Προς το περιεχόμενο

Conflict καρτας ηχου με modem

geo1st487

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι drivers που εβαλα σε καρτα ηχου, modem και motherboard ειναι αυτοι που δινονται σε cd οταν τα αγοραζεις. Την αποφαση την εχω παρει θα αγορασω ενα εξωτερικο modem. Καμια καλη προταση για modem μεχρι 60€;

Δημοσ.
Οι drivers που εβαλα σε καρτα ηχου, modem και motherboard ειναι αυτοι που δινονται σε cd οταν τα αγοραζεις.

Άρα δεν έχεις τους νεότερους...:neutral:

Άσχετα με το τι θα κάνεις με το modem, θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνεις drivers+bios update από Internet.

Την αποφαση την εχω παρει θα αγορασω ενα εξωτερικο modem. Καμια καλη προταση για modem μεχρι 60€;

Παρέλειψα να πω στο προηγούμενο post μου ότι και τα USB modems είναι συνήθως software (win) modems, οπότε κι εδώ θέλει προσοχή.

Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα εξωτερικό σειριακό (RS-232) όπως πχ αυτό εδώ.

Γιατί, όμως, δεν δοκιμάζεις πρώτα να κάνεις τα updates στους drivers+bios ?

Πού ξέρεις, μπορεί και να γλειτώσεις τα €€... ;)

8) 8) 8)

Δημοσ.

Simfono apolita me ton proigoumeno kai mia erotisoula prin kaneis otidipote. Posi ora mpaineis internet? An mpaineis parapano apo dio oritses kathe mera se simferei perissotero na valeis adsl.

Δημοσ.
Simfono apolita me ton proigoumeno kai mia erotisoula prin kaneis otidipote. Posi ora mpaineis internet? An mpaineis parapano apo dio oritses kathe mera se simferei perissotero na valeis adsl.

Εχω κανει αιτηση για adsl πριν 1 μηνα και περιμενω πορτα.

Δημοσ.
phgaine sto device manager-view-resources by type kai kane click sta IRQs. Ekei des twra an h karta hxou sou xrhsimopoiei to idio irq me to modem.

Πηγα εκει και τα IRQ ειναι διαφορετικα. Το bios και οι drivers γιατι να θελουνε update; Με τον P3 χωρις να κανω bios update και με χωρις να βαλω νεοτερους drivers για το motherboard δεν ειχα αυτο το προβλημα. Μονο που στο pc εκεινο ειχα μια sound blaster Live 1024 και ενα εσωτερικο modem crypto. Μηπως επηρεαζει η καρτα ηχου που ειναι η πιο φτηνη sound blaster audigy 7.1; Σκεφτομαι να κανω χρηση την καρτα ηχου του motherboard να δω αν θα λυθει το προβλημα. Νομιζω πως θα πρεπει να την ενεργοποιησω μεσα απο το bios ή κανω λαθος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...