Προς το περιεχόμενο

Dell

nmour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Εχω βρει ένα Dell XPS M170. Τα χαρακτηριστικά του είναι :

CPU 2.00-GHz Intel Pentium M 760

Operating System Windows Media Center

RAM 1 GB of 533MHz DDR2 Dual Channel SDRAM standard, upgradable to 2 GB maximum

Hard Drive 7,200-rpm 100GB

Optical Drive 8X DVD+R

8X DVD-R

8X DVD-ROM

16X CD-RW

24X CD-R

24X CD-ROM

Display/Resolution 17-inch/Wide-UXGA

Graphics/Video Memory Nvidia GeForce Go 7800 GTX/256MB

Wireless Networking 802.11 a/b/g

4-pin IEEE 1394 integrated port (1394 cable and software sold separately)

6-USB 2.0 (Universal Serial Bus) compliant 4-pin connectors

RJ11 Modem port

RJ45 Ethernet/Network port

Digital Video Interface (DVI)

Video: 15-pin monitor connector

S-Video: 7-pin mini-DIN connector

Audio jacks: Stereo headphones/speakers miniconnector (same as line-out), microphone miniconnector

PC Card Slots One Type I/II

Memory Card Slots None

Weight 8.6 pounds

Size 11.3 x 15.5 x 1.67 inches

Service and Support One year

Ποιά η γνώμη σας για το μηχάνημα αυτό ? Εχω διαβάσει και ακούσει καλές κριτικές καθώς είναι πολύ καλής ποιότητας κατασκευής και με καλό service & support.

Θέλω να ρωτήσω κατά πόσο συμφέρει να το αγοράσω από Αμερική (μέσω Ιντερνετ) ή από Ελλάδα (αν και νομίζω πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πωλείται εδώ). Επίσης υπάρχει και η πιθανότητα να πάω Αμερική το καλοκαίρι και να το πάρω κατευθείαν απο εκεί. Θα μου ζητήσουν να πληρώσω φόρο όταν γυρίσω μιας και δεν θα το έχω δηλώσει ?

Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει....

Δημοσ.

Κοιταξε για το service της Dell δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα στην Ελλάδα.Για έξω δεν ξέρω.Αν πας Αμερική ναι συμφέρει να το φέρεις απο κει.Νομίζω πως σου ζητάνε φόρο.Αλλα αν βρεις ένα Laptop που είναι για πέταμα το παίρνεις μαζί και μετά γυρνάς με το καινούριο(ενοείτε το παλίο το πετάς).Γενικότερα για τα Dell έχω καλή εικόνα.Εχουμε στη σχολή(οχι laptops) και κυριολεκτικα τα σπάμε και ακόμα δουλεύουν όλα,και είναι και αθόρυβα.Οσο για το μηχάνημα πιστεύω πως είναι πολύ καλό(με βάση τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις).Εγώ όμως θα σου πρότεινα να πάρεις TOSHIBA τα οποία και καλό service έχουν και είναι κορυφέα απο κάθε άποψη και μετα απο προσωπική εμπειρία απο πολλά μοντέλα.Επίσης απο Αμερική καλή αγορά θα ήταν και ένα Sony. .Δεν σε βοήθησα και πολύ απλά είπα κάποια πράγματα που ξέρω.

Δημοσ.
Κοιταξε για το service της Dell δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα στην Ελλάδα.Για έξω δεν ξέρω.Αν πας Αμερική ναι συμφέρει να το φέρεις απο κει.Νομίζω πως σου ζητάνε φόρο.Αλλα αν βρεις ένα Laptop που είναι για πέταμα το παίρνεις μαζί και μετά γυρνάς με το καινούριο(ενοείτε το παλίο το πετάς)..

Exo taksidepsei toulaxiston 12 fores USA to Greece ta teleftea 2 xroniakia den mou exoun zhthsei pote kapoia apodeiksh gia laptop or allh hlekrtronikh syskeyh. Mythos einai ayto!

Apla mhn kouvalhseis koutia kai tetoia otan gyrnas, apla valto sto hand laugage sou .

Exo ena del 710m (kai mia DELL 20.1 W monitor) kai eimai poly eyxaristhmenos.

Δημοσ.

To servis sto exoteriko ine to kati allo kai den pisteyo na diaferi kai stin ellada gnomi mou,stin timi oti kani edo(den milo gia ellada) se euro kani 200 peripou ligotera alla se dolaria stin ameriki,aplos parto sto aeroplano choris kouta kai kanenas den tha sou pi kai tipota.

Δημοσ.

Stin Ellada isxyei oti kai sto e3wteriko gia to service tis Dell. Sto episkeuazoun tin epomeni ergasimi imera. Makran to kalytero service apo oles tis etairies laptop pou briskeis sti xwra mas.

Δημοσ.

Πολυ καλα μηχανηματα και πολυ καλο service και εξυπηρετηση (και στην Ελλαδα).

Αμα μπορεις να πας και να το φερεις εσυ το λαπτοπ ακομα καλυτερα..αμα στο αποστειλουν μεσω ταχυδρομειου, το φορο δεν τον γλυτωνεις.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.... Με βλέπω κατά 99% να πάω να το πάρω από κει ! Να σκεφτείτε πως μέχρι πρότινος είχα βάλει στο μάτι ένα Acer 9504 wsmi με περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά....

Από οθόνη το Dell XPS M170 τι λέει ? Είναι καλής ποιότητας ? Για 1900χ1200 ανάλυση που λέει

πιστέυετε πως αξίζει ?

Βέβαια προσωπικά για το Dell (εννοώ το συγκεκριμένο μηχανάκι) πιστεύω είναι μακράν καλύτερο και σαν ποιότητα και σαν επιδόσεις σε σχέση με τους λοιπούς ανταγωνιστές. Πιστεύετε οτι αυτό είναι αλήθεια ή μύθος ? Το ρωτάω γιατί είμαι και λίγο ... άπιστος Θωμάς καθόσον τα λεφτά που θα δώσω δεν είναι και λίγα ( κοντά στα $ 2100) και θέλω (όσο μπορώ φυσικά) το καλύτερο σε ποιότητα επειδή το laptop θα αποτελέσει σοβαρό συνεργάτη σε δύσκολες και επίπονες δουλειές.

Η βοήθεια όλων σας είναι ανεκτίμητη. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έχω ένα Latitude D810 και τα σπάει.Από σέρβις έχω τις καλύτερες εντυπώσεις,και στο laptop αλλά και στο desktop που είναι επίσης Dell.:-D Προσωπικά δεν θα αγόραζα άλλη μάρκα πλην αυτής γιατί έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη!:-D

Δημοσ.
Xeretw' date='se merikes meres tha bgei kainourgio xps m170 ,me intel core duo , epektash ram mexri 4 gig kai thn geforce go 7900gtx 512mb ,Sthn usa uparxoun kai ta coupons http://www.notebookreview.com/dellCoupon.asp

mporei na sendiaferei,[/quote']

Thanks φιλαράκι !!! Τέλειος ! Πραγματικά με βοήθησες πολύ ! Ευχαριστώ !

Φοβερό το θέμα με τα coupons !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...