ggero Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Υπάρχει κάποιος να δώσει λύση στο πρόβλημά μου???..Έχω στήσει 2 κάμερες της Level One (WCS-1030 και WCS-2030 η μια ενσύρματη και η άλλη ασύρματη) σε ένα χώρο και τις έχω καρφώσει και τις 2 σε ενα ρουτερ με καλώδια..Όταν πάω να τις δω απο το σπίτι μου με το software παρακολούθησης το μανάτο που δίνουνε δουλεύουνε κανονικά..Μπορώ και τις βλέπω ταυτόχρονα στο ίδο παράθυρο (πάντα μεσα απο το software)..Τώρα το πρόβλημα : Όταν πάω στο χώρο του φίλου μου για να του στήσω το pc να τις βλέπει και αυτός του βάζω το ίδιο software..Κάνω add-on την κάθε κάμερα και συνδέεται κανονικά (στο add-on)..Όταν πάω να τις δω ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ στο ίδιο παράθυρο απο το software της κάμερας η 2η δεν μου συνδέεται με τίποτα..Το κουφό είναι ότι η κάθε κάμερα σινδέεται κανονικά απο browser και δείχνει κανονικότατα..Έχω βάλει java,macromedia flash,media payer 9,.NET αλλά τίποτα..Το pc foraei win XP Home...Τι μπορεί να φταίει και ενώ το έχω δοκιμάσει σε 4 pc παίζει αλλά στο συγκεκριμένο δεν παίζει???? (**έβαλα στο "προβληματικό" pc το Active WebCam 7 και τις παίζει και τις 2 ταυτόχρονα κανονικότατα!!!)..plz help!!..Τα win XP Home δεν φταίνε...δοκίμασα και με PRO και τα ίδια!!!
razorcool Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 den exei symbatothta me thn mobo isos??? kai den to dinei kanonika isos leo
ggero Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Solved : Eftege o sindiasmos port 8080 me 8081 telika..Tis piga ston theo kai doulepse kanonika!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.