Προς το περιεχόμενο

Άνοιγμα port σε Speedtouch 585v6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι γεια και χαρά σε όλους, μόλις έγινα μελος και χαίρομε γι' αυτό. Ελπίζω να μη το μετανοιώσω. Με σύστησε φίλος ιδιοκτήτης Ιντερνετ Καφέ.

Μόλις έβαλα DSL γραμμή (conn- x) και έχω τρελλαθεί γιατί χρησιμοποιώ ένα ασύρματο μόντεμ της thompson - speedtouch 585v6 και παρ' ολο που έχω ακολουθήσει πιστά όλες τις οδηγίες δεν μπορώ να βρώ την σωστή πόρτα για να συνδεθώ σωστά σε torrent δίκτυα για downloading (πάει αργά πολύ - ενώ αντίθετα έχω μεγάλο uploading). Ξέρει κανείς τι φταίει για αυτό ή τι κανω λάθος εγώ; Κανένα καλό site για dowloading ταινιών & μουσικής;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Χαζη ερωτηση ίσως....αλλά δεν έχω προσαρμοστεί στο site ακόμα.

Σε ερώτημα που έστειλα, βλέπω 40 απαντήσεις και 878 αναγνώσεις πως μπορώ να δώ τις απαντήσεις πάνω στο συγκεκριμένο ερώτημα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

kaneis den sou exei apantisei akoma.to emule einai kalo programma alla kai ta torrents.b.oi xamiles taxities exoun na kanoun ti katevazeis apo pou to katevazeis ti grammi exei o allos pou to katevazeis an einai me high id an exeis kanei port forward an iparxei firewall posa maximum connections exeis.kai kopse to upload se logika epipeda ite mesa apo to emule px ite me to net limiter.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...