sthn ruthmisti episis!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...