Προς το περιεχόμενο

raptor 2x36(raid)? or 1x74?

FoXfOxFoX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

raptor 2x36(raid)? or 1x74?

ποιος από τους 2 συνδιασμούς είναι ο καλύτερος?

ενα σίγουρο είναι ότι αν ξεκινήσουμε με 74, ότι μπορει και αυτος να γινει αργοτερα επενδυση σε 2χ74 raid...

τι προτίνετε?

Δημοσ.

θα σου πρότεινω τον 74άρι μόνο και μόνο απο το ενδεχόμενο περί επένδυσης σε 2...

Άλλο φρούτο....

Δημοσ.

74g all the way.

Αν σε παίρνει κ για τον καινούριο τον raptor στα 150g ακόμα καλύτερα.

Οι διαφορές στους δίσκους σαφέστατα κ δεν είναι μόνο στις χωρητικότητες.

/sc

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον madsc αν και ο raptor που προτείνει κσεφεύγει κάπως σε τιμή τόσο που θα έλεγα πως αν διαθέτεις τόσα πάρε κάτι σε scsi να τελειώνεις.

Δημοσ.

Κοίτα, σίγουρα το Raid 0 με τους 37άρηδες είναι πολύ πιο γρήγορο απο τον έναν 74άρη.

Αν πάρεις 74άρη με σκοπό να αγοράσεις στο μέλλον άλλον έναν για να κάνεις raid 0, θα ξες φυσικά οτι θα πρέπει να στήσεις τον Η/Υ σου απο την αρχή (κοινώς format).

Οπότε βλέπεις τι σκέφτεσαι να κάνεις στο μέλλον και ανάλογα πράττεις.

Δημοσ.

Αν δε σκοπεύεις να διαθέσεις στο μέλλον επιπλέον φράγκα για OS HDDs

τότε ανεπιφύλακτα 2χ36.7 SATA RAID0.

Αν ναι μεν θες να κάνεις μια αναβάθμιση τώρα και υπάρχει η πιθανότητα

(και τα φράγκα) να πάρεις και άλλο σκληρό στο μέλλον,προχώρα σε

1x74GB SATA και στο μέλλον με έναν ίδιο σε RAID0.

Αν υπάρχουν φράγκα εν γένει τοτε 2x150GB raptor sata Raid0.

Δημοσ.
osoi lete 36.7 exete? oti kanei san trakteri mprosta ston 74 to kserete? :P

Ο δικός σου ή όλοι; :P

Ότι είναι πιο θορυβώδης από 7200 σύμφωνοι, αλλά μπας κ υπερβάλλεις για τα συμπαθέστατα τρακτέρ;

/sc

Δημοσ.
osoi lete 36.7 exete? oti kanei san trakteri mprosta ston 74 to kserete? :P

απ`όλα έχουμε, και σκέτα και raid κι ότι θες, χοχοχοοχοχ :-))))))))))))))

Δημοσ.

Εγώ έχω έναν μονο 40άρη* Raptor και μπορώ να πώ ότι είχα στο παρελθόν δίσκους 7200rpm που έκαναν περισσότερο θόρυβο και ζεσταίνονταν και πολύ περισσότερο! Μια χαρά είναι ο Raptor, αν και ο single 40άρης δε λέει και πολλά.

*δεν έχω καταλάβει γιατί την έχουμε δει enterpise και αναφέρουμε τους Raptor στην πραγματική χωρητικότητα όπως και τους SCSI, ενώ τους "απλούς" 7200rpm όχι...αφορμάριστους τους τρέχουμε τους δε;

Δημοσ.
*δεν έχω καταλάβει γιατί την έχουμε δει enterpise και αναφέρουμε τους Raptor στην πραγματική χωρητικότητα όπως και τους SCSI, ενώ τους "απλούς" 7200rpm όχι...αφορμάριστους τους τρέχουμε τους δε;

Giati i wd thelei na tous poulaei gia ftinoun enterprise.

Δημοσ.

*δεν έχω καταλάβει γιατί την έχουμε δει enterpise και αναφέρουμε τους Raptor στην πραγματική χωρητικότητα όπως και τους SCSI' date=' ενώ τους "απλούς" 7200rpm όχι...αφορμάριστους τους τρέχουμε τους δε;[/quote']

Ισως επειδή έτσι τους λανσάρει η ίδια η WD...

Δημοσ.
Εγώ έχω έναν μονο 40άρη* Raptor και μπορώ να πώ ότι είχα στο παρελθόν δίσκους 7200rpm που έκαναν περισσότερο θόρυβο και ζεσταίνονταν και πολύ περισσότερο! Μια χαρά είναι ο Raptor' date=' αν και ο single 40άρης δε λέει και πολλά.

*δεν έχω καταλάβει γιατί την έχουμε δει enterpise και αναφέρουμε τους Raptor στην πραγματική χωρητικότητα όπως και τους SCSI, ενώ τους "απλούς" 7200rpm όχι...αφορμάριστους τους τρέχουμε τους δε;[/quote']

ίσως γιατι τα 36 είναι η θεωρητική χωρητικότητα και τα 34.4 η πραγματική. τον διακοσάρη τον μάξτορ τον λες 189άρι και τον seagate 186άρι;

Δημοσ.

to seeking tou 36 einai skales pio thorivodes apo tou 74 se arketa digmata

parolo pou i WD dinei oti einai sta idia DB mono sto idle to exw dei na isxiei afto

(den sigrino me alous sklirous alla aftous tous 2 metaksi tous)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...