kakofonixx Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ετσι απλα, ετσι ξαφνικα! Χωρις να εχω κανει κατι ιδιαιτερο στο pc (ok εκανα μια ανασυγκροτηση στο δισκο...) χαθηκε ο ηχος απο ολους τους media players που εχω εγκατεστημενους! Συγκεκριμενα ενω φαινονται να αναπαραγονται κανονικα πχ. μουσικα αρχεια (φαινεται κινηση στην μπαρα προοδου και στο equalizer) δεν ακουγεται ηχος!! Αυτο ισχυει για Windows media Player, για Winamp, για iTunes και για Media Player Classic! Το εντελως κουφο ειναι απο την καρτα τηλεορασης μου με το Dscaler ακουω κανονικα ηχο! Οποτε δεν τιθεται θεμα αποσυνδεσης καποιου καλωδιου ή mute κλπ. Plz... Οποια συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη... Ξεχασα να πω οτι εκτος απο την ανασυγκροτηση του σκληρου εκανα και απενεργοποιηση της προσορινης μνημης των Windows. Απλα το αναφερω μηπως παιζει κατι απο κει... Τι να πω...
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Κοιταξες απο τις ρυθμισεις του ηχου - ηχειων μηπως εχει παει στο μηδεν η μπαρα του Wave ? Ειναι κοινο προβλημα των Windows.
kakofonixx Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Το τσεκαρισα και ολα ειναι unmute και στο 100% Επισης στο test (left - right channel) της καρτας ηχου, SB Live! 5.1, η φωνη της κοπελας ακουγεται κανονικα!! Καμια αλλη προταση??
kakofonixx Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Λυθηκε! Στο Surround Mixer της Creative και στο tab ΕΑΧ ενω ειχα στο Advancec EQ το preset [No effects] ειχε το original sound στο 0%, χωρις να το εχω πειραξει... Το εβαλα στο 100% και ολα οκ
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 See ? Τα Windows παθαινουν τετοιες αναλαμπες δεν ειναι τιποτα.
ntouzieras Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 dn einai tpt, creative kai windows, eggiisi!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.